Çeşitli Xiaomi, Samsung, Realme, Oppo cihazlara root olmadan yükledim, onlarda da sorunsuz çalışıyor güncel sürüm. Yakında bir güncelleştirme daha gelecek |
Bildirim
Çeşitli Xiaomi, Samsung, Realme, Oppo cihazlara root olmadan yükledim, onlarda da sorunsuz çalışıyor güncel sürüm. Yakında bir güncelleştirme daha gelecek |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
merhaba pek birşey anlayamadım linkten revanced manageri indirip YouTube hangi versiyonu indirip patch yapmak gerekli . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olay olduğundan beri hiç bir şey yapmadım. Uygulama aynı şekilde duruyordu. Şimdi yeniden çalışmaya başladı. Donmuyor hiç. Bir hafta önce yeni bir hesap açıp uzun videoları oradan izlemeye başlamıştım. Yeni hesapta takılma yoktu. Şimdi eski hesabımda da yok. Sizde bi deneyin isterseniz. V19.16.38 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
19.07.40 versiyonunu yaptım calismayan hesabımda simdilik sorunsuz ama dediğiniz gibi eşimin TLF undada kendiliğinden duzelmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine gitti. Yüklenmiyor videolar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önerilen sürümleri ve ayarları kullanarak deneyin. Bu şekilde sorun yaşayan görmedim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 4 Haziran 2024; 12:54:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Brave YouTube için gerçekten çok iyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |