Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayıp oynamamak tabiki sizin tercihiniz fakat us kore ve türk sunucularının yapım kadrosu ve ekipleri farklı bunuda belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Oynayıp oynamamak tabiki sizin tercihiniz fakat us kore ve türk sunucularının yapım kadrosu ve ekipleri farklı bunuda belirteyim

15 Eylülde Cb olacak bir oyun için reklam çok az yapıldı.Fazla oyuncu olmayacak sanırım yine.1 party adam Cw ye girerse de komik olur.Tek tesellim oyunun sadece Türkiyeye sunulmayacak çevresindeki ülkelere de sunulacak olması.Belki officaldan,pvp serverlardan falan kayan olur.Yoksa 15 Eylülde CB olacağını forum dışından kimse bilmiyor(Kadroda olanlar ve arkadaşları hariç).Neyse zaten hemen düzene oturacak diye bir şart yok.CCR eğer oyuncu sayısını beğenmeyip kapatmazsa gelecek yaz düzene girer oyuncu sayısı.

• Ben de oynamayı düşünmüyorum Oyuncu kalitesi ve Seviyesi bakımından. Us serverinden kalabalık olacağını sanmıyorum. CCR umduğunu bulamayınca Codemaster gibi kapatırsa harçadım para ve zaman hayava gidecek o yüzden riske girmek istemem. benim için Oyunun türkçe veya japonca olmasıda önemli diğil. Solo kasamadıktan sonra bu oyun Türkiyede tutunamaz
  • evet reklam konusunda çok geç kalındı . Bu konuda sadece ekiptekilerin fikirleri alınsaydı ve ona göre harekete geçilseydi inanın hem oyun çok daha önceden açılırdı hemde reklamlar çok çok daha önceden yapılırdı. Ama Bizim hatta şirketin de elinde olmayan sebeplerden ötürü oyunun açılışı dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç olacak . Ama şunuda düşünmek lazım RF her ne kadar ufak bir çocuğun tam anlamıyla oynayamıcağı kadar zor bır oyun olsada şu anda ülkede bulunan tüm mmmorpg oyunlarından profesyonel ve daha iyi bir oyun. Sizinde dediğiniz gibi oyun zamanla düzene girecektir. Geç reklam yapılması sadece oyuncuların oyuna biraz daha geç gelmesi demektir hiç gelmemesi değil ben böyle düşünüyorum :)
  • quote:

evet reklam konusunda çok geç kalındı . Bu konuda sadece ekiptekilerin fikirleri alınsaydı ve ona göre harekete geçilseydi inanın hem oyun çok daha önceden açılırdı hemde reklamlar çok çok daha önceden yapılırdı. Ama Bizim hatta şirketin de elinde olmayan sebeplerden ötürü oyunun açılışı dediğiniz gibi sıkıntılı bir süreç olacak . Ama şunuda düşünmek lazım RF her ne kadar ufak bir çocuğun tam anlamıyla oynayamıcağı kadar zor bır oyun olsada şu anda ülkede bulunan tüm mmmorpg oyunlarından profesyonel ve daha iyi bir oyun. Sizinde dediğiniz gibi oyun zamanla düzene girecektir. Geç reklam yapılması sadece oyuncuların oyuna biraz daha geç gelmesi demektir hiç gelmemesi değil ben böyle düşünüyorum :)

Umarımher ırktan 100 kişi olsa yeter cwler 300 kişiyle fena olmaz

• Umarım :) Open Beta zamanınına doğru tamamen belli olur zaten tahmini kullanıcı sayısı
  • Keşke şöyle forumlara reklam verilebilse. Sadece konu ile reklam değil bizzat site açılışına reklam verilse çok güzel olur.
  • oyun dergilerinde sağlam bi tanıtımı yapılsa oyuncu çeker baya
  • bunların hepsiyle ilgili görüşmeler devam ediyor:)
  • Baktığım bi kaç dergide görmüştüm 2 ay önce ama ufak bi alanda küçük bi metin olarak yayınlanmıştı rf online türkiyeye geliyor diye bi başlık atmışlardı Pc nettede wardı yanılmıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi_33

Baktığım bi kaç dergide görmüştüm 2 ay önce ama ufak bi alanda küçük bi metin olarak yayınlanmıştı rf online türkiyeye geliyor diye bi başlık atmışlardı Pc nettede wardı yanılmıyorsam

Onları yazan benim.
  • son durum nedir?
  • son durum yazıldığı gibi 15 eylülü beklemek. Yarın testerları nasıl alıcagımız nerelerden alıcagımız konusunda kesın bır bılgı ve sıtenın acılıs tarıhıyle kesın bır bılgı alır buraya yazarım. Aslında sıte acık su anda fakat ufak tefek sorunlar var. Web takımı hallettıgı gıbı burdan yayınlıcam :)
  • Maaşlı GMlik gibi bir şey var mıYazın GMler tatile çıkarsa ozaman 1 aylık GMlik yapabilirim
  • Emin ol Gm ler tatile çıkmaz
  • Onlarda insan herkese tatil lazımNeyse yinede biri tatile çıkarsa ve bulamazsanız ben ucuza gmlik yaparım

Reklam işi nasıl gidiyor? CBT ye 9 gün kaldı...
  • Reklam konusuyla ben pek ilgilenmiyorum ama bu akşama doğru site açılışı ödeme yöntemleri ve reklam konusunda bilgi alır buraya yazarım :)
  • Aksama kalmadan aldım bılgıyı .. Hala hıc bısey kesın değilmiş
  • quote:

Aksama kalmadan aldım bılgıyı .. Hala hıc bısey kesın değilmiş

Server açılmayabilir bile öyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Aksama kalmadan aldım bılgıyı .. Hala hıc bısey kesın değilmiş

Server açılmayabilir bile öyleyse

:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.