Şimdi Ara

Revenge 3.Sezon hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Revenge de 2.sezon finali harkiyaydı fakat iki üzücü olay vardi Daniel öldü. Nolan tuttuklandı Emily ise Jack'e gerçeği söyledi.

2.Sezonda Jack ve Emily birbirlerine uzak idi. Sizce bu 3.sezon birbirlerine yakınlaşabilirler mi? Gerçi söylenenlere göre farklı bir yüz ile çıkacakmış karşımıza Jack. ve Emily ile ilişkisinde zorluklar olacak gibi..

benim asıl üzüldüğüm Emily kardeşine yakın duramıyor. her neyse bu 3.sezon eylül de mi başlayacak ya.. iyi de erken bitiyor ve kısa sürüyor. geç başlıyor:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Quem

Arkadaşlar Revenge de 2.sezon finali harkiyaydı fakat iki üzücü olay vardi Daniel öldü. Nolan tuttuklandı Emily ise Jack'e gerçeği söyledi.

2.Sezonda Jack ve Emily birbirlerine uzak idi. Sizce bu 3.sezon birbirlerine yakınlaşabilirler mi? Gerçi söylenenlere göre farklı bir yüz ile çıkacakmış karşımıza Jack. ve Emily ile ilişkisinde zorluklar olacak gibi..

benim asıl üzüldüğüm Emily kardeşine yakın duramıyor. her neyse bu 3.sezon eylül de mi başlayacak ya.. iyi de erken bitiyor ve kısa sürüyor. geç başlıyor:(

öncelikle ölen daniel değil. declan.

yakınlaşmaları imkansız. çünkü:
    amanda emily yüzünden öldü.
    declan, emily yüzünden öldü.
    jack'in oğlu carl emily yüzünden annesiz büyüyecek.
    amanda jack'i kendi hayatından daha çok seviyorken emily jack'i babasının intikamına tercih edemedi ve bütün bunlar hep emily'nin intikamı yüzünden oldu.

ekim gibi başlayacak diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.