Bildirim
Rezil Oluyorum
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
niye rezil olasın birader zamanla kendini geliştirirsin evde single oyna. -
quote:
Orijinalden alıntı: Electronic2
Arkadaslar ben arkadaslarla ara sira PS3 kafeye gidip mac yapiyorum. Fakat o kadar berbatim ki Barcelona'yla Israil maci yaptim penaltilarda kaybettim Mucize taktiklere ihtiyacim var
Birader bu iş taktikle maktikle olmaz , pratikle olur.
Eğer çok çok oynarsan gelişebilirsin. -
Evde kendini geliştir... -
Peki Barcelona ile hangi taktik en iyi olur? -
barcelonanın taktiği iyidir zaten .Oynamaya alışman gerek sadece , yok taktik diyorsan 4-1-2-3 dene -
En iyi taktik 4-4-2 dir bence. Birebir adam geçmek zordur. Barcelona ile oynuyorsan çok paslı oynamanı tavsiye ederim -
Evde tek başına oyna kendini geliştir sürekli pas yapmaya çalış takım gibi oyna bi de şu barça ya takılıp kalma barça güzel takımdır ama peste öyle her takımı kolayca yenemez diğer takımlarla da oyna Milan , A.madrid v.s gibi bak işte fiziği güzel takımlar falan.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Electronic2
Arkadaslar ben arkadaslarla ara sira PS3 kafeye gidip mac yapiyorum. Fakat o kadar berbatim ki Barcelona'yla Israil maci yaptim penaltilarda kaybettim Mucize taktiklere ihtiyacim var
Barça'yla İsrail yaparsan yenilirsin tabii ki birisi kulüp öbürü milli takım. Üzülmeye değmez bence herkesin futbola yeteneği olacak diye birşey yok.Tek başına makinayla oyna en kolaydan başla en zora doğru git.Zorluk derecesine alıştığın zaman derece arttır böylece alışabilirsin.
-
Dostum niye rezil olacaksın ki onlar sanki analarının karnından fifayla pesle çıktılar
1 kere pes oynadım bidaha Allah korusun tabi bu benim fikrim çocukluğumdan beri fifa oynadığım için pes çok farklı geliyo ama fifa için şöyle konuşabilirim taktiğe pek ihtiyacın yok fifayı ilk defa oynasan bile aklınla öne geçebilirsin hem öyle belirli taktiklerde yok yani tamamen akıl işi tuşların yerini bil yeter bide çoğu oyuncu alttaki radara bakmaz halbuki öyle değil çok önemli o radar kim ofsayt kim değil kim kaçıyo kim uçuyo ordan anlarsın zaten oynadıkça radarın önemini anlıcaksın bide evde oyna kendini geliştir sonra kimse sana meydan okuyamaz. Bizde maçla doğmadık yani amateur semi pro proffesional world class legendary derken insan alışıyor ilk önce evinde geliştir kendini
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X