Şimdi Ara

Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
397
Cevap
47
Favori
52.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce RY'i 19.16.39'a RM'i de 1.21.2'e güncelledim ve şuan sorunsuzca kullanıyorum ama tee geçen sene bahsettiğim özelliği hala ya eklemediler ya da ben ciddi ciddi ayarlarda bulamıyorum, bilen eden ayar konumunu bilen varsa yazsa valla acayip işime yarıyordu o özellik.. Bu özelliği kaldırmış olmaları çok anlamsız çünkü.

Bahsettiğim şey, video oynarken ekranın ortasından sağa veya sola parmakla ileri geri videoyu istediğimiz süreye şimşek hızında ileri geri alabiliyorduk ve 5 10 saniyeden bahsetMiyorum, 40 dakikalık videonun bilmem kaçıncı saniyesine anında gidebiliyorduk, Alttaki ince kırmızı çizgiden bahsetmiyorum şip diye videoyu telefonun kendi video oynatıcılarında olduğu gibi ileri geri alabiliyorduk, RY'e bu özelliği getirmişlerdi... 1 senedir bu özelliği ya kaldırdılar ya da öyle bir yere eklediler ki bulamıyoruz..

Arabada, otobüste taşıtlarda hareket halindeyken o özellik benim için bazen omzunda sırtında çanta taşıyan insanlar müthiş kolaylık oluyordu.. Bu kadar işlevsel müthiş bir özelliği kaldırmışlarsa aşırı mantıksız bir şey yapmışlar demektir yahu..

• Sedat. kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz ayarı hatırlıyorum. Ekranı kaydırma kontrolleri ile parlaklığını, sesini ayarlayabildiğiniz gibi videonun ilerlemesini de kaydırarak ayarladığınızı soruyorsunuz. Bu seçenek kaldırıldı alttaki kırmızı çubuk nedeniyle hatırladığım kadarıyla.

Bunun ve kırmızı çubuğun yerine başka bir hassas sarma için şunu deneyebilirsiniz:

Youtube -> Ayarlar -> Revanced içinde

Seekbar -> “Disable precise seeking gesture” ayarını kapalı

seçin. B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 5 Eylül 2024; 22:43:15 >
  • Evet tam olarak videonun ilerlemesini kaydırarak ayarlamaktan bahsediyordum, keşke kaldırmak yerine özelliği uygulama ayarlarından açma kapatma özelliği yapsalardı ama yapacak bir şey yok şu saatten sonra.

Alttaki Disable precise seeking gesture ayarı bende zaten kapalı şuan ve açsam da bir şey değişmedi nedense.

Belki ilerleyen zamanlarda yine bahsettiğimiz özellik gelir diyeceğim ama aradan 1 sene geçmiş bundan sonra da zaten geleceğini sanmıyorum. Son 1 senedir RY - RM her güncellendiğinde acaba dediğim özelliği eklediler mi diye ilk aklıma o geliyordu.. Sıkca telefonu bir yerlere sabitleyip veya otobüs içerisinde bir şeyler izleyenler için çok iyi oluyordu.

Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 6 Eylül 2024; 0:56:54 >
  • Yine birşey yapıyor Google video oynatilamiyor diyip üst üste videoları sıra ile geçiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil desteği ne zaman gelir?

• merhaba videolarda takılma yaşıyorumdum 1.22.1-dev.2 versiyonunu ile

19.16.39 YouTube versiyonunu yama yaptım şimdilik düzgün çalışıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 5 Ekim 2024; 7:39:17 >
  • Çok güzel bir başlık, sayenizde reklamlardan kurtuldum :)

elinize, emeğinize sağlık...Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu 

• Hay maşallah aylardır sorunsuz çalışıyor.

Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

🧿

• Talimatları okudum. Fakat youtube yüklerken revanced manager in root izni verin diyor. Yükleme yapılamıyor.
    Sebebi nedir?

• dalbert D kullanıcısına yanıt

Root olmadan devam edebilirsiniz.

Takıldığınız ekranın görüntüsünü paylaşabilirsiniz.

• Revanced Manager ve birçok yaması güncellendi, yamaların yüklenip çalışması için Manager'ınızı güncelleştirmeniz gerekli

Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzurevanced.app
    ReVanced
    https://revanced.app
  • ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Revanced manager içinden güncellendim.

Allah nazarlardan saklsın sorunsuz çalışıyor.

Premium üyeliğe para verenler düşünsün.

Size de ayrıca teşekkür ederim. Forumun en yararlı konularından bir tanesi.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Estağfurullah, hayrını görün:)

Premium'un tam yerini tutmuyor aslında, ama premiumda eksik olan birçok özelliğin bu şekilde sunulması bence Google'ın ayıbı. İstense daha neler yapılabilir diye düşündürüyor insanı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.