Şimdi Ara

RF [E-GAMES] PVP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
5.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m3chladon1907

Normalde kesemiyodun hack le kesiyodun.75 lvl +4 set yok +3 set var.
    Beni hiç kesemiyodun. :)

onlar salaktı ama :D
  • clienti indirdim update ide indirdim içine attım kurdum ama girmio oyuna server list geldi tıklıorum beklio sonra client kayboluo ekran kararıp hemen atıo neden kaynaklanabilir bu client felan tamamen egames ten indirdim...
  • http://forum.egames.lv/index.php?showtopic=37039

bu linkte yazılanları yapınca sorunsuz girdim serverlara

bilginize

edit:acc oynayanlar nicklerini yazbilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge-fred -- 18 Aralık 2009; 20:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge-fred

http://forum.egames.lv/index.php?showtopic=37039

bu linkte yazılanları yapınca sorunsuz girdim serverlara

bilginize

edit:acc oynayanlar nicklerini yazbilir mi?

aynı şekilde bende yaptım linklerdeki clienti indirip updates pvp yi indirdim dedigi şekil uyguladım dedigim hatayı görüorum oyuna girer gibi kararıor sonra girmior atıor ... portla alakalı freewalla alakalı bişeyler dior tam anlamadım orasını acaba orayı nasıl yapacagımı yada ne yapacagımı çevirebilecek bir arkadaş varmıdır?
    Offical rf de oynuyorum çok rahat yanlız bilgisayarla alakalı bi problem yok :S
    yardım edicek arkadaş yokmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskisehirli26 -- 21 Aralık 2009; 3:26:02 >

• firewall u iptal edip denedim mi
    ya da yapmayı biliyorsa istisna listesine ekle
    hangi programlı kullanıyorsun
    firewall ve anti virüs
  • freewall fln iptal ettim denedim gene girmedi :S istisna listesine ekledim gene girmedi
    firewall derken windows güvenlik duvarı işte onu iptal ettim ordan istisnalara ekledm olmadı
    antivirüs olarakda avg free yi kullanıorum ..
  • Eskisehirli farklı bir client dene olmazsa format at

Varol sende farklı bir client ile dene ben equilibrium serverinin 2.2.3 clientini kullanıyorum ve sorunsuz oynuyorum

Irk: Accretia
    Nick: ScreamShot
    Class:Striker

Oyundaki en güçlü Türk striker chardır m3chladon ile beraberSadece haftasonları oynuyorum.
  • format atıp öle denicez bide napalım (::
  • geliyom lan olm okul fln var ama gene warzonedeki o kral pvpci tekrar gelir yanınıza kanka :D
  • indirdim geliyom
  • kaç tane acc aldım hala giremedim şifre onay fln ne iş bu ya
  • yaw data did match diye bi hata verio oyuna gryom ama sehrde hata alıyom bde yaratklara dalınmıyo ne iş anlamdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

yaw data did match diye bi hata verio oyuna gryom ama sehrde hata alıyom bde yaratklara dalınmıyo ne iş anlamdm

client patch uyuşmazlığı yada eksik dosya bulunmakta.

sorunsuz bir 2.2.3 client içine egames pvp uptader yükleyip girmeyi tekrar denemelisin.
  • herkes equnun clientiyle deniyomus bende aynen öle yaptım equ clienti indirdim simdide pacth taptım giriyorum hata veriyo
  • quote:

yaw data did match diye bi hata verio oyuna gryom ama sehrde hata alıyom bde yaratklara dalınmıyo ne iş anlamdm

Bu hata bendede oluyordu item clasürünü değiştirmen gerek

İlk olarak ccrnin clientine egamesin partchlerini at sonra egamesruss dosyasının içindeki item dosyasını at sorun düzelir

not=egamesin clientini indirmelisin ama o rusça :D sadece item klasörü işe yarıyacak
  • hala oynuyanlar varmı
  • quote:

hala oynuyanlar varmı

sanırım oynayan kalmamıştır. Burada oynayan türklerin çoğu official sunucuya geçti
  • ben eqg de oynuyorum.5-6 tane forum dışından sürekli aktif türk oyuncu var.beraber acc kasıyoruz,herkes birbirine yardımcı oluyor.iyi zaman geçiriyoruz.katılmak isteyen olursa her zaman bekleriz.nickim:AntiiSniperTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destanayhan -- 14 Mart 2010; 18:37:41 >
  • Ben offical oynuyorum bellatoda başlayacak olan olursa nickim imzamda güzel bir guilddeyim +47 10 dan fazla adam var sürekli online olan.1-2 saat içinde 40 dan 45 olduğum için Pt kasma olayını biraz saldım onu toparlamaya çalışıyorum şu an için başlayanlar friend liste eklerse her türlü yardımcı olurum 1-2 güne kadar tekrar level kasmaya başlayıp gelecek hafta 50 olmayı planlıyorum.
  • Eğer oyuna tekrar başlayan olursa devam edebilirimAncak 1-2 kişi başlayacaksanız beni beklemeyin en az 10 kişi başlarsa gelirim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.