Bildirim
Restore Sorunu 3194 Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
host dosyasını açın. sonunda localhosttan başka birşey bulunmasın. varsa hepsini silin tekrar deneyin. -
Denedim fakat sorun devam ediyor işe yaramadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: iphone_
Denedim fakat sorun devam ediyor işe yaramadı.
Degisikligi yaptiktan sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeneX
quote:
Orijinalden alıntı: iphone_
Denedim fakat sorun devam ediyor işe yaramadı.
Degisikligi yaptiktan sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekiyor.
Yine sorun devam ediyor. İşe yaramadı malesef. -
Bu hatanın aynısını bende alıyordum bir türlü yapamayınca mecbur son sürümü yükledim ne yaptımsa olmadı... -
Bende son sürümü yükleyeceğim galiba sinir oldum. -
4.2.1'e ait SHSH kaydınız var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
4.2.1'e ait SHSH kaydınız var mı?
Hayır hocam yok. -
3194 hatası o sürüme ait shsh kaydınızın olmadığını işaret eden hatadır. Eğer SHSH kaydı olsaydı dönebilirdiniz. Ama şu andaki durumda hiçbir şekilde dönemezsiniz 4.2.1'e.
Ancak 4.3.3 restoresini yapabilirsiniz şu anda.
Edit: SHSH kaydınız olsaydı ya tiny ile ya da host dosyası değiştirerek dönebilirdiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 16 Mayıs 2011; 13:19:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarerer
3194 hatası o sürüme ait shsh kaydınızın olmadığını işaret eden hatadır. Eğer SHSH kaydı olsaydı dönebilirdiniz. Ama şu andaki durumda hiçbir şekilde dönemezsiniz 4.2.1'e.
Ancak 4.3.3 restoresini yapabilirsiniz şu anda.
Edit: SHSH kaydınız olsaydı ya tiny ile ya da host dosyası değiştirerek dönebilirdiniz.
Versiyonum zaten şu an 4.2.1. Ama gp ile jb deniyorum olmuyor. Cihazı restore edeyim dedim hata ile karşılaştım. 4.3.3 e yükseltip jb yapayım o halde yapacak bişey yok. -
İyi restoreler -
Haydaa 4.3.3 e yükseltirkende aynı hatayı veriyor. -
-
Teşekkürler 4.3.3 e yükseltip jb yaptım -
4.3.3'luler arasına hosgeldin.
İyi forumlar. -
Aynı sorunu bende dün yaşadım. 5 saat uğraştım ama maalesef olmadı. Bu akşam denemeye devam edeceğim. -
slm
cihaz 3.1.3 jbsiz
update edip 4.3.3 yapmak istiyorum ama 3194 sorunu ile kaşılaşıyorum.
forumdam host dosyası ile söyelen herşeyi yaptım ama nafile yine aynı hata karşıma geliyor.
bunu hatanın başka bi çözümü varmıdır?
tşkler -
yukarıda da bahsedildiği gibi SHSH kaydınız yoksa istediğiniz versiyona geçemezsiniz.
SHSH kayıtlarınızı kontrol edin derim. -
shsh kayıdı tam olarak nedir?
jailbreak ile ilgi bişey mi
benim cihazım jb li değil.
Benzer içerikler
- dopamine jailbreak
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone bul kapanmıyor
- carplay ekran yansıtma
- iphone simgeleri küçültme
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X