Şimdi Ara

Retri palalara yeni talent ağacı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: corruptedmagi

evet.. raidde dps yapmayan bir paladin kalmıştı zaten.

sen hem oyunun en iyi healerı ol, en iyi bufferı ol. sonra bide raid dpsi yapmalılar diye ortaya atla :)

neyse gidip "let mages use 2h axe" diye bi topic açıp blue bekleyeyim bende...

healerlık konusuna katılıyorum. flash heal mana regeni hesaba katarsanız bedava. 140 mana veya 180 mana tam hatırlamıyorum. shamanın lesser heal 440 mana talentle. aradaki heal farkı da 400 500 daha fazla lesser heal. cast time aynı. ben bunu spamlayınca 10k manayla oom oluyorum. adam sabaha kadar atıyor flash heali.
  • non-stop pilav healer crushing vurmadığı sürece okadar rahatımki bosslarda anlatamam diğer arkadaşlarda aynı rahatlıkta crushing vurduğunda zaten druid devreye giriyo priestte hotluyo paladin raidde büyük rahatlık . ben sürekli pilav heal atıyorum tank hep %100. mana timing yaparsan ve mecbur kalmadıkça holy light atmazsam sabaha kadar pilav heal 180 manaya atıyoruz o heali ve benim gearda 22 crit var critleyince 108 mana geri geliyo. mp5de kendi buffımla 130 civarı gelde bitsin mana
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprens

6 sn ye düşürünce bir warlock un halini düşünün ...
    crusader strike , hammer of justice 1 2 melee dmg ve tkerar crusader strike ... (nooldu ? warlock mefta)
    aynı şey blinki cd de olan mage ve priest icinde gecerli ...
    ama ne yapılır 1 2 dps ability daha eklenir o 10 saniyenın nasıl gectigini anlamazsınız , dps derken crusader strike kadar diil ... yada napılır ; crusader strike nerf yer ve ondan biraz daha az vuran 2 3 dps ability daha eklenir ... 6 sn lik cooldown casterları yer bitirir , bide repatance atıp crusader cakarsan o adam aglamazda naapar ?

cos eklendi rogue caster yiyo demeyin bana palalar zaten tüm meleeleri alıo , casterlarıda alırsa nerf nerf diye bagırır millet ...

Abartmayın Crusader Strike'ı. Sadece ekstra bir swing. Üstüne %40 spell dmg alıyorki en kral retri palada spell dmg 250-300 dür. En iyi durumda Weapon dmg+120. Mortal strike kaç vuruyor? Weapon dmg+210. Üstelik oyunun en iyi debuff'ı da cabası olarak koyuyor. 10K canı olan warlocku stunlockta dediğin gibi kesebilmen için ancak Avenging Wrath+Berserking+Vengeance(3)+min 115dps 2h silah, ve min %30 cirt chance lazım. Bu halde herşeyi kesersin zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
    PvP de DPS Paladin ne yapıyorsa Dungeon'larda DPS olarak alınan Paladin aynı görevi yapar tek farklı özelliği Wisdom ve Light atması olur onlarıda birkereye mahsuz atsa zaten yeterlidir.

Nasıl aynı şeyi yapıyor PvP de ve PvE de, Raid demek uzun süreli düzenli dps'tir. Ve raid dps de curasader strikenin yeri yoktur (şuan zorunluluktan kollanıyorsunuz), onun yerine cd si olmayan normal ataclarına %30 şansla "2000 holy damage over 30 sec and can be stuck for 10 times" diye bir skill koysalar bu inanılmaz bir PvE buffı olur ama PvP olarak hiç bir işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 30 Haziran 2007; 13:07:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanio

Blizzard is currently working on the retribution tree from paladin class, to make it more viable dps wise in raid:

Hello again, I just wanted to let you know that the developers have taken part of your suggestions, and are looking into improving the retribution paladin spec. You can probably expect something along the line of more sustained DPS in a raid and more raid utility, but we are not ready to reveal any details. This is still work in progress, so please be patient.

link

Raid dps i ektilicek bir ağaç gelsin gelmesin pvp yide etkilicektir hayırlısı. gerçi bizim forum paladinleri hallerinden pek bi memnundu ben ağlayan tayfa kısmında yerimi koruyodum.

Arkadaş kuyuya bir taş atmış, kimse çıkaramıyor. Yaw nerden çıkardınız Paladine yeni bir talent ağacı yapacakalarını. Development kısmında böyle birşey gözükmüyor. Bütün class forumlarında forum adminleri bu şekilde yorumlar yapabiliyor ama % 20 si ya oluyor ya da olmuyor. Arkadaş kaynak vermemiş. Verseymiş belki herkes okur bir yorum yapardı.

Ben size bir sonraki patch ile böyle bir gelişme olmayacğını gösteren bir link vereyim isterseniz:
    http://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

Bu da linkte yazan:

World of Warcraft PTR Patch 2.1.3

The latest patch notes can always be found athttp://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

General

* Read in-game mail will now be kept for thirty days instead of three.
    * The Warlock spell Incinerate has had the performance of its graphical spell effect improved.
    * The "show launcher" option has changed so that it now defaults to "on". Players will now see the launcher when running WOW by default.

User Interface

* Improved the performance of conditional macros, slightly increasing the framerate.
    * Fixed a crash triggered by many unit frame AddOns.

Bug Fixes

* Fixed an issue with the movement of Archimonde's Doomfire.
    * Fixed the wand missile art on most Shadow based wands to show the correct graphical effect.
    * Infinity Blades will now despawn properly when the encounter with Kael'thas resets after a wipe.
    * Gan'arg Underlings and Felhound Defenders are now properly classified as demons.

SAYGILAR...

• quote:

Orjinalden alıntı: corruptedmagi

evet.. raidde dps yapmayan bir paladin kalmıştı zaten.

sen hem oyunun en iyi healerı ol, en iyi bufferı ol. sonra bide raid dpsi yapmalılar diye ortaya atla :)

neyse gidip "let mages use 2h axe" diye bi topic açıp blue bekleyeyim bende...

Şimdi sırayla cevaplayalım.

Bir paladin en iyi healer değildir. En uzun heal atabilen healerdır. En uzun demek en iyi demek değildir. Diyorsunuzki ben shamanım onun manası bitiyor benim ki bitmiyor. Kusura bakma 2 tuşum var heal atmak için bırakta okadar farkımızda olsun. Bende chainheal,ES NS gibi özellikler yok.

En iyi buffer ? Şunu öğren combat başlamadan atılan bufflar ile anlaşılmaz bunlar. Onu nerdeyse her sınıf yapıyor. Önemli olan combat içindekilerdir.

SP hem mana hem healt verir hemde shadow dmg artırarak lockların yüzünü güldürür. Shaman zati söylemeye bile gerek yok melee ye verdiği imbalığı.

Peki ya paladin? yüzde 3 crit şans ve yüzde 2 dmg up ile mi buffın kralı oluyor ? Sen harbiden bi habersin oyundan.

Şimdi ilk cümlene gelelim. Bitek pala kalmıştı demişsin. Eh ozman zati yapılması gereken birşeymiş değilmi ?

Zati priest ve shaman dps yaparken paladinin raidde melee takılamaması absürdlüktü. Özellikle class açıklamasında melee-hybird yazan bir classın.

Şimdi genel olarak sana bir soru sormak istiyorum.Bir classın talent ağacının raidde kullanışlı hala gelmesine niye karşı geliyorsun? Yani "hayır kullanışsız olsun" mu istiyorsun. Bu ne bencilliktir. Bu adamlar senle yanyana oyun oynamıcak mı ? PVP yi anlarımda Pve de bölesine itrazlara anlam vermek mümkün değil.

Şimdi gelecek yenilikler için. Henüz çok ama çok erken. İyi birşeyde gelebilir hiç birşeyde. Ama paladin için dps yapmak değil support yapmak önemli olmalı. Hani güya en iyiyiz ya. Paladinin dps lock mage veya rouge gibi olmamalı ama combat içinde ve öncesinde verdiği özellikler ile bir numara olamalı.

Herneyse konuşmak için bunları daha erken.

• erdax konu sadece mana değl. shamannın healing wave in base heali ile sizin en çok heal atan spellinizin base healini de karsılastır istersen. ayrıca raidlerde uzun süreli dayananıklılık cok önemlidir. evet ns sayesinde ani olarak 6k 7k heal atıyorum crt gelirse. ama bunu 600+ manaya yapıyorum. bu da az bişey değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Blizzard is currently working on the retribution tree from paladin class, to make it more viable dps wise in raid:

Hello again, I just wanted to let you know that the developers have taken part of your suggestions, and are looking into improving the retribution paladin spec. You can probably expect something along the line of more sustained DPS in a raid and more raid utility, but we are not ready to reveal any details. This is still work in progress, so please be patient.

link

Raid dps i ektilicek bir ağaç gelsin gelmesin pvp yide etkilicektir hayırlısı. gerçi bizim forum paladinleri hallerinden pek bi memnundu ben ağlayan tayfa kısmında yerimi koruyodum.

Arkadaş kuyuya bir taş atmış, kimse çıkaramıyor. Yaw nerden çıkardınız Paladine yeni bir talent ağacı yapacakalarını. Development kısmında böyle birşey gözükmüyor. Bütün class forumlarında forum adminleri bu şekilde yorumlar yapabiliyor ama % 20 si ya oluyor ya da olmuyor. Arkadaş kaynak vermemiş. Verseymiş belki herkes okur bir yorum yapardı.

Ben size bir sonraki patch ile böyle bir gelişme olmayacğını gösteren bir link vereyim isterseniz:

Bu da linkte yazan:

The latest patch notes can always be found athttp://www.worldofwarcraft.com/patchnotes/test-realm-patchnotes.html

General

* The Warlock spell Incinerate has had the performance of its graphical spell effect improved.
    * The "show launcher" option has changed so that it now defaults to "on". Players will now see the launcher when running WOW by default.

User Interface

* Improved the performance of conditional macros, slightly increasing the framerate.

Bug Fixes

* Fixed the wand missile art on most Shadow based wands to show the correct graphical effect.
    * Infinity Blades will now despawn properly when the encounter with Kael'thas resets after a wipe.
    * Gan'arg Underlings and Felhound Defenders are now properly classified as demons.

SAYGILAR...

Arkadaşlar şu pala talentlarında değişiklik yapılacağına dair kesin bir kanıt bulun bir kaynak, ondan sonra tartışın bu konu hakkında. Ortada fol yok yumurta yok ne değişimi. Ben size yukarıda yeni patchle gelecek değişiklikleri linkledim. Bundan öte bir şey yok.

• Lesser Healing Wave (Rank 4)
    235 Mana 40 yd range (Talente verildiyse 220~ manaya atılır)
    1.5 sec cast
    Heals a friendly target for 458 to 514.

Buda paladinin son rank flash heali:

Flash of Light (Rank 7)
    180 Mana 40 yd range
    1.5 sec cast
    Heals a friendly target for 448 to 502.

-------------------------------------------------------

Shaman Healing Wave :
    Healing Wave (Rank 12)
    720 Mana 40 yd range (Talentle 684 manadır.)
    3 sec cast
    Heals a friendly target for 2134 to 2436.

Paladin Holy Light :

Holy Light (Rank 11)
    840 Mana 40 yd range
    2.5 sec cast (Talente verildiyse ilk heal atıldıktan sonra 15 sn içindeki diğer heal 2 sn de cast edilir)
    Heals a friendly target for 2196 to 2446.

@Bone Arada pek bir fark göründüğü gibi base heali karşılaştırırsak.
    Ve Shamanlar şu anda raidlerde en çok heali atıyorlar(Overheali saymadan) nedeni earthshield ve chain heal.
    Chain heal gerçekten çok imba.
    Aynı guildde main healerlerden priest arkadaşım kendisi söylüyor shamanlar beni healde geçiyor diye ve arada çok fazla +healing farkı varken.

Edit: Talentlerle Paladin %12 daha fazla healler yukardaki rakamlardan.
    Shaman talentlerde %10 daha fazla healler, yine talentle chain heali %20 daha fazla healler,Healing way ilede +buff verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 30 Haziran 2007; 18:31:11 >

• quote:

quote:

quote:

link

Bu da linkte yazan:

General

User Interface

Bug Fixes

SAYGILAR...

Arkadaşlar şu pala talentlarında değişiklik yapılacağına dair kesin bir kanıt bulun bir kaynak, ondan sonra tartışın bu konu hakkında. Ortada fol yok yumurta yok ne değişimi. Ben size yukarıda yeni patchle gelecek değişiklikleri linkledim. Bundan öte bir şey yok.

talent ağacı köklü değişecek denmiyor zaten, cs nin cd iner vs. vs. ve bana göre retri deki gereksiz bi talent kaldırılıp direk değilde dolaylı yoldan yani stratejik etki yapacak bir talent gelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

erdax konu sadece mana değl. shamannın healing wave in base heali ile sizin en çok heal atan spellinizin base healini de karsılastır istersen. ayrıca raidlerde uzun süreli dayananıklılık cok önemlidir. evet ns sayesinde ani olarak 6k 7k heal atıyorum crt gelirse. ama bunu 600+ manaya yapıyorum. bu da az bişey değil.

arkdaş benim yerime karşılaştırmış zati sağolsun ve fark ortada. Evet dayanmak önemlidir ama her class zati combat için kendi manasını birşekilde korur. "Healer ların manası yetmedide yattı tank" olayı çok fazla görülmez raidlerde. "Toparlanamadı hızlı şekilde ondan öldü durumları daha cok görülür". Bizim heal up ve heal skillerimiz cok azdır bunlar yerine uzun soluklu healerlık yaparız. Eh okadarıda olsun.

Birde talentlerin nasıl değiştirleceği söylenmiyor. Bencede öle sil baştan birşey olmıcak. Kasmas billz öle birşeye. Gene diyorum konuşmak için daha çok erken

• Bende topici okudum. Blizz posteri böyle bir proje var diyor ama detaylar belli değil. Ne zaman geleceği belli değil vs vs. Ama Paladin forumundakiler yinede umutlu.

Şimdi bakalım hybird classlara;

Druid: Hem tanklık yapıyor tanklamadığı zamanda dps yapıyor, melee sınıflara %5 crit üstelik critleyen meleeler iyide heal alıyorlar. Moonkin olarakta casterlere crit aurası veriyor.
    Shaman : Enh shaman critlediğinde melee dps ye %10 fazla ap veriyor. Ele shamanın crit veren totemi var.
    Warrior : Mortal strike ile healer moblara wowun en büyük debuffunu veriyor.Shoutları ile daha fazla ap veriyor.
    Priest : Partye hem heal hemde mana pompalıyor, Shadow debuffu ile warlockları coşturuyor.

Yukarda bilgilere bakılınca en yararlısı feral druid sonrada shadow priest görülüyor.
    Bende retri paladine bu şekilde raide fayda getiren bir özellik gelmesinden yanayım. Öyle birşey olacakki guildler en azından 1 tane retri paladini raide almak isteyecekler. Mesela vengeance çalıştığında partyde ufak bir buff verebilir. Veya bir debuff vuruş verebilirler paladine. Bu vuruşu yiyen mob atıyorum %2 her kaynaktan daha fazla dmg alabilir.

• sorarım size

şimdi partiye %5 crit vermekmi daha iyi(melee yada spell. tek tip crit) yoksa bütün raide %3critmi?(melee+spell)
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

sorarım size

şimdi partiye %5 crit vermekmi daha iyi(melee yada spell. tek tip crit) yoksa bütün raide %3critmi?(melee+spell)

10 manlarde raidin tipine bakar. 25 manlarda 2. seçenek açık ara önde gider.
  • raide buff olacağını sanmyıorum ancak partydeki adamlara deli bi buff vereceğine kesin gözüyle bakıyorum ayrıca ne buff olursa olsun ADAM GİBİ kendi dps inde bir iyileşme olmazsa yine raide alınmayacağı için dpsdede bi değişiklik olacak yenilikler gelecek.çünkü partye %10 buff verecek diye adam gibi vuramayan bi adamı bosun tepesine dikmezdim... shadow priesdt en kral buffı mana hp yi yaparken en krall pds ide yapıyor. sağlam elemantel shamanların crit ve ghit spell dmg toteminin yanında yine deliler gibi dmg veriyor. post yazıda herşey çok havada buff kesin ama ne gelecek mechul.
  • quote:

sorarım size

druidi zati hybird slotundan alan yok. Druidleri tank slotundan alıyorlar. Druidlerin en büyük avantajı combat içinde tanktan dps e gecebilmeleri. Yoksa yüzde 5 crti veriyor diye alan yok.Onun için yyüzde 3 crit için alanda yok retri paladinleri.
  • Evet retri paladin gizlide olsa %3 crit veriyor ama feral druid tercihi arkadaşın dediği gibi. Özellikle karazhanda bazı bosslar 2 tank bazıları 1 tank ister ve guildler bu yüzden tankın birini feral druid yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdax

quote:

sorarım size

druidi zati hybird slotundan alan yok. Druidleri tank slotundan alıyorlar. Druidlerin en büyük avantajı combat içinde tanktan dps e gecebilmeleri. Yoksa yüzde 5 crti veriyor diye alan yok.Onun için yyüzde 3 crit için alanda yok retri paladinleri.

Tank gearı içindeki kedinin yaptıgı dps ne kadar iyi olacakki?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Erdax

quote:

sorarım size

Tank gearı içindeki kedinin yaptıgı dps ne kadar iyi olacakki?

ayıdan pek farkı olmuyo ama feral druidin şöyle bi avantajı var, tanklığına ihtiyac olmadığı bi anda dps gear giyip devam edebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Bende topici okudum. Blizz posteri böyle bir proje var diyor ama detaylar belli değil. Ne zaman geleceği belli değil vs vs. Ama Paladin forumundakiler yinede umutlu.

Şimdi bakalım hybird classlara;

Druid: Hem tanklık yapıyor tanklamadığı zamanda dps yapıyor, melee sınıflara %5 crit üstelik critleyen meleeler iyide heal alıyorlar. Moonkin olarakta casterlere crit aurası veriyor.
    Shaman : Enh shaman critlediğinde melee dps ye %10 fazla ap veriyor. Ele shamanın crit veren totemi var.
    Warrior : Mortal strike ile healer moblara wowun en büyük debuffunu veriyor.Shoutları ile daha fazla ap veriyor.
    Priest : Partye hem heal hemde mana pompalıyor, Shadow debuffu ile warlockları coşturuyor.

Yukarda bilgilere bakılınca en yararlısı feral druid sonrada shadow priest görülüyor.
    Bende retri paladine bu şekilde raide fayda getiren bir özellik gelmesinden yanayım. Öyle birşey olacakki guildler en azından 1 tane retri paladini raide almak isteyecekler. Mesela vengeance çalıştığında partyde ufak bir buff verebilir. Veya bir debuff vuruş verebilirler paladine. Bu vuruşu yiyen mob atıyorum %2 her kaynaktan daha fazla dmg alabilir.

hah bak bende bu tür birşeyden söz ediyordum stratejik derken

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.