Şimdi Ara

Rezil olduğunuz olaylar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • luluyla teamfight sırasında gıdım canı kalmış ad carrymi ultileyecekken,araya bizim renekton girince ulti ona gitmişti (full canlıydı bide).. carry'i kalkanla falan kurtaramadım,gitti..o tf'yi de oyunu da kaybettik.
  • Renektonla solo top oynuyordum her zamanki gibi. Mid ve jungle aynı anda gank attı. Hepsini kestim triple aldım canım çok azalmıştı. Minionlara ölmemek için flash attım. Boş yere flashı cd ye sokmuştum
  • Bugün başıma geldi g tuşuyla saldır diye işaret ediliyo ya .oda karanlıktı flaş attım yanlışlıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness smile

bende golemlere ölmüştüm

max 14
  • Yukarıda ki laf dalaşmalarına bakıyorum da hata sizde, benim gibi muhattap olmak isemediğiniz bu şahısları 'BLOCK' listesine alın, ne mesajlarını görürsünüz ne de muhattap olursunuz.

* KıL 'Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır.'

Benim en rezil olduğum an iki tane boots of speed almam ve biri uyarana kadar 10 dk böyle oynamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skanud -- 20 Aralık 2012; 14:27:10 >
  • bir oyuna arkadasımla duo girdik,can sıkıntısından almanım diye kandırıyordum,oda iste tercume fln ediyordu :Dsonra oyun sonu biri friende ekledi kabul ettim,beraber girelm dedi almanca sallamaya devam ettim,durumun altındaki iletide türkçe birşeyler yazmıstım adamda bunu gördü:)yeme beni fln filan biseler dedi bende frienden sildim:D
  • Red ile blue nun yerlerini bilmezdim.chatten arkadasa kanki mavi buffa ping atsana derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Renektonla solo top oynuyordum her zamanki gibi. Mid ve jungle aynı anda gank attı. Hepsini kestim triple aldım canım çok azalmıştı. Minionlara ölmemek için flash attım. Boş yere flashı cd ye sokmuştum

Sen weste mi geçtin ?
  • varus ile 3 kişi arasında boşa ulti açmıştım sonra 1 hafta kullanmadım varusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MmoPlayer

quote:

Renektonla solo top oynuyordum her zamanki gibi. Mid ve jungle aynı anda gank attı. Hepsini kestim triple aldım canım çok azalmıştı. Minionlara ölmemek için flash attım. Boş yere flashı cd ye sokmuştum

Sen weste mi geçtin ?

Hayır, Tr ye geçtim
  • quote:

quote:

quote:

Sen weste mi geçtin ?

Hayır, Tr ye geçtim

mainidemi gecirdin sende ?

• açık ara yendiğim oyunda apc'ye waste of sperms dedim şakasına adam afk sonra yalvardım şaka diye takmadı beni yenildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraths Trap -- 20 Aralık 2012; 19:19:19 >
  • İki tarafında nexusu kalmış ben caitlynim tfde quadra aldım bi baktık jax aşağıda karşı taraf report jax falan dedi sonra ben gittim jaxa almak için adam aldı beni ama adamın 400 canı var premade girdiğim nunu gitti onuda aldı sonra gitti 3000 canlı choyuda aldı gitti oyunu bitirdi ondan sonra 2 gün lol oynamadım

• Baya oldu olay üstünden

Adam b çekiyordu jarvan ile ultiyi atmamla kendimi adamların basesinde bulmam bir olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

quote:

quote:

Sen weste mi geçtin ?

Hayır, Tr ye geçtim

mainidemi gecirdin sende ?

Evet

• Bir keresinde topda masum masum oyunumu oynarken biri bana gank attı.Bende feci sinirli bir şekilde ss yazmıyorsunuz yapıcağınız işi zikeyim felan bastım kalayı.
    Sonra bir yazı "jungle o" yerin dibine girdim.
  • Takıma karşı baya havalanmıştım "bensiz hiçsiniz , ben taşıyorum " felan egomu tatmin ediyordum.4v5 fightı kayıpsız aldılar utandım muteledim hepsini :D

tamam gülmeyin
  • Toplanın bakalım anlatıyorum. Nereden başlasam...
    En tazesini anlatayım önce. Janna oynuyorum. Bizim Ezreal'in canı çok azdı. Turret altında kaçıyordu. Mundo ve Vayne dive yaptı. Ben adamları uzaklaştırayım diye ulti açarken Mundo diğer tarafıma flash attı. Bir de ben ulti vurunca adam ne olduğunu anlamadan Ezreal'in yanına düştü. ''Bizim support bile böyle assist yapmıyor'' falan diye dalga geçmişti.
    Bir tane daha... Leona oynuyorum ama önceki el Ezreal oynamışım. Turret savunuyoruz. Adamlar 5 kişi pushluyor. Bir an beynim çalışmayı durdurdu, Ezreal oynuyorum diye çalıştı. Minionların canı azalsın diye pull attım. Minion keseceğim güya. Olafa denk geldi. Rakip takımın ortasına çektim kendimi. Beynim tekrar çalışmaya başladığında ölmüştüm.
    En sevdiklerimden biridir. Vlad oynuyorum. Az can var. Nidalee mızrağı attı yakın mesafeden. Slow yemiş olduğum için kaçmak yerine pool bastım, kan oldum. Mızrak üstümden geçti. Tekrar insana dönüşür dönüşmez Nidalee aa ile öldürmesin diye flash attım ileri doğru. Mızrağın yoluna geçmiş oldum yine şlak diye bir ses geldi, ölmüşüm. Kaydetseydim haftanın faili olurdum heralde.
    Bir başka güzel fail; Karşıda aşırı feedlenmiş Zilean var. Bombalar 1000 falan vuruyor. Az canlıyken bana bomba koydu. Corki oynuyorum. Tam bomba koyarken kaçmak için uçmaya başladım. Bizim takımın ortasına iniş yaptım. Sonuç: Triple kill
    Bir keresinde baktım karşıdaki Diana ormana girdi. Mavi alacak besbelli. Maokai jungle yapıyorum. Gittim girdim yandaki çalıya. Maviyi alıyor Diana. Smite var ya sırıtıyorum pis pis. Maviyi almak için smite atarken kazara küçük dragonlardan birine attım. Diana önce maviyi sonra beni öldürdü.
    Kendi takımımda olan adamların birden ekranda belirmesinden korkup kaç kez flash atmışlığım vardır bir de. Ürkek bir şeyim.
    Daha pek çok oynarken kendime güldüğüm anım vardır. Şimdilik bunlar geldi aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 20 Aralık 2012; 19:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Toplanın bakalım anlatıyorum. Nereden başlasam...
    En tazesini anlatayım önce. Janna oynuyorum. Bizim Ezreal'in canı çok azdı. Turret altında kaçıyordu. Mundo ve Vayne dive yaptı. Ben adamları uzaklaştırayım diye ulti açarken Mundo diğer tarafıma flash attı. Bir de ben ulti vurunca adam ne olduğunu anlamadan Ezreal'in yanına düştü. ''Bizim support bile böyle assist yapmıyor'' falan diye dalga geçmişti.
    Bir tane daha... Leona oynuyorum ama önceki el Ezreal oynamışım. Turret savunuyoruz. Adamlar 5 kişi pushluyor. Bir an beynim çalışmayı durdurdu, Ezreal oynuyorum diye çalıştı. Minionların canı azalsın diye pull attım. Minion keseceğim güya. Olafa denk geldi. Rakip takımın ortasına çektim kendimi. Beynim tekrar çalışmaya başladığında ölmüştüm.
    En sevdiklerimden biridir. Vlad oynuyorum. Az can var. Nidalee mızrağı attı yakın mesafeden. Slow yemiş olduğum için kaçmak yerine pool bastım, kan oldum. Mızrak üstümden geçti. Tekrar insana dönüşür dönüşmez Nidalee aa ile öldürmesin diye flash attım ileri doğru. Mızrağın yoluna geçmiş oldum yine şlak diye bir ses geldi, ölmüşüm. Kaydetseydim haftanın faili olurdum heralde.
    Bir başka güzel fail; Karşıda aşırı feedlenmiş Zilean var. Bombalar 1000 falan vuruyor. Az canlıyken bana bomba koydu. Corki oynuyorum. Tam bomba koyarken kaçmak için uçmaya başladım. Bizim takımın ortasına iniş yaptım. Sonuç: Triple kill
    Bir keresinde baktım karşıdaki Diana ormana girdi. Mavi alacak besbelli. Maokai jungle yapıyorum. Gittim girdim yandaki çalıya. Maviyi alıyor Diana. Smite var ya sırıtıyorum pis pis. Maviyi almak için smite atarken kazara küçük dragonlardan birine attım. Diana önce maviyi sonra beni öldürdü.
    Kendi takımımda olan adamların birden ekranda belirmesinden korkup kaç kez flash atmışlığım vardır bir de. Ürkek bir şeyim.
    Daha pek çok oynarken kendime güldüğüm anım vardır. Şimdilik bunlar geldi aklıma.

git bi abdest al

• Teemo oynarken ilk defa kulaklık takıyordum karşımda rengar var junglede shyvana ne zaman çalıdan birisi bağırarak atlasa elim ayağım titriyordu ondan sonra kulaklık kullanmayıda teemoyuda bıraktım

İlk defa jungle yapıyorum bedavalardan birisiydi sanırım volibear ilk önce maviye öldüm sonra zar zor kaça kaça keserken karşıdaki shaco smite attı level üstünlüğü onda olduğu için kovalıyamadım kırmızıya giderken derin derin düşünüyorum nasıl kesebilirim diye karşıya geçer geçmez otlardan jack in the box'lar fırladı adam kötü olduğumu fark edince kamp kurmuş oraya 3 defa aynı yerde öldüm ondan sonrada bir daha jungle görevini yapmadım.

Bir tanede benim değilde karşıdakileri fail yaptırdığım bir maçı anlatıyım Graves oynuyordum karşıdaki adc ile aynı farmda devam ediyoruz tek kaldığım an blizt tryndamare ezreal fiddles darius 5 kişi dive denedi tüm ccleri dodgeleyerek pentakill almıştım adamlar hemen ardından surrender çektiler.Benzeri şeyleri ezreal ilede çok yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 20 Aralık 2012; 19:58:53 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.