Şimdi Ara

Revelation Online Açık Beta 6 Mart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni mmorpg revelation online 6 Mart'ta açık betaya giriyor. Bu oyundan beklentim çok umarım oynayama değer bayağı uzun zamandır bekliyorum. Yeni mmorpg arayışında olanlara tavsiye ederim. Kapalı betaya katılan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

Oyuna kayıt olmak isteyenler için site adresi: https://ro.my.com/en

https://www.youtube.com/watch?v=6RcGwL4_Skw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen121 -- 17 Şubat 2017; 16:52:4 >

• tutmaz bu oyun
  • Ben oynayacağım açıkçası tutup tutmaması firmanın sorunu. Hoşuma giderse sürekli oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadım denedim. Oyun emsallerinden daha pay to win. Oyunda her şey var güya ama bu diğer mmorpglerden araklanan özellikler diğer oyunlardan daha başarısız. İnanmayan denesin oynasın 3 günde 40lvl olunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

Oynadım denedim. Oyun emsallerinden daha pay to win. Oyunda her şey var güya ama bu diğer mmorpglerden araklanan özellikler diğer oyunlardan daha başarısız. İnanmayan denesin oynasın 3 günde 40lvl olunuyor.

3 günde 40 level ama güzel oyun. Tavsiye ediyorum. Kimseye ihtiyaç duymadan level atlanıyor. Blade and souldan falan iyi. Son yıllarda çıkan en iyi mmorpg

• İlk betada paket aldım ve oyun kendini oynamıyor

Herşey çok basit

Herşey devasa boyutta gerçekçilik hic yok

Tikliyon göreve uçuyor kendi kendine isinlaniyor falan

Koşarken motor gibi yan yatıyor falan bi acayip yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Theumit

İlk betada paket aldım ve oyun kendini oynamıyor

Herşey çok basit

Herşey devasa boyutta gerçekçilik hic yok

Tikliyon göreve uçuyor kendi kendine isinlaniyor falan

Koşarken motor gibi yan yatıyor falan bi acayip yani

Hocam size bns gibi oyun olacak, saatlerce günlerce birkaç kişi bulup yardım alarak zindan görevi yapacaksınız sonra bir sürü saçma şeyler. Ne güzel işte kolay görev yapmak ve sonra pvp ye ve zindanlara odaklanmak
  • xmen121 kullanıcısına yanıt
    ya kardesim oyle diyorsunda bu kadar basit olmazki yav
    aion gibi kanat var ama cok basit
    bns gibi suda kosma var ama cok basit
    ko gibi hizli kosma var ama cok basit
    bak hep basit olarak gidiyor
    cracterler kucuk ama hersey devasa ben kastim 20 kusura kadar baydi yani
    bu arada aion oynuyorum
  • Hocam daha iyi işte, git bir asta oyna 1 saatte 1 level atlayamıyorsun ve onra sıkılıp oyunu bırakıyorsun. Yalnız öyle basit değilmiş o, 50 den sonra artık yavaşlıyormuş story modu bitince. Oyunda o kadar çok şey var ki zaten bir an önce level atlamayı bitirip onlarla uğraşmak için zamana ihtiyaç var. Ben 25 ten fazla mmorpg oyunu indirip oynadım denedim ve 60 tan fazla oyunu inceledim, cidden bu oyun oynamak için güzel. Tarzını severler sevmezler kimseye bişi beğendirmek zorunda değiliz çünkü çoğu insan saçma sapan grafik kalitesi bile olmayan lol oynuyorlar. Onun için bu oyun bence çoğundan iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmen121 -- 3 Mart 2017; 21:22:17 >
  • xmen121 kullanıcısına yanıt
    lol dan iyi canim :D
    yav lol u bugun ingilizce yap bizden kimse oynamaz :D
    yav ben oyuna kotu demiyorum oyun basit diyorum
    yani yillarca ko cabal aion oynamis biri olarak beni hic sarmadi accountta oyle duruyor yani
  • Bence yormaması iyi hocam :) uğraştırıcı oyunları sevmiyorum
  • aylar boyunca aynı 8 görevi hergün yapmak istiyorsanız oynayın. Level kasmak hiç eğlenceli değil. Pay to winler 7-8 tane deluxe pack aldı(1 deluxe pack 64 euro) ve şuanda hepsi 49lvl full itemli durumdalar ve hepsi PVPde tokatlıyorlar. Sen o seviyeye gelene kadar adamlar oyunun en zor seti olan pvp setlerini dizmiş olacaklar ve yine tokat yemeye devam edeceksin.

Oyunda bnsdeki gibi uçma zıplama hareket etme var ancak bnsdekinden çok vasat ve rahatsız edici.
    Aiondaki gibi kanatlanıp uçma var ancak aiondakinden çok daha kötü ve kullanışsız.
    Archeagedeki gibi pvp var ama 1 haftadır birşey göremedik görür müyüz haftada 1 anca.
    Oyunun haritası ufacık. Diğer mmorpglere göre fazla pve leveling içeriği yok.
    Oyunun combat mekanikleri gw2-bns-archeage gibi oyunlardan daha kötü.
    Açık dünyaya ev yapma kale yapma gibi özellikler yok.
    3-4 tane normal dungeon var 49lvl içeriği olarak onlar da değişik bir olay yok yaratıkları toplayıp toplayıp kesiyorsun habire.

Ayın 6sında gelin görün.

Bu hafta open world pvp görürüz diyorduk yayıncı şirket bu özelliği açmadı bu hafta herkes bomboş kalakaldı.

Arkadaşlar olmasa oynayacak oyun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 4 Mart 2017; 23:10:14 >

• Hocam her oyunda pvp pay to win. Biz işin eğlenceli kısmına bakıyoruz ve oyun bugün açılıyor ve eğlenceli. :)
  • Bir de ben yazıyım. 63 levelim corral sunucusundayım yavaş yavaş bırakma aşamasına geldim.

Oyunda delux paketler sadece bir kere alınıyor ben pyun parası ile aldım. Diğer oyunların bir çok özeelliği mevcut fakat gerçekten kötü seviyede. Bunun sebebi daha sonra dan oyuna fizik motoru gğncellemesi geleceği kapalı beta da söylendi zaten.

Oyunda levelaralıkları var. 49 levelda full set dizip level atlamadan exp kasmaya devam edebilirsiniz. Ben 49 full set dizip 54 level expini toplamıştım. 49 levelda çok bir dungeon raid olayı yok ve bosslar cok rahat kesiliyor. BatTleground denilen yere girip 20vs20 yada10vs10 her dk yapabilirsiniz. Oyunda zaten pvp ve pve olarak ikiye ayeılmış durumda.

Oyunun 59 level a kadar en iyi itemları craft ile yapılandır. Para ile shoptan alınan item en iyi craftı verir fakat statlar şans işi. 59 levelda gireceğiniz dungeonlar gerçekten zorlar expert olanları söylüyorum. Anlık hatalar direk wipe a götürüyor. Dark shrine dediğimiz 35 levelda açılan dungeon u. Expert modu 3 yıldız da 1saati geçiyor kesmesi full item olduğu halde.

Oyunda daha kimsenin bir yere getirmediği sadece level ve item a kastığı için pve yi çok etkileyen durumlar mevcut. Bunlardan biri şehirlerdeki honor sistemi. 65 den sonra baya ihtiyaç duyuluyor. Fakat söyelemeden geçemiyecğim bir şehrin full güvenini almak 3 aydan fazla sürüyor.

Bu oyun öle girip çıkıyım deenilecek b,r oyun değil içeriği çok geniş. 49 da bırakıp bir ayda full item alıp pvp yapabilirsinix oyuna hiç para vermeden hemde. Fakat oyun asıl 69 da zevkli hale geliyor. 100vs100 için. 50kişilik mount var oyunda daha açılmadı fakat.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok P2W Gibi Duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenstan

Çok P2W Gibi Duruyor.

Öyle değil ama sıkılmadan level 79 olursan güzel oyun.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.