Teşekkürler.. RM'nin bu özelliğini öğrendiğim çok iyi oldu, bazı günler RM güncelleniyor ama RY teee 2 3 ay eski sürümde kalıyor, acaba güncellendi mi, güncellesem çalışır mı v.s.v.s düşüncesi kalmadı en azından.. |
Güncel ReVanced Yükleme Kılavuzu (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bence mevcut youtube sürümü sorunsuz ise yeni önerilen güncellemeyi kurmayın.
Şahsen aylardır sorunsuz kullandığım sürümü ben değiştirmiyorum.
-
Sunucuyla ilgili sorun oluştu 429 hatası alıyorum başka alan var mı
-
Benim gibi aylardır aynı yamayı kullananlara müjde, bugün cortlamış.
Vanced ile alakalı ne var ne yoksa topyekün kaldırın, telefonu yeniden başlatın ve son sürümleri tekrar indirip kurun.
Yeni yama ile düzgün, sorunsuz çalışıyor.
-
Uzun süredir 19.16.39 sürümünü kullanıyorum henüz patlamadı benimki :)
-
Benim de öyleydi galiba. 19.43.41'e teşrif etmiş bulunuyorum. 😀
-
Ben bu kaldır kur serüvenini yeniden yaşamak istemiyorum tüm ayarları yaptık. Umarım böyle devam eder. Şimdilik sorunsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende shorts kısmı çalışmıyor dönüp duruyor videolar. Bunun bir ayarı vardı sanırım ama unuttum arkadaşlar.
Edit: Hallettim. Dili ingilizce yapıp spoof ayarını açtım ve android seçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 21 Kasım 2024; 20:24:26 > -
19.45.38 e geçtim mecburi olarak bugün :)
Dalga dalga geliyor bu sefer telefondaki gitti tabletteki 19.16.39 hala çalışıyor. Aynı hesap açık bir de. Gerçi güncelleme yapmadık onun da etkisi vardır. Google amca uğraşıyor sürekli.
-
Oynatma kimliği hatası veriyor. Google kardeş bırak peşimizi.
Video oynatma hatası verince geçtim yeni sürüme
Yapacak bir şey yok güncellemekten başka. Müdürü güncelle, uygun apk dosyasını indir, Müdüre yamalat, yükle, üç dakikalık iş. Bu üç dakikada zaten iki videonun reklamını ve sponsorunu izlemezsin bile 🥸
Bende hala sorun yok. Sorun olursa eski YouTube Apk silip, mevcut güncel müdürden yama yapsak olur dımı hocam. Müdürü silmeye gerek yok.
Son sürüme güncelledim ama şöyle bir durum var. Çocuklara özel oyun, hikaye vs. videolarda hata alıyorum. Videoyu açmıyor. Diğer tüm videolarda sorun yok. Siz de deneyebilir misiniz çocuk masalları ile ilgili bir videoyu açacak mı uygulama.
Güncelleme: Meğer aynı gün başka bir sürüm yayınlanmış 19.46.42 diye. Tesadüfen şimdi gördüm. Onu yükleyince sorun düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 28 Kasım 2024; 15:36:11 > -
Müdürü silmeniz gerekmiyor. Ama çalışması için Müdürün ve yamaların güncel olması lazım
İşlemin nasıl yapıldığı ile ilgili küçük bir kılavuz var mı video vs. Benim programda uyarı çıkmaya başladı heran gidici sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen gece uzuuun zamandır kullandığım 19.16.39 sürümünde ki RY'i sırf belki yenilik gelmiştir diye güncelledim, bu arada ben güncellemeden önce burada yazdığı gibi bir sorunda yoktu, miss gibi çalışıyordu..
Açıkçası 19.16.39 sürümünden sonra RY 19.46.42'de videolarda ki ses kalitesi düştü gibi geldi bana.. Kulaklıkla dinlediğim kalitede düştü gibi geliyor.. Videolardaki Sabit Ses özelliği ses kalitesine biraz daha kalite katıyordu o bazı videolarda çıkmıyor artık.. Şimdilik ayarlar>revanced>çeşitli>video akışlarını taklit et seçeneğini tamamen kapatarak bir nebze düzeldi.. Önceden deneyip memnun kalmadığım RYMusic'i de dün yükledim.. Şimdilik iyi gibi idare ediyorum, müziklerdeki ses kalitesi bunda bariz daha iyi geliyor..
Şuan RY 19.46.42, RYM ise 7.03.52 ki zaten önerilen sürümlerde daha günceli yok şuan..
Edit: Ek olarak sormak istediğim bir şey daha vardı onu da ekleyeyim, RYMusic için şunu sormak istiyorum, dinlenen müzikleri indirme seçeneğini ben hiç kullanamadım, ayarlarda özellikler açık ama herhangi bir video veya müziği kaydedip dinleme özelliği nedense çalışmıyor.. Kimsede mi çalışmıyor yoksa bir şeyler mi eksik çözemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 28 Kasım 2024; 21:43:57 >
-
İlk mesajımda paylaştım zaten, bizahmet bakarsanız:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X