Şimdi Ara

Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Garantisi 2 şubat 2016 da bitmiştir. Faturası vardır. İsteyen olursa memleketten gönderirim.Kutu ve kutu içeriğide memlekettedir. Dilerseniz onlarıda kargolarım.

Şarj aleti ve telefonun kendisi gönderilecektir. Resimleri detaylı bi şekilde inceledikten sonra dönüş yapınız. Telefonun ışığında veya başka bi yerinde sıkıntısı yoktur. Ben 1 aydır kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım. Takas sadece Discovery elite 32 gb(3gb ram),G4 veya G3 32 gb ile olur. Üstünü konuşuruz.

Telefon 2 gün önce düşmüş ekranı çatlamıştır. Kullanıma engel değil fakat düştükten sonra ahizeye gelen ses kısmından ses gelmemeye başlamıştır. Ben bu haliyle rezil bir şekilde kullanıyorum. diğer parçalarını kullanabilirsiniz, 50 liraya ekran camını+15-20 liraya da ahizesini değiştirip kullanabilirsiniz. Fiyat mecburen son ve pazarlıksızdır.

Şu linkten :http://forum.donanimhaber.com/m_116083994/tm.htm

Ekran camını alıp değiştirebilirsiniz. Arkadaş 60 TL yazmış. Telefonun size maliyeti dediğim gibi çıkacaktır.

Ankara içi elden kontrollü bir şekilde teslim tercihimdir. Diğer illere kargo ücreti karşı tarafa ait.

Detaylı resimler birazdan atılacaktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 19 Nisan 2016; 14:21:56 >

• Resimleri :

Bu mesaja eklenen görseller:

Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL Rezil durumda Sony Xperia SP 200 TL

• Telefonu Daha kötü durumda olup temiz diye satmaya çalışan kişiler bu ilanı görmeli

Tebrik ederim kardeşim, telefonda ne varsa yazmışsın.
    Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

Telefonu Daha kötü durumda olup temiz diye satmaya çalışan kişiler bu ilanı görmeli

Tebrik ederim kardeşim, telefonda ne varsa yazmışsın.
    Hayırlı satışlar

:)

Ne diyim kardeşim, mal bu işte.

Güncel.
  • dürüst ilan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.