5-6 ay önce çok stresli bir dönemden geçerken uykusuzluk sorunu yaşadım. Birkaç gün sonra bir psikiyatra gitmeye karar verdim ve bana Citoles ve Rexapin tedavisi yazdı. Tedavi sürecinde uyumakta sorun yoktu. Kontrole gittiğimde nasıl bırakacağımı sordum ve doktorum bana nasıl bırakacağımı söylemedi.
Tedavi başlangıcından 5 ay sonra Citoles'i başladığım gibi ( 1 hafta içinde yarım doz alarak), Rexapini ise başladığım gibi kestim. Çünkü dozu 1.25 mg idi.
Yaklaşık 3 aydır gece uykusuzluğu sorunu yaşıyorum. 2 farklı psikiyatr ve 1 nörolog gördüm. Uyku testi yapıldı bir şey çıkmadı. Bir başka psikiyatr, sağlıklı olduğumu ve antidepresana ihtiyacım olmadığını söyledi. Kendisine Rexapin'i bıraktıktan sonra böyle olduğumu söylediğim zaman da 1.25 mg'ın böyle bir yan etkisi olmayacağını söyledi ancak yurtdışındaki sitelerde bir sürü olanzapini bırakamayan bu ilacın maddesini kullanmış insan var. Bir çoğu hala uyku sorunu yaşadığını yazmış.
Ne oldu beynime bilmiyorum... Hayatımın en uykusuz döneminde bile bir kere uykuya daldıktan sonra uyanmamıştım ancak bu süreçte uykuya dalsam bile gece içerisinde en az 3-4 kez uyanıyorum..
Bu süreci yaşayan, yardım edebilecek biri var mıdır ?
Cedrina yı sor (uyku hapı)
Yok mu bu ilacı bırakabilmiş olan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme