Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi deniyorum umarım olur... Olmazsa ip değiştirip denerim
  • Bende Chrome ile almıştım ama sonra Mert'e alamadım.
  • Şu an alınıyor Bu arada login kısmında kaymalar mevcut bende sizdede aynıı sorun war mı ?
  • Üyelik alınıyor ama onay maili spam olarak geliyor
  • Hala part, part dosya indirmekle uğraşan yada Kotamı aşarım korkusu yaşayan yada saatlerce 100 Kbps indirmeye çalışanlar ve hatta elinde tüp saatlerce tüp sırasında bekleyen vatandaşlara sesleniyorum !!! Herşeyi Bırakın yapmanız gereken tek şey elinizde Rf online'nin her hangi bi clien'ti mevcut ise dil seçeneklerinden türkiye'yi seçin sadece 2 dakikada kurtulun bu dertten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GMSephiroth -- 26 Eylül 2010; 22:54:25 >
  • byalfaya ben alıodum aksamustu ama bır maıl sorunu oldu. Veo Login kısmındakı kaymalar normal duzelıcek zamanla:)
  • Şuan üyelik alımı sorunsuz çalışıyor arkadaşlar 1 tane kendim için aldım.
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomato king -- 25 Aralık 2016; 4:22:8 >
  • başka bir e-maillimle başka isimle de denedim.(isimde rakam ve harf bulunuyordu). Olmuyor hep aynı hata :S Acaba site ilk açıldığında(ÜYELİK AÇILMADAN ÖNCE) üye olmayı denemiştim onla mı alakalı? şifremi unuttuma da e-mailimi yazıyorum.Kayıt yok dio :S OFF bu kadar uğraşmaya oynayamazsam .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Eylül 2010; 17:14:21 >
  • 1 üyelik alının pcden 1 üyelik daha alınmıyor nedense olayı çözemedim :S Merak etme ben üyeliği veririm CB süresince onunla oynarsın CB bitene kadar zaten sorun çözülür veya emreslmn sana üyelik yaratır
  • Şimdi yeni açtığım : byalfa_uA_kA@hotmail.com ile üyelik almayı başardım fakat e-mail deiştirmeye geldim ve asıl mailime geçirmek istedim gene aynı hatayı aldım :) asıl msneme büyü mü yapıldı ne olduysa artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Şimdi yeni açtığım : byalfa_uA_kA@hotmail.com ile üyelik almayı başardım fakat e-mail deiştirmeye geldim ve asıl mailime geçirmek istedim gene aynı hatayı aldım :) asıl msneme büyü mü yapıldı ne olduysa artık :D

O aldığın accountları unut internet explorerdan al adam gibi bi account :D

Not: Üyelik alımını internet explorerdan yapın hata vermiyor.
  • Aldım üyeliğğimi giriş yapıyorum zaten siteye :) Ama profilden e-mail değişikliği sekmesinden,eski -emailimi verdiğimde gene hataveriyor.Yani anlnayacağın bnm gerçek mailime bişey olmuş ne üyelik kabul ediliyor ne e-mail deişikliği....
  • oyun siteden indrile biliyormu ve nezaman acılacagıyla ılgılı herhangı bılgı mevcutmu
  • oyun siteden şu anda indirilebiliyor. Bu gün izinli olduğum için ilgilenemedim . Üyelik alma ile ilgili sorunları bana pm olarak atın attığınız dakika bildiririm. Sanırım kimsenin kalmamış sorunu :) Açılış için artık kesin bilgi vermiyorum ama cok cok cok az kaldı diyebilirim
  • Arkadaslar Web sitesini Internet Exploler 7.0 ve üzeri versionlarında kullanırsanız sorun yaşamazsınız. Google Chrome da sorunsuz calısmaktadır. Firefox ile denemeyın kesınlıkle sorun yaşarsınız.
  • ee ben firefox ile aldım hiçde sorun olmadı
  • siteden 4 gün öncesinden üyelik aldım firefoxtan aldım hatta gayet gelişi güzeş şekilde hatta foruma konu bile açtım :) deneme maksadıyla Ominous isimli...
    daha sonrasında giriş yapmayı denedim yaklaşık 2 gün önce üyeligim silinmiş yani giriş yapamadım aynı bilgilerimle maile kadar şifreye kadar tekrar üyelik aldım herşey aynı ama firefoxla alamadım IE ile aldım bu sefer hala duruyor umarım aynı problem olmaz bunla alakalı bir sorun varmı kontrol edin derim...
  • Sorunları sürekli test ediyoruz CB Sürecinde çok hızlı şekilde tüm sorunlar ortadan kalkacaktır. Bu arada sonunda açıldı CB:)
  • Web sitesi o zamanlar test surecındeydı sunucu parkına tasıyıp web sıtesı normal acıldıktan sonra tum verıtabanı sılındı bu sebeple herkezın aldıgı accountlar sılınmıs oldu su anda sorunsuz olarak uye olabılırsınız..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.