Şimdi Ara

RF [E-GAMES] PVP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolun sonunda indirdim oyunu ama bi sorun var uyelik alamıorum neden hiç kabul etmio
  • arkadaslar dun bise oldu oldu ondan sonrada oyuna girmio yaw offffff
  • nerden indirebiliriz rf ye geri dönecemde Warzone Forever :D duruyosa
  • Warzone sizlere ömür ama elimizdehttp://finalzone.ru/ var.
  • bana indirebileceğim bi link verin yeter 2.3.3 clientinden warzonedeki sistemler çok güzel ben onu seviyodum ama o tkrar açılır sanırım rank 10 silah bütün setler full archonları bile kesebiliyodum yani :D beni bilirler

TORRENT olursa süper olur çünkü yurtta kalıyom net arada kopuyo şimdiden Ty.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 8 Aralık 2009; 14:22:33 >
  • eng yapacak dosyası yok mu bunun
  • finalzonenin< 2.3.3 clientini indirmiştim bunun updaterini attım içine indirdi herşey güzel ama oyun tam açılıyo message '^%^+&+%&+% gibi bi hata veriyo hiç bişi anlamadım pof
  • Walla offical Codemasters ve CCR zamanında uğradığım ve arkadaşlarımın uğradığı haksızlık ilgisizliklerden sonra bende privatelerde oynamaya karar verdim. Deli gibi cash item aldığımız halde bize böyle muamele ediliyorsa hiç almayanlara ne yapılır merak ediyorum. Doğru düzgün bir private server bulunda onda kasalım bari. Öyle herkesin elinde relic item olanlardan olmasın bir zahmet.
  • oo savo sen pravite oynarmıydın :D

Warzone kapanmasa orası süperdi
  • Garyo eGames ya da RFE oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon1907

quote:

Orijinalden alıntı: tugo45

Türk Sayısının Oldukça Fazla Olduğu PVP Serveridir.
    Türkler Çoğunlukla ACC Oynamaktadır.
    Üye Olmak İçinhttp://rf.egames.lv/?page=start&ref=20835 Linkine Tıklayınız.

Resimli Anlatımlar Daha Sonra Olacaktır.

tabiki bu konuyu açan bizim sürekli oyunda anamıza söver ve bu yüzden ben onu hep wandet yaptırırım.

Oyunda yaşatmam...

tugo45. weak

http://rf.egames.lv/?page=start burdan üye olun tugonun verdiği link referanslı bu link referanssız

• Askerden dönüşte hangi serverda daha çok türk varsa orada başlayacam artık. Officalde Bellatoda 50-55 arası char kasan adam privatede Accretia ile öttürür zaten. :)
  • eGames serverında oynayan türkler buraya char bilgilerini yazsızlar.
  • Server: eGames
    Nick: m3chladon
    Level: 65
    Race: Accretia
    Class: Striker

böyle.
  • yaw herşey güzel hoşda ben finalzoneden cilienti indirdim suandada oyuna giremiyom rusça bazı hatalar veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Askerden dönüşte hangi serverda daha çok türk varsa orada başlayacam artık. Officalde Bellatoda 50-55 arası char kasan adam privatede Accretia ile öttürür zaten. :)

haha bende öttürmüştüm cora kasmıştım egamesde

30/30 seti ve 75lv int+4 seti olan adamları tek kesiyordum :)
  • Normalde kesemiyodun hack le kesiyodun.75 lvl +4 set yok +3 set var.
    Beni hiç kesemiyodun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 14 Aralık 2009; 19:10:37 >
  • yok mu bu sorunları çözücek kişi
  • rf eGames oynuyorum ben.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.