Şimdi Ara

rf online a başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıkıcı sorularımla sizi sıkmam istemem ama biraz araştırdım oyun için herkez farklı bir şey diyor
    oyun uzayda geçiyormuş sanırım 6 saatte bir ırk savaşları oluyormuş vs..

ilk sorum oyun paralımı , paralıysa kaç gün oynayabiliriz hangi özellikler kısıtlanır
    2-lvl atlamak zormu
    3-ırk savaşları nasıl ırk savaşlarına kaç lvl den sonra girebiliyoruz ayrıca ırk savaşlarında lvl in bir önemi varmı
    4- w,a,s,d ile mi kontol ediliyor mouse sağ ile kamera açısını değiştirebiliyormuyuz

bu arada benim acer laptop um var

3 gb ram 1 gb 5650 ekran kartı i3 350m işlemci oyunu high ayarlarda oynabilirmiyim

oyun sıkıcımı quest ile kolay lvl atlanabiliyormu yoksa player vs mob türü ama oyundaha çok savaşlara daha ağırlık verilmiş ?

oyunun boyutu ?

ve sitesi

türk sunucusu var mı varsa site var olacaksa ne zaman olacak şimdiden teşekkürler

okumanız için düzgün yazmaya çalıştım

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_561/tt.htm Öncelikle buraya yazarsan daha iyi sonuçlar alabilirsin.
    Ben yinede yanıtlayım

1-Parasız
    2-Aslında hediye verilen silahlar lv atlamak kolay ama o zaman pt sorunu çekiyorsun.Pt konusu verdiğim linkte mevcut
    3-Oyunun zaten ırk şavaşları çok güzel.Kaç lvde girildiğini unuttum
    4-Her şekil kullanım mevcut

Alttaki sorularını google da aratsan bile bulabilirsin

Türk sunucu ayın 24 cb'ye giriyor.Yalnız cb'nin temel esası oyunun buglarını gidermek ve pro oyunculardan görüş almaktır.Sen oyunun yenisi olduğun için cb'ye katılıp boşuna yer kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperion1905 -- 14 Eylül 2010; 19:47:30 >

• eyvallah ben alt bölümü görmemiştim rf nin açılımınada bilmiyordum rising force muş
  • RF yi kimse rising force olarak bilmez bence değiştirilmesi lazım.Kendi resmi sitesinde bile rising force kelimesi geçmiyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

RF yi kimse rising force olarak bilmez bence değiştirilmesi lazım.Kendi resmi sitesinde bile rising force kelimesi geçmiyor :D

Codemasters dönemi oyucuları bilir
  • rf devri geçti dostum oynayan kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

rf devri geçti dostum oynayan kalmadı

Devir geçmek değil hala offical oynayanlar ve private oynayanlar var.Yalnız offical sorunlu orası ayrı.Türkiye sunucusu gelince oynaması zevkli olur herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.