Şimdi Ara

Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
49
Favori
54.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

İndirme işlevi için premium üyelik gerekli diye biliyorum. YouTube'dan indirmek için NewPipe tercih ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WıFı'dayken RY-Music kullanıyorken telefonun üstündeki kb/s'de telefon herhangi bir veri işlemediği için acaba kayıt ediyorsa ben mi göremiyorum diye düşünmüştüm, çünkü ayarlarda Wıfı açıkken indir seçeneğini açmıştım ama olmuyorsa buna da razıyız ne diyelim. Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu 

Newpipe'ı da bundan uzun zaman önce yine burada tavsiye üzerine kullanmaya başlamıştım ve gerçekten o da çok iyi bir indirme programı, hatta bilmeyenler varsa da tavsiye edelim bu sebeple..

Şuan için RYMusic'de ilerleyen günlerde 7.03.52'den daha güncel bir sürümü desteklerse bence Revanced içerisindeki her şey iyice oturmuş demektir. RM'de, RY'de zaten ha bire güncelleme aliyor ve çalışıyor.

• Güncel olarak FLuidAC ve YTDLnis uygulamalarını tavsiye ederim müzik/video indirmek için. Mevcut son kalite neyse kaynaktan onu çekiyor.

Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu
    Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzugithub
    GitHub - imjyotiraditya/fluidac-releases
    https://github.com/imjyotiraditya/fluidac-releases

GitHub - deniscerri/ytdlnis: Android Video/Audio Downloader app using yt-dlp
    https://github.com/deniscerri/ytdlnis

---

Bu da Spotify tercih edenler için, liste falan indiriyor. Link olmadan sadece şarkı ismi yazarak da istediğinizi indirebiliyorsunuz.

GitHub - BobbyESP/Spowlo: A Spotify songs downloader for Android made with Jetpack Compose, Material You and the spotDL Python library
    https://github.com/BobbyESP/Spowlo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 29 Kasım 2024; 20:14:23 >

• Merhabalar bir şey soracağım bir versiyonun by Google LLC ve Nodpi olarak 2 tipi var.Bunlarin arasındaki fark nedir hangisini indirmeliyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnzynp11 C kullanıcısına yanıt

Neyin 2 tipi var? Neden bahsediyorsunuz? Link paylaşabilir misiniz?

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt
    Şimdi tekrar baktım biraz saçmalamışım kusura bakmayın sıkıntı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnzynp11 C kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, ben merak ettim bir şeyi yanlış mı aktardım diye. Sıkıntı yoksa sıkıntı yok :)

• Aylar sonra güncelledim. Bir de ne göreyim revanced Türkçe :) bu güzel haberi neden kimse vermedi? Ya da ben görmedim. ayarları çok daha basit yapacağım.

• R.Y.Music'in önerilen versiyonu 7.29.52'e güncellenmiş. Ne görsel olarak ne de ses kalitesi olarak değişen hiç bir şey farketmedim.

• Arkadaşlar son bir kaç güncellemeyle başlayan 1440p videolarda takılma problemi sizlerde de var mı?

Eski sürümlerde böyle bir problemi hiç yaşamazdım. Sil yükle v.s.v.s.v.s denedim ama yinede düzelmedi.

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Video izlerken kalitesini 1440p veya 2160p seçtiğimde benim cihaz aksamaya başlıyor. Galiba sizin de cihazın nefesi yetmiyor

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.