Şimdi Ara

Rf Equilibrium (Offical kapanıyor gelmek isteyen arkadaşları bekleriz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda Official Serverın Kapanması Duyurusundan Dolayı Serverin Tanıtımını Geniş Olarak Yapmak İstiyorum.

RF Equilibrium

Exp Rate : 30x

Drop : 2.5x

Nerede Ne Zaman Kasılır ?

LVL 1 - 43 : Questlerinizi Yaparak 43 LVL Olabilirsiniz

LVL 43 - 48 : Aba Keserek 48 LVL Olabilirsiniz. ( Ama Ben Tavsiye Etmem. )
    Alternatif Olarak 43 LVL de Vc Partylere Gidebilirsiniz. Kısa Sürede Sizi 49 Yapacaklardır.
    LVL 49-50 : İki Seçenek Vardır. Vc Party de Birazcık Uzun Bir Süre Sonunda 50 LVL Olabilirsiniz. Yada Beast Mountain de Lizard Partylere Katılarak Çok Kısa Sürede 50 Lvl olabilirsiniz. Yanlız Dikkat Edin. Lizard Partylerinde Son Vuruşu Siz Yapmayın

LVL 50 Questleri : 50 Lvl dan Sonra Exp Alamıyoruz. 50 LVL Questlerini Bitirmemiz Gerekiyor.

50 Lvl questleri BM Haritasında Bitiyor. Questleri bitirmeniz icin archonlar ve bende dahil olmak üzere birçok kişi yardımcı olabilir.

Questler Bitince Exp Kasmaya Başlıyoruz.

LVL 50-51 : Vc Party de Kasabilirsiniz. Alternatif Olarak Lizard Party e Katılabilirsiniz.

LVL 51 ve Sonrası : Burdan Sonra Artık Sadece Lizard Party ve Etherde Kartela Partylerine Katılmanız Gerekiyor.

LVL 55 Bu Şekilde Olabilirsiniz.

Oyun Kurulumu :

Oyunu Kurmak İçin Patch Yüklemeniz Yeterlidir.

Patch :http://rapidshare.de/files/40419907/RFe_...1.rar.html

Bu Patchi Official Clientin Üstüne Atarak Oyuna Girebilirsiniz.

Üyelik Alımı İçin

http://www.rfequilibrium.com/ Sitesini Ziyaret Edin

Benim Karekterim Hakkında Kısa Bilgi :

Nick : LuCKSTaR
    LVL : 55
    Class : Ranger - Destroyer - Punisher
    Guild : RageQuit

Eğer Türk Sayısı Artarsa Türk Guildide Kurabiliriz

Oyundaki Türklere Her Zaman Yardımcı Olabilirim. Sizlerden Tek İsteğim. Oyuna Başlayacaksanız Accretia Olmanızdır

"""ALINTI"""

AYRINTILI BİLGİ İÇİN :http://www.rf-onlinedestek.com

• Ewet Herkesi bEkleriz Bende Oynuorum Nick =4EverKing Acc Irkında 7-8 Tane Türk var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasafdarf

Ewet Herkesi bEkleriz Bende Oynuorum Nick =4EverKing Acc Irkında 7-8 Tane Türk var..

go 50
  • Deniz gelsen artık oyuna sıkıldım guildde tartısma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 11 Ekim 2008; 15:07:20 >
  • arkadaslar ben patchı uzerıne koplayadim ama olmadi siteden clienti indirdim 33 part her biri 50mb nese suan 30lvlım ACCRETİA yim RAnger im hep Luncher silahi kullaniom Ama ben 30 lvl daki Class Secimini Ypamadım 31 mi olmak gerekio yoksa bi gorev yapıp mı olcan???
  • bu arada adım eXiT Türk Guildi felan varsa mesaj atin
  • Oyundaki Nicklerimizi Sayıyorum Ben 4EverKing,SeA(Deniz),Niccotine,Majestyca,Gabriel,Gabriell,DenizTR,Sabri Online bulduklarına pm at guilde alalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 13 Ekim 2008; 16:25:51 >
  • ok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasafdarf

Deniz gelsen artık oyuna sıkıldım guildde tartısma oldu

ben halen o guildeki tartısmadan haberım yok
    merak ettim şimdi
  • ya arkadaslar oyundamı sorun var bendemi oyuna ID PASS yaziom girmio oyun da acık alla alla yeni patch ile luncheri indirdim bide yeniden client mi indircez???
  • aynen hackshield midir nedir orda takılıyorum
  • s.a birçogunuzu oyunda gördüm ama pm atmasını bilmediğim için iletişim kuramadım arkadaşlar.daha sonra oyuna bihaller oldu giremez oldum suan başka bi serverdeyim ve neyazikki hiç türk yok
    Oyunda bilmediğim ve çözemediğim çok fazla soru ve sorun var öncelikle mavi1991 e cok teşekkür güzel bi acıklama yapmısın ama benim gibi NoB lar için konuyu birazdaha dallandırıp budaklandırırsan çok makbule geçer buarada ben acertiaydı sanırım robot olan ırkla kastım 40 oldum oara oyun kapandı
    Türk guildinerde hangi ırkta kuracaksınacıklarsan tekrar sizin serverde başlama niyetim var
    cevap verirsen sevinirim
  • bunların serverı için 0dan clienti çekmen gerekiyo ve extra launcher ve pacth var patch 100mb launcher 2mb client 1700mb :D

Warzone51.ru serverı kolay pvp serveridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.