Şimdi Ara

Return Of The Wolf-RTW teami<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 1 seneyi aşkın oyunda beraberliğimiz olan arkadaşlarımızla kurduğumuz RTW teamine deneyimli denileni yapan,KENDİNİ BİLEN arkadaşları bekliyoruz.Teamımız EU-WESTte bulunmaktadır.
    ayrıca ws yapmak isteyen arkadaşlar (3w3-5w5) bu konunun altına yazsın.Teamda 10 kişi bulunmaktadır.Kendimize ait TS-3 serverımız vardır.1 2 cisi bazı yerde yazılar gördüm eastte daha cok turk var diye şu konuya açıklık getirelim eastte türk var ama turnuvalara bakıyorum 15 en fazla 20 takım çıkıyor,5 er kişiden 100 kişi yapıyor ben eminimki eu-westte yapılsa rahat 20 takım çıkar forumdaki eu west oyuncularının yazdıklarına gore dıyorum.
    Eastten westte geçiş bedavaydı BİR ARALAR suan hala oyleyse butun takımlar geçsin 100+100 takımla eu-westte butun turkler toparlarsın diyorum turnuvalar bi ayrı zevkli olur...Herkese iyi oyunlar dilerim...

• Diğer takımların westte geçmesi yerine sizin ait oldugunuz yere yani eastte geçseniz nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

Diğer takımların westte geçmesi yerine sizin ait oldugunuz yere yani eastte geçseniz nasıl olur?

+1 Tam Oturmuş dediğin tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapper

Diğer takımların westte geçmesi yerine sizin ait oldugunuz yere yani eastte geçseniz nasıl olur?

Bu ait olduğun yer meselesi değil, tercih meselesi. Laf söylemiş olmak için yazmayalım lütfen.
  • EU West her zaman için üvey evlat muamelesi görücektir (bknz:Turnuvuların eastde olması)
  • herşey iyi güzelde isimden kaybediyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

EU West her zaman için üvey evlat muamelesi görücektir (bknz:Turnuvuların eastde olması)

Sadece Türkler tarafından. Farketmediğiniz o ki West'e Riot tarafından East'den daha çok önem veriliyor.
  • RTE diye okudum
  • Takımda 10 kişi bulunuyor ve daha fazla oyuncuya ihtiyacınızın olması komik..Ayrıca yazdıkların yarısı yalan yarısıda saçma.20 takım katılıyor 5 le çarp eastte toplam 100 oyuncu var Bahçeli gibi adamsın valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 18 Ekim 2011; 16:47:23 >
  • ben varım :D Nick RealAnyOne
  • :D ben 100 e 500 die hesap yapanlara karsı o hesabı yaptım clan name onemli değil onemli olan beraberlik,yazdıklarımın yarısı yalan diyen arkadaş buyursun gelsin tsmize konusalım.10 uye var evet 35 yasında adam calışıyor ve bazı zamanlar giriyor ben bu adamı sen bizden değilsin seni saymadım diyemem okulu olanda var...+teame laf atan arkadaşlar için diyorum WS atalım 3w3 5w5 .... uye meselemiz değil 1000 kişinin arasından 5 kişi çıkar as kadro olur...Aragonit kardeşim sen bizle oynadın herhalde yazdığın yazılarla ne yaptıgını anlayamadım kendinde westtesin+eastten westte geçme rp istemiyor ama westten eastte istiyor yoksa bizde biliyoruz neyin ne oldugunu...yazdıklarıma basit diyen arkadaslara tekrar diyorum gelsin tsye 1 el 2 el neyse oynar gorur + ws de atarız.
  • size bisi demedim ztn biz westdekilere türkler tarafından üvey evlat muamelesi yapılıyor dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 18 Ekim 2011; 18:06:32 >
  • sadece VS yerine WS yazdığın için konuyu eleştirmicem Ciddi bir takım olcaksanız, öncelikle nasıl yazı yazılır onu öğrenin. Ya da 35 yaşındaki abinize söyleyin, o yazsın siz copy paste yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

sadece VS yerine WS yazdığın için konuyu eleştirmicem Ciddi bir takım olcaksanız, öncelikle nasıl yazı yazılır onu öğrenin. Ya da 35 yaşındaki abinize söyleyin, o yazsın siz copy paste yapın.

• quote:

sadece VS yerine WS yazdığın için konuyu eleştirmicem Ciddi bir takım olcaksanız, öncelikle nasıl yazı yazılır onu öğrenin. Ya da 35 yaşındaki abinize söyleyin, o yazsın siz copy paste yapın.

Aynen bunları yazacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aggress1v3

evet arkadaşlar 1 seneyi aşkın oyunda beraberliğimiz olan arkadaşlarımızla kurduğumuz RTW teamine deneyimli denileni yapan,KENDİNİ BİLEN arkadaşları bekliyoruz.Teamımız EU-WESTte bulunmaktadır.
    ayrıca ws yapmak isteyen arkadaşlar (3w3-5w5) bu konunun altına yazsın.Teamda 10 kişi bulunmaktadır.Kendimize ait TS-3 serverımız vardır.1 2 cisi bazı yerde yazılar gördüm eastte daha cok turk var diye şu konuya açıklık getirelim eastte türk var ama turnuvalara bakıyorum 15 en fazla 20 takım çıkıyor,5 er kişiden 100 kişi yapıyor ben eminimki eu-westte yapılsa rahat 20 takım çıkar forumdaki eu west oyuncularının yazdıklarına gore dıyorum.
    Eastten westte geçiş bedavaydı BİR ARALAR suan hala oyleyse butun takımlar geçsin 100+100 takımla eu-westte butun turkler toparlarsın diyorum turnuvalar bi ayrı zevkli olur...Herkese iyi oyunlar dilerim...

Sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wR -- 19 Ekim 2011; 0:42:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wR

quote:

evet arkadaşlar 1 seneyi aşkın oyunda beraberliğimiz olan arkadaşlarımızla kurduğumuz RTW teamine deneyimli denileni yapan,KENDİNİ BİLEN arkadaşları bekliyoruz.Teamımız EU-WESTte bulunmaktadır.

Sonrasını okumadım.

Hepsini okumuşsun zaten.

• quote:

Aynen. Ayrıca neden bir turnuva için west'e geçilsin ki?
  • vsye ister ws derim ister \/\/s derim...her mesaja negatif bakan insanlardan nefret ederim ve kötü yazı yazmak istemediğimden dahda uzatmıcam yazılarımıda okuduğunuz için tşk. ederim :) Birde böyle yaparak insanları kendi üzerinizde bu adam ... etmez dedirtmeyin bu bir tavsiyedir...
  • quote:

vsye ister ws derim ister \/\/s derim...her mesaja negatif bakan insanlardan nefret ederim ve kötü yazı yazmak istemediğimden dahda uzatmıcam yazılarımıda okuduğunuz için tşk. ederim :) Birde böyle yaparak insanları kendi üzerinizde bu adam ... etmez dedirtmeyin bu bir tavsiyedir...

Tamam Aggress1v3...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.