Şimdi Ara

Rev6.com sitesi hakkında resmi açıklama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
27.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • numune nin biri konuyu hortlatmış dierleri de ondan geri kalmamış
  • 27 Mart 2007; 8:59:07 >
    hortlakpostgördüm.gif
  • vayy beaa 8 aylık konuyu bulup hortlatmak büyük marifet

gibi bişey dememi bekleme post kasıcı
  • arkdaşalr bir ara demiştim adamınteki 4 yılık falan konu hortlattı adama sınırsız ban
  • quote:

Orjinalden alıntı: meto1

anammm benim tanıdıkların hepsinin nicki guildi fln var korktum ilk ama buradaki açıklamalardan sonra anladım hayatta herşey çalınır (Yazıyı hazırlayan ve ekstra bilgi veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler)
    cepte veli toplantısındaki hoca gibi joymaxa üçbeş lafım var
    joymax mı :D tam bir insanlık ayıbı kardeşim oyunu güzel yapıonus milleti oyunun piskopatı yapıonus sonra max lag ve serverlerin dolu olmasıyla yerle bir oluyoruz...

sonra her hafta salı günü 3-5 saat bakım yapıonus bi halta yaramıo kapasiteler hep aynı :D
    sonra kore sroyu doldurunous ne varsa avrupa srosuna bi halt eklemionus şimdi buna ne denir yani joymaxın türkiyede şeyi olcak her gece yumurta yağmuruna tutarım...
    rev6 süper bi site sürekli güncellense :D arkadaşlarımı paso incelerim ne item kullanıo yalan mı sölüo die :D

neyse uzatırsam bi ban alcam kesin :D önemli deil :D son mesajda botlara bi laf etmişşin ama botları joymax desteklio arkadan arkadaşım gm'e bot sus payı veriomuş :D öle dio pek inanmadım

+1
    katılıyom kardeşim bide üstüne üstlük "server trafic" oluşturmak ve oyunu çok kişi oynuyo süsü wermek için "asdf" "uhgahdg" gibi isimli charlarla serverları doldurdu, amacı pre satışlarını artırmak bazıları moneybotter diye bilirler ama bence değil çünkü gold sitelerine goldu satan gaymax gibime geliyo yoksamı lag yapıyo diye çoktan banlardı hepsini , yaz sezonu bitti serverlar boş kalacağını bildiklerinden oyunu ayakta tutmaya çalışıyor başka bi açıklaması olmaz bence
    yani kısaca gaymax oyunun içine etti ve bıktırdı milleti 80 lv olup charlarını satmayı düşünene çok arkadaşım war başta ben
    ne hevesle kastık 80 oldukda ne oldu lagdan pvp bile yapamıyoz , zaten ttnetde bu yaraya tuz basıyo, yok 4kat daha hızlı internetmiş falan filan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 4 Ekim 2007; 8:16:14 >

• ya hacı bu serverlerdeki uğhğhğsdasü ler hepsi gaymaxın işimi puuuu allah cezalarını ......
    hevesim kaçtı ya başka oyun bulcam öff gitti botlar vs vs... kıl oldum bana bi oyun bulun adam gibi gaymax
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Meto

ya hacı bu serverlerdeki uğhğhğsdasü ler hepsi gaymaxın işimi puuuu allah cezalarını ......
    hevesim kaçtı ya başka oyun bulcam öff gitti botlar vs vs... kıl oldum bana bi oyun bulun adam gibi gaymax

Oyunda ğ ve ü harfli nickler kullanamıyorsun bir kere.
  • Nası hortlattın sen bu konuyu yav. Ayrıca neyin kafasını yaşıyormuş bu arkadaşlar.

• Oyundaki gbotlar joymax'ınmış.Bu da demek oluyor ki;bu sayede joymax 2 yönden parayı kırıyor;
    1-Gold siteleri ile doğrudan bağlantısı var.
    2-Oyundaki doluluk yüzünden milleti premium almaya itiyor.
  • Bu sitenin eskiden tuttuğu bilgilere (2008-2009) ulaşmanın yolu var mıdır?
  • Vay be
  • hep merak etmisimdur bunu sonunda ogrendim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

Oyundaki gbotlar joymax'ınmış.Bu da demek oluyor ki;bu sayede joymax 2 yönden parayı kırıyor;
    1-Gold siteleri ile doğrudan bağlantısı var.
    2-Oyundaki doluluk yüzünden milleti premium almaya itiyor.

eskiden gördükleri halde banlamadıklarına göre botlarla anlaşması var diyebiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.