Şimdi Ara

Rezalete bakın ://

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• AnLıamadım Ne var ?
  • nesi rezelet yada sen neyini rezalet olarak nitelendiriyosun anlayamadım yüzlerce clan sembolü osmanlı tugrası şeklinde ve bunlardada allah (c.c.) ve hz muhammed (s.a.v) in adı gecmektedir.ben bi sakıca göremedim arkadasım.

ayrıca o resimde de bi osmanlı tugrasıvar mesela

not:şer degil hayır düşünün bişeye bakarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAiGiS -- 13 Aralık 2007; 21:19:40 >
  • http://img222.imageshack.us/my.php?image=resimaa2.jpg

bunu demek istemiş ark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archamanel -- 13 Aralık 2007; 21:21:26 >
  • hala bişey anlamadım
  • anladıkta bunun neyi rezalet onu anlamadık.ingilize yazınca dikkat çekmiyorda arapça olunca neden dikkat çekiyo ve rezalet olarak adlandırılıyo.arkadaş ateist falan heralde ondan gücüne gitmiş.
  • Bı Bakıma BeLkı Dogruyu SoyLemıs oLabiLir Benım De Sahsı Gorusum Oyuna Sıyaset KarıstırıLmamaLı Oyunu ZevQ ıcın Oynuoruz
  • Ne var Bu ss de ALLAH Yazmışlar ama Harekeler fln yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaBiesForLuncH

Bı Bakıma BeLkı Dogruyu SoyLemıs oLabiLir Benım De Sahsı Gorusum Oyuna Sıyaset KarıstırıLmamaLı Oyunu ZevQ ıcın Oynuoruz

ne siyaseti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

quote:

Bı Bakıma BeLkı Dogruyu SoyLemıs oLabiLir Benım De Sahsı Gorusum Oyuna Sıyaset KarıstırıLmamaLı Oyunu ZevQ ıcın Oynuoruz

ne siyaseti

Sadece Bunun Icın Dmedım Konuyu Acan BeLkı Bu sebepLe acmıs oLabıLı dıceQtım
  •  Rezalete bakın ://

Demek Allah Yazınca rezalet oluyorda F.cklı macklı clan açıyolarda bişey demiyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TH3GuiLTy

müslüman değilsen ayrı mesele.ama bunun neresi rezalet.orada ne yazıyor anlayamıyor musun ben sana söyleyim "ALLAH"

• quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

Demek Allah Yazınca rezalet oluyorda F.cklı macklı clan açıyolarda bişey demiyonuz

Yha Gecen Gun Gavur Bı adama Dedımkı ib 14m e aLım ıng fLn ıste Sonra Vazgectım Kufur ettı G. kaLı Turk sonra aLLahımıza Kufur ettı Sonra kapattı

• ne varki
  • quote:

quote:

Yha Gecen Gun Gavur Bı adama Dedımkı ib 14m e aLım ıng fLn ıste Sonra Vazgectım Kufur ettı G. kaLı Turk sonra aLLahımıza Kufur ettı Sonra kapattı

Konuyu açan yanımda olsa bel kemigini kırardım

• quote:

quote:

quote:

Konuyu açan yanımda olsa bel kemigini kırardım

Konuyu Actı Cvap Vermıor Yha Pff Konuyu acana Bı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.