Coradaki İLoveYouMama kimse akşam akşam iyi güldürdü beni Adam gelip gelip calli ler bana vururken aoe atıp aggro alıyor sonra da yatıyor 4 kere expe yattı 1 kere de ben kestim yeter artık gelmesi eğer o arkadaş forumdaysa.
Adam yeni oyuncu sanırımSingle yokmuymuşta mobların arasına aoe atıyor ben adam dodger olmadığı sürece aoe atmam
Animuslar konusunda bir bug mevcut değil. Böyle kalacak fakat ilerleyen levellarda zaten düzelir başlangıçta böyle olması normal yani. Drop Rate kesinlikle duzeltilecek. Exp rate ile oynanmayacak. PT konusunda kesin bi bilgi mevcut değil ama elimizden geleni yaparız bayağı zorlu oldu pt olayı
Bu arada Open Beta Tarihi bu ayın 20 si arkadaşlar . Haberiniz olsun :)
Ohh be drop rate olsunda gerisi önemli değil :D
Pt rate 10 numara exp rate de idare eder.Ama drop rate berbat.Drop rate düzelsin en azından calliden 1 gli çıkmasın 10 gli çıksın yeter.
Drop rate arttırılıcak bu kesın bır bılgı pt ıcınde bıseyler yapma konusu var ama daha belırsız . Exp rate sabıt boyle kalacak
Arkadaşlar konuya bir kaç foto linkledim bir göz atın isterseniz :)
Pt rate süper ellemeyin tadında kalsın lütfen :)
Valla benim için sorun yok yani oyuncuların istekleri ve şirketin kararları önemli :)
Konu Güncellendi arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: emreslmn
Drop rate arttırılıcak bu kesın bır bılgı pt ıcınde bıseyler yapma konusu var ama daha belırsız . Exp rate sabıt boyle kalacak
Walla ben büyük ödüller için oynamıyorumki, hepside benim monitörümden küçük. Drop yüzünden kasamadığım için oynamıyorum. Bunun haricinde 35+ olan oyunculara cash hede hödö verilecek deniyor. Normalde officalde bir günde 40 level kasabilen bir oyuncuyum ancak bu drop bug yüzünden heves meves kalmadı bende... Düzelsin oynarım belki o zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN
quote:
Orijinalden alıntı: emreslmn
Walla ben büyük ödüller için oynamıyorumki, hepside benim monitörümden küçük. Drop yüzünden kasamadığım için oynamıyorum. Bunun haricinde 35+ olan oyunculara cash hede hödö verilecek deniyor. Normalde officalde bir günde 40 level kasabilen bir oyuncuyum ancak bu drop bug yüzünden heves meves kalmadı bende... Düzelsin oynarım belki o zaman.
Droplar bir bug değil aslında. Clientin drop oranı çok çok düşük bu kesinlikle düzelecek
Eski 2.2.3 clientler için bir patch yapabilirmisiniz? 2gb tekrar indirmek istemiyorum 8mbit yok 80le zor çekiyorumBabam kargo ücreti verdirtmez 200mb patch olsa indiririm ama 2gb gerçekten uğraştırır...
Malesef kullanıcıya ozel patch cıkaramıyoruz:):) Ama kargo ucretı pek tutmaz tahmınım 2 3 lıra en fazla 5 6 lıra bırsey tutacaktır:)
Bu cbdeki ödüllerle ilgli ipod hakkında bilgi verilmemiş ? İpod Touch mu İpod Nano mu ?
İpod Touch :)
Ben de oyunu çözmeye çalışıyordum vakit buldukça. Biraz daha fazla takiliyim de Open Beta yakaliyim bari
Kolay gelsin.
Teşekkürler iyi oyunlar :)
Konu sürünüyor:) Server açıldı sorular bitti :) Sorunlar başladı:)
Yazın açsaydınız çok güzel olacaktı ahh ahh Konuda sürünmezdi hem Daha sürünecek tarafı yok oyunu çok bilen olmadığı için az şimdilik inş. artar OB zamanında
Bide bi kıyak geçseniz hikaye eventine 1lvl karakterle katılsam olurmu lvl30 olacak bile zamanım yok