Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedmonster

Rateler düşürülmüş sanırım.OB da böyle olacaksa 1 günde 45 olma işi yalan oluyor böylece Rateler CM ye yakın belki daha azdır.Private'e alışmış daha önce CMde veya herhangi bir officalda en az 45 olmamış oyunculara şimdiden geçmiş olsun

Burada tanımladığın kişiler grubuna dahilim Merak etmeyin yaza kadar rateleri yükseltirler veya CCR nin yaptığı gibi 40lvl olana kadar 6x exp olan server yaparlar(yanlış hatırlamıyorsam böyleydi)

Ama 1 flemden %4 çok düşükmüş1 günü bırak 1 haftada anca 45 olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

O goruntu modu desteklenmıyor hatası ıcın cozunurluk ayarlarını yapmak gerekıyor. Duzelıyor bu sekılde.. Oyunun kurulum dosyası olarak degılde kurulmus halde gelmesınden kaynaklanıyor.

Ratelere gelıne şu anda 1.5x bakalım duruma gore yukseltebılır veya dusurebılırız :D

yükseltin ilk haftalar OB de sonra düşürün
  • bende partları çekıyorum şimdi :) ACC olacaklar için bi konu açaçağım
  • CM zamanları gibi ne güzel :)
    Bence biraz daha düşürülsün 1x olsun :)

Bu arada ilk girdiimde GM Padma ile karşılaştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 28 Eylül 2010; 20:17:25 >
  • Masaüstü çözünürlüğünüzle oyun çözünrlüğünüzün uyumunu kontrol edin :) Bu arada rateler bana gayet iyi geldi:) Serverda az kişi olmasının sebebi ise ilk burdan duyurduk gece uyumadık hatta Treth filmimi böldü konuyu güncelle dedi :) Reklam anlaşmalarıda tamamlanmış durumda . Sabredip muradımıza ereriz umarım
  • garyo gebzeyemi taşındın cidden bende gebzede oturuyorum arapçeşmede..neresine taşındın?
  • Yenikent Mahallesi, Mutlukent Sitesi, Okyanus Apartmanı 4 Daire:2'deyim beklerim. Bu hafta sonu Fiberoptik bağlatıyorum. Beraber kasarız. Evde yalnız canım sıkılıyor zaten. :)
  • Yetkili arkadaşa birşey sormak istiyorum oyun open betaya geçtiğindede drop rateler bu kadar düşük olucak mı acaba ?
  • dropun ratesi yok çünkü drop yok
  • Drop ne?... :) Bu Türk serverında drop gören var mı? :)
  • Bence gayet güzel herşey :P
  • Açıkcası oyuncu olarak bana görede rateler çok düşük. CB sürecinde değişmeyecek . Alfa Beta test serverında rateler us serverıyla birebir aynıydı. Bu konuyla iligili kesin bir bilgi vermek istemiyorum ama büyük ihtimal arttırılacak .
  • Mutlukenti biliyorum 15-20 dkka mesafede bana askerlik bitince görüşürüz inşallah izinde falan...bende çarşı izinlerimde kasmayı deniycem oyunu
  • Open beta tarihi bellimidir artık ucundan macera başlasın
  • Henüz yeni öğrendim siteye verilen bir reklamdan dolayı
    Oyunun türkçe olmasına sevindim Forumdada rising force bölümüne bu vesile ile canlılık gelecektir
  • Kafama takılan bir kaç soru var..
    Öncelikle chat ekranında ki exp bilgilendirme yazılarını bir türlü kapatamadım chat olayını çok olumsuz etkiliyor.
    Cora karakterim var Animus ların exp rate inde bir problem var galiba cok hızlı lvl atlıyorlar ben 32 yim hecate ise bir kaç dakikada 38 lvl oldu şimdi ise dogal olarak farkdan dolayı cagıramıyorum.
    Gm oyunda bir kaç eventdan bahsetti 35 olana para yardımı ve arkadasını getirip 30 lvl yapana 20m para ödülü gibi.. Bunlar sadece CB için mi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

Kafama takılan bir kaç soru var..
    Öncelikle chat ekranında ki exp bilgilendirme yazılarını bir türlü kapatamadım chat olayını çok olumsuz etkiliyor.
    Cora karakterim var Animus ların exp rate inde bir problem var galiba cok hızlı lvl atlıyorlar ben 32 yim hecate ise bir kaç dakikada 38 lvl oldu şimdi ise dogal olarak farkdan dolayı cagıramıyorum.
    Gm oyunda bir kaç eventdan bahsetti 35 olana para yardımı ve arkadasını getirip 30 lvl yapana 20m para ödülü gibi.. Bunlar sadece CB için mi geçerli?

Para olayı sadece cb içindir ob da böyle birşey olmaz.Animusların exp rate ne kadar azaltılmıştır ne kadar arttırılmıştır bir bilgim yok.Ama hecate zaten 48-49 a kadar çok hızlı kasılan bir animus.Normal olabilir yani exp rate.

• Arkadaşlar o exp uyarılarını kapatmak için Normal chati kapatın. Oyuncuların yazdığı normal yazıları chat ekranında görmezsiniz ama karakterinin üstünde kısa bir süreliğine görebilirsiniz. Kasmıyorken normal chat açın. Kasarken kapatın. Ben bu şekilde oynuyorum.
  • Oyun hakkında bilgili arkadaşlar yarın geceye kadar idare ederseniz sevinirim ki zaten ediyorsunuzda:) CB serverındada aşırı bir şekilde yardımlaşma var az kişiye rağmen :) Yarın gece görüşmek üzere ilgilnemiyorum bi 12 saatliğine :)
  • CB için üyelik alımı kapatıldımı?Alınmıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.