Tvbox İçin Smartube kursana bicilmis kaftan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (19. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam bugün bi arkadaş önerdi yine akşam deneyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon kilit ekranına geçince revanced video oynatmayı durduruyor . Daha önce kilit ekranında görüntü gelmesede ses devam ederdi bir yerden açılıyormu bu . Ayarlara baktım arka pilanda oynat açık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazınızın pil tasarrufu ayarlarına bakmanız lazım
Oradan izinler açık .
Uygulamalardan YouTube depoloma verilerini sildim . Düzeldi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 7 Haziran 2024; 9:25:22 >
Arkadaşlar dikkatimi çekti Son 3 aydır bana en ufak bir güncelleme bile gelmiyor, en son 3 ay önce RM 1.20.1, RY ise 19.09.37 sürümüne güncellenmiştim, hala öyle.. Proje mi durdu neden hiç güncelleme gelmiyor..
Hee sorunsuz kullanıyorum şuan ama normalde sürekli güncellenen uygulama 3 aydır sessiz yani.. Şuan kullanılan en güncel sürüm telefondan telefona değişiyor mu anlamadım herkes farklı sürüm yazmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Haziran 2024; 14:25:59 >
Yamalar zaten otomatik güncelleniyor hocam ama uygulama dediğiniz gibi güncellenmiyor. Sanırım sorunsuz çalıştığı için. Çünkü her güncelleme risk demektir.
Manager için en son kararlı sürüm o, ancak geliştirme sürümü isterseniz 1.21.0-dev.5 var GitHub'da. YouTube sürümü en güncel 19.16.39 destekleniyor.
Maşallah aylardır teklemiyor sorunsuz devam.
🧿
-
Artık apkmirror içinde nodpi apk bulunamıyor, bundle şeklinde yayınlanan dosyayı da apk split ile bölünce revanced ile patchlenemiyor. Var mı bu işin bir çözümü?
Şimdi kontrol ettim, bu apk nodpi https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-16-39-release/youtube-19-16-39-android-apk-download/
apkmirrorYouTube 19.16.39 (nodpi) (Android 8.0+) APK Download by Google LLC - APKMirrorhttps://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/youtube-19-16-39-release/youtube-19-16-39-android-apk-download/:imdi tekrar kontrol ettim, apkmirror.com'daki en güncel sürüm (14.08.2024) Youtube apk dosyası da nodpi. Siz yanlış yere bakıyor olmayasınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcansayan -- 18 Ağustos 2024; 22:58:28 >
-
-
Yama işlemi bitince yüklemek yerine farklı kaydetmeyi seçin, bunu disket simgesine basarak yapabilirsiniz. Kaydettiğiniz dosya APK olarak saklanacak, cihazınızın dosya yöneticisi ile o APK dosyasını bulup yükleyebilirsiniz.
Eğer bu işe yaramıyor ise ne yaparak nasıl bir hata ile karşılaştığınızı belirtmeniz faydalı olur.
Teşekkürler çok uğraştırdı kullandığım cihazda ama kardeşimin cihazında sorunsuz yama oluşturabildim lakin ses kalitesini son seviyeye alamadım reklam yok yada çalma konusunda kısıtlama yok ama ses kalitesine çok yükseğe izin vermiyor nedense
Çünkü Spotify'da premium ses için bir yama yok
Aslında benim derdim youtube değil de X (twitter) ve Reddit güncel versiyonları.
Dediğin gibi Youtube için hala nodpi apk'lar yayınlanıyor ama Reddit ve X bakarsanız artık sürekli bundle veya belirli bir dpi değerine uygun apk yayınlanıyor.
-
Arkadaşlar Revanced durduruldu mu?? Orijinal indirme sitesine linklere bakıyorum hiç bir şey yok.. 5 aydır aynı sürümü falan kullanıyorum ve hafiften sorunlar başladı çünkü.. Kendi kendine kapanıyor, donuyor v.s.v.s.v.s..
En son güncel sürümleri nereden öğrenebilirim, güncelleyelim bari.
Kendi sitesi revanced.app , ilgili linkler ilk mesajda mevcut:
ReVanced güncellenmeye devam ediyor.
Youtube için: 19,16,39
YT Music için: 7,03,52
-
Teşekkürler müsait zamanda bir güncelleyeyim şunu artık..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X