Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan başka bir yerde açıklama ve duyuru yapılmadığını varsayarsak,arkadaş tamamiyle iyi niyetle haberleri vermeye çalışıyor gibi görünüyor,yanlız herkes büyük bir istekle beklediği için günlerin uzaması hiç hoş olmuyor keşke söylemeseydinizde bizde meraktan çatlamasaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Bu gün açılmayacak arkadaşlar. 10 ekime kadar herhangi bir gün açılacak su anda tarıh bellı degıl. Ben su anda ofıste degılım daha dogrusu 4 gundur ofıste degılım yarın gıdıcem o zaman daha kesın bılgıler verebılırım. :)

Beni yanlış anlamınızı istemem iş dsiplininizide kesinlikle eleştirmek istemiyorum ama hoşuma gitmeyen birşey var sormadan edemicem.

Benim bildiğim ya da öyle olması gerektiğini düşündüğüm kadarıyla herhangi birşey hakkında birşeyler planlanır herşey hazır olur ondan sonra tarih verilir ve o tarih geldiğinde açılış yapılır hadi ufak bir iki pürüz olur pürüzün sebebi açıklanır giderileceği bir tarih verilir , pürüz giderilir ve bir kaç gün sonra açılır. Fakat burda olanlar bende kabak tadı vermeye başladı. Çünkü verilen her tarih sürekli ileriye atılıyor. En son söylenen şeyde 10 ekime kadar herhangi bir gün açılacak oluyor fakat o gün hala belli değil.

Şimdi sormak istediğim ya şirketinizle bağlantınız iyi değil sürekli gelişen olaylardan haberdar olmadığınız için ortaya atılan tarihler sürekli havada kalıyor ya da siz bazı şeyler giderilmeden iyi niyetle aceleci davranıyorsunuz ?

İçtenlikle buna cevap verirseniz sevinirim.

Düşüncelerinizi bu şekilde dile getirdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Şirketle bağlantıma gelince Game Master Kadrosundanım . Yani olup biten herşeyi birinci ağızdan size iletiyorum. Tabiki düşüncelerine bende katılıyorum hatta biz bunu kendimizde üstlerimize iletiyoruz treth olsun ya da trethın kendısı olsun ustlere o ya da bız bı sekılde ıletıyoruz fakat türkiye developer kadrosu olmadığı için tamamen oturmadığı için anlayacağınız üzere bizde onlara bağımlı çalışıyoruz onlar bize tarih verdiği anda dediğiniz gibi iyi niyetle size iletiyoruz fakat değişiklik yaptıklarında da burdan yazmak biraz üzücü birazda hayal kırıklığına uğratan bir şey haline geliyor. Şirket toplantısında alınan kararları yetkim dahilinde size ulaştırmaya çalışıyorum tüm gelişmelerden en kısa sürede haberdar olmanız için yani bir gelişme olduğunda ben direk buraya yazıyorum daha hiç bir foruma sayfaya yazılmadan toplantıdan çıkıp buraya yazıyorum. ayın 27 sinde site tamamen sorunsuz acılacak ve closed betanın 10 ekıme kadar olan tarıhı kesın belırlenecek dendi ve bende dırek buraya gecirdim bu durumdan sızın gıbı bende rahatsızım . Yapmak istediğim sadece yardımcı olmak fakat dediğiniz gibi biraz aceleci davranıyorum snucta bende bır oyuncuyum :)

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 25 Eylül 2010; 0:14:52 >

• +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:20:10 >
  • RF Online basit bir oyun değildir oyunu yıllardır oynuyorum ilk öğrenmem 1 ayımı almıştı buradaki arkadaşlarım saolsun Yani başlayacaksan iyi bilgili kişilerle başla onlar yardımcı olurlar( bu forumdaki herkes oyunu bilir)
  • Arkadaşın gözünü korkutmayalım :) Evet Rf online zor bır oyundur ama zaten herkezın oynayabılecegı basıtlıkte bı oyundada sevıye dusuklugu olcagından çıtayı bıraz ustte tutmanı tavsıye edebılırım. Forum ıslerıne tam yogunlasamıyoruz su sıralar . Download alternatıf sıtelerıyle ılgılı calısıyoruz ama ıcerık ve rehber konusunu halletmeye calısıyorum .
  • saolasın PaRTy_TiMe bende oyunu yüklemeye başladım zaten. gircem bakıcam artık. aslında oyunu bilen birkaç kişiden msn veya facebook isticektim :D ama oyun başlasın sonra :D
  • ss yayınlayacaktınız :) meşgulsünüz herhalde :) bekliyoruz ama ...
  • Tamam yüklüyorum oyun içi bir kaç tane çekeyim şimdi :)
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:21:2 >
  • Winrar programı bilgisayarınızda yüklü ise :

1- 1. partı açın üstten wizard (türkçe kullananlar için sihirbaz) a tıklayın
    2- Oyunu kuracağınız yolu belirtin.
    3- Dosyaları çıkarttığınız klasördeki RF.exe yi çalıştırıp çıkan pencereden sağ en alttaki Turkey seçeneğini seçin.Patch yapın.

Sanırım henüz client tam değil.Part part inen installer değil oyunun yüklenmiş hali.5.52 GB yer kaplıyor açılmış hali ona göre yeriniz olduğundan emin olun çıkartırken.Oyun tam olarak oturduğu zaman zaten installer konulacaktır siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Tamam yüklüyorum oyun içi bir kaç tane çekeyim şimdi :)

6 saat geçti.Fotoları bekliyoruz :)
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:21:53 >
  • Fotoları ekledim fakat gercekten uyelıkte problem var sanırım :S yöneticilerle bi görüşmem gerekli 3 tane foto attım dun sıze soledıkten 5 dk sonra lınkledım buraya :S
  • ben sen sildin sandım. Çünkü ansayfadan bakınca 6 sayfa görünüyordu girince bu mesaj silindi veya izin verilmiyor gibi bişeyler yazıyordu.

Hala üye olamıyorum.....
  • üyelik sistemi şu anda açık resmi sitede junk maillerinizi kontrol edin birde. Site hakkında hala sorunlar var düzeltemedik gitti
  • ADODB.Command error '800a0d5d'

Application uses a value of the wrong type for the current operation.

/member/dojoinmember.asp, line 77

Bu hatayı alıyorum üye olamadım bir türlü.
  • Kimseyi engellemedim arkadaşlar. Ben geçen hafta Gebze'ye taşındım geçen cumada kendime ev tuttum. Evde internet ve bilgisayar yok. Yakındaki kafede nete girip msn'e falan bakıyorum.
  • Yukardakı hatayı koreye bıldırdık :) en kısa surede cozulur umarım
  • Üyelik alımı bende sorunsuz çalışıyor ie ile deneyinEğer alamayan varsa bana pmden bilgilerinizi gönderin ben size alırım sonra şifrenizi değiştirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Üyelik alımı bende sorunsuz çalışıyor ie ile deneyinEğer alamayan varsa bana pmden bilgilerinizi gönderin ben size alırım sonra şifrenizi değiştirirsiniz

Bende ie ile dün üyelik almıştım. Bu gün byalfa mesaj attı ona üyelik almaya çalıştım alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.