Oldukça stabil çalışıyor bende. Yine de teşekkürler. İhtiyaç olursa güncellerim. Sadece güncelleme gelmiyor 1 aydır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 18 Şubat 2024; 23:23:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (9. sayfa)
-
-
Merhabalar Youtube'da eğer ekranı kapatıp bir şey dinliyorsam belli bir süre sonra (ortalama 10dk) youtube kapanıyor ve hesaptan da çıkmış oluyor yeniden oturum açıp girmem gerekiyor.Ekran açıkken hiçbir sorunu yok uygulamanın.Acaba bunun bir çözümü var mi?(Önerilen versiyonu da yuklesem,son versiyonu da yuklesem sorun degismiyor)Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Dontkillmyapp.com adresindeki yönergeleri izlemeniz gerekiyor
https://dontkillmyapp.com/
Çok teşekkür ederim işe yaradi🙏🙏🙏
Kılavuzdaki sürüm biraz eskide kalmış, uygulama içinde V19.04.37 öneriyor. İsterseniz bir bakın
Ben de kullanıyorum. Yamalarda MicroG yok, yerine GmsCore kullanılabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim, iyi günlerde kullanın:)
Bugün güncelledim. Harika olmuş.
Orijinal youtube gibi. R managere türkçe dil desteği de gelmiş. Emeğiniz için de teşekkürler hocam.
Maneger kendi icinden bir türlü update olmuyordu,apk dosyasini indirip güncelledim 1.18. Sonra yukarida verilen youtube apk dosyasini da indirdim maneger'dan storage'den apk dosyasini seciyorum ama hicbir sey olmuyor,hata nerede acaba?
-
Az önce çoook uzun zaman sonra uygulamaları komple güncelledim ama değişen hiçbir şey fark etmedim.. Eski yeni arasında sıfır fark var.. Aradan geçen onca zamana rağmen hala YouTube içerisindeki Revanced ayarları Türkçeleşmemiş, Halbuki son bir senedir oranın Türkçeleştirileceği defalarca yazıldı çizildi sadece Revanced Manager'a dil seçeneği olarak eklenmiş.. Umarım komple Türkçeleştirilir diyelim..
YouTube içerisindeki Revanced ayarları çok karmaşık ve bazı ayarların anlamları ve konumları, işlevleri hala yanlış.. İnsanlar galiba oraları çok kurcalamak istemediği için pek dikkat çekmedi ama sonuç olarak o bölümün düzeltilmesi lazım.
Onun dışında eski sürüm yeni sürüm farketmiyor, canavar gibi hala çalışıyor RY..
Bu konuyu tekrar gündeme getirdiğiniz için teşekkürler. Bir süredir yoğunum ve yeni çevirilere zaman ayıramıyordum. Ama iş başa düştü, Revanced geliştiricileri ile iletişime geçip yamaların tercümesini soracağım, yoksa teklif edeceğim. Sonuç alırsam buraya yazarım.
-
Son güncelleme sonrası orijinal youtube gibi açılıyor. Her şey on numara. Emeği geçen konu sahibine de teşekkürler.
-
Öncelikle yoruMum "neden çeviri gelmediiii tüüh size " dermiş gibi biraz sitemkar bir dille yazılmış gibi anlaşılmaya çok açık ama o niyetle de yazmadım zaten, kimse de kusura bakmasın.. Yoksa isterse yaparlar istemezse yapmazlar kiii yapmak zorunda da değiller zaten, böyle kullanın kullanmıyorsanız kullanmayın deseler konu kapanır zaten... Benim çeviri olsa daha iyi olurdu 1 senedir olacak deniyor ama olmadı dememde ki sebep teeeeee en başında RY'i daha kimseler bilmezken kullanıcı çekmek için verdikleri SÖZDÜ... Buna istinaden zaten Türkleştirilmesi gerekirdi dedim.. Çeviri işini sizinde üstlendiğinizi bilmiyordum, projeyi bu kadar yakından takip ettiğinizi de bilmiyordum, dolayısıyla yanlış anlaşılma olduysa kusura bakılmasın..
Gerekli kişilere tekrar iletildiyse bundan sonra iş onlarda, yaparlar yapmazlar yaza kışa artık ne zaman gelirse o zaman güncelleriz bizde..
Birde projeden birileriyle konuşuluyorsa şu İLK zamanlarda olan parmakla video ilerletme özelliğini geri getirmeleri gerektiğinide ekleseniz müthiş olur.. Telefonlardaki video oynatıcılarda olan özelliği RY'e de getirmişlerdi ama sonraki güncellemelerde kaldırıldı.. Şundan bahsediyorum, alttaki ilerletme çubuğuna bile dokunmadan sadece ekranın ortasından geri-ileri (sola-sağa) parmağı kaydırdığımızda videonun istenen dakikasına hızlıca gidebiliyorduk, ekrana bir daha dokun altta dikkatlice süreyi tıkla gibisinden bir şeyle uğraşmak zorunda kalmıyorduk, güzel oluyordu kısaca benim gibi bileğinde karpal tünel sendromu olan insanlar için çok güzel bir kullanım rahatlığı sağlıyordu..
İlerleyen güncellemelerde herşey daha da iyi olacaktır, ekip projeyi sahiplenmiş çok belli..
-
İzleme geçmişi kayboldu. Redditte herkes isyanda.
Google aktivitelerimizde tüm izlediklerimiz görünüyor lakin uygulamada yokoldu. Sizde durum nedir?
@Sedat. Estağfurullah öyle anlamadım zaten:) Benim Revanced ekibiyle de başka bir ekiple de alâkam yok, sevdiğim ve ilgi gören projelere gönüllü katkıda bulunmaya çalışıyorum sadece. Geçen sene Revanced'de ne oldu ne bitti takip edemedim, çünkü o zamanlar hem vaktim yoktu hem de projenin çiçeği burnundaydı. Ama şimdi görüyorum ki hem proje olgunlaşmış hem de geniş bir kitleye ulaşmış, hazır vaktim de varken bakabilirim ve eminim ki benden başka gönüllü çevirmenler de ortaya çıkar:)
Yiten kaydırma özelliğine bir daha bakayım, bir şeyler öğrenirsem yazarım.
@BlackGhost12 Bende 19.04.47 sürüm numaralı Youtube apk'sının Revanced yamanmışı var, izleme geçmişi çalışıyor.
-
Ben bunu kullanıyorum. Orijinal uygulamaya patch atılınca bundaki özellikler geliyormu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Sağolasın hocam. Benim kullandığım bunun geliştirilmiş ve sonradan Türk grup tarafından özelleştirilmiş versiyonuymuş. Şimdi farkettim.
Hemen patch yapıp kurdum. Sağlıklı çalışıyor. Lakin eski izleme geçmişi hâlâ kayıp. Video önerileri bozulmuş bu yüzden. Çoğu videoda nerede kaldığımıda hatırlamıyorum 🙃. Premium kullanmamızı istiyor Youtube ama bundaki amoled görünüm, oluştur butonunu kapat, mix'i engelle özelliğini bile getirmiyor. Çoktan geçerdim yoksa. İnada inat, Revanced'e devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X