İndirme işlevi için premium üyelik gerekli diye biliyorum. YouTube'dan indirmek için NewPipe tercih ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (22. sayfa)
-
-
WıFı'dayken RY-Music kullanıyorken telefonun üstündeki kb/s'de telefon herhangi bir veri işlemediği için acaba kayıt ediyorsa ben mi göremiyorum diye düşünmüştüm, çünkü ayarlarda Wıfı açıkken indir seçeneğini açmıştım ama olmuyorsa buna da razıyız ne diyelim.
Newpipe'ı da bundan uzun zaman önce yine burada tavsiye üzerine kullanmaya başlamıştım ve gerçekten o da çok iyi bir indirme programı, hatta bilmeyenler varsa da tavsiye edelim bu sebeple..
Şuan için RYMusic'de ilerleyen günlerde 7.03.52'den daha güncel bir sürümü desteklerse bence Revanced içerisindeki her şey iyice oturmuş demektir. RM'de, RY'de zaten ha bire güncelleme aliyor ve çalışıyor.
-
Güncel olarak FLuidAC ve YTDLnis uygulamalarını tavsiye ederim müzik/video indirmek için. Mevcut son kalite neyse kaynaktan onu çekiyor.
githubGitHub - deniscerri/ytdlnis: Android Video/Audio Downloader app using yt-dlphttps://github.com/deniscerri/ytdlnis---
Bu da Spotify tercih edenler için, liste falan indiriyor. Link olmadan sadece şarkı ismi yazarak da istediğinizi indirebiliyorsunuz.
githubGitHub - BobbyESP/Spowlo: A Spotify songs downloader for Android made with Jetpack Compose, Material You and the spotDL Python libraryhttps://github.com/BobbyESP/Spowlo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 29 Kasım 2024; 20:14:23 >
-
Merhabalar bir şey soracağım bir versiyonun by Google LLC ve Nodpi olarak 2 tipi var.Bunlarin arasındaki fark nedir hangisini indirmeliyiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyin 2 tipi var? Neden bahsediyorsunuz? Link paylaşabilir misiniz?
-
Şimdi tekrar baktım biraz saçmalamışım kusura bakmayın sıkıntı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Estağfurullah, ben merak ettim bir şeyi yanlış mı aktardım diye. Sıkıntı yoksa sıkıntı yok :)
-
-
R.Y.Music'in önerilen versiyonu 7.29.52'e güncellenmiş. Ne görsel olarak ne de ses kalitesi olarak değişen hiç bir şey farketmedim.
-
Arkadaşlar son bir kaç güncellemeyle başlayan 1440p videolarda takılma problemi sizlerde de var mı?
Eski sürümlerde böyle bir problemi hiç yaşamazdım. Sil yükle v.s.v.s.v.s denedim ama yinede düzelmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video izlerken kalitesini 1440p veya 2160p seçtiğimde benim cihaz aksamaya başlıyor. Galiba sizin de cihazın nefesi yetmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X