Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gündüz baba party yapmak lazım. Şöyle sürekli on olanlar anlaşalım açalım aynı ırkta. Evet arkadaşlar açmayı düşündüğünüz ırkları yazarsanız iyi olur. Ben halen karar veremedim Coramı açsam Bell mi diye.
  • Acc açın :):)
  • Acaba Open Betaya kaç hafta içinde geçilecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Gece gündüz baba party yapmak lazım. Şöyle sürekli on olanlar anlaşalım açalım aynı ırkta. Evet arkadaşlar açmayı düşündüğünüz ırkları yazarsanız iyi olur. Ben halen karar veremedim Coramı açsam Bell mi diye.

Cora aç Bu serverda sanırım Cora ve Acc de Türk yoğunluğu olacak.Her zamanki gibi de accde daha çok Türk olacak.Esclade gelene kadar (yaza doğru) çok aktif oynamasam da tank kasıcağım için oyunda olduğum hemen hemen her dakika xp party yapmayı düşünüyorum.Akşama doğru yeni başlayanlar için Corada hangi class hangi ptyi kasmalı onun ile ilgili bir guide hazırlayacağım ki yeni başlayacak arkadaşlar da ona göre kasıp bir an önce toplu unlock yapılsın

• ben bell kasıcam yok mu bell?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

ben bell kasıcam yok mu bell?

Bende açılınca oynarsam bell kasıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

ben bell kasıcam yok mu bell?

İlk başlarda haziranda açılacak denildiğinde vardı epey bellato ama millet umudunu kesti heralde
  • Open Beta Tarihi şimdilik belli değil
  • CB açılsın yeterki ob sonra gelir,ben cb den bile şüpheliyim (gecikme oldu demeyin 15 de de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

CB açılsın yeterki ob sonra gelir,ben cb den bile şüpheliyim (gecikme oldu demeyin 15 de de)

15dede gecikirse zaten kore sunucusuna başlıyacam
  • 15 dede gecıkırse bende kore sunucusuna baslarım :D:D:D
  • Kaç Cora var 1 kişi mi var sadece benden başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedmonster

quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Gece gündüz baba party yapmak lazım. Şöyle sürekli on olanlar anlaşalım açalım aynı ırkta. Evet arkadaşlar açmayı düşündüğünüz ırkları yazarsanız iyi olur. Ben halen karar veremedim Coramı açsam Bell mi diye.

Cora aç Bu serverda sanırım Cora ve Acc de Türk yoğunluğu olacak.Her zamanki gibi de accde daha çok Türk olacak.Esclade gelene kadar (yaza doğru) çok aktif oynamasam da tank kasıcağım için oyunda olduğum hemen hemen her dakika xp party yapmayı düşünüyorum.Akşama doğru yeni başlayanlar için Corada hangi class hangi ptyi kasmalı onun ile ilgili bir guide hazırlayacağım ki yeni başlayacak arkadaşlar da ona göre kasıp bir an önce toplu unlock yapılsın

ben dönene kadar decem seninle olsun kutsal kardeşim

• CCR'nin sitesinde türk sunucusu ile ilgili hiç bişe yazmıyor. Bırak türk sunucusunu hala avrupa serveri codemasterin bünyesinde gözüküyor. Adamlar kendi sitesini yapmaktan acizken nasıl böyle bi projenin içinde oldukları belli zaten. Ayrıca google de arama yaparsanız bütün forumlarda aynı başlık rf online türkiyeye geliyor. Kopyala yapıstır yapılmış ne kadar amatör bir çalışma belli oluyor. Şu an avrupa serverindeki ilgisizliğin boyutlarını çok iyi bildiğimden daha bunlar hiç bişe diyorum. bi web sitesi yapmak 15 dk sürer kimse sizden içerik beklemiyor en azından bi intro yada video koyulabilir. Aion online başlama tarihinden 2.5 yıl önce tanıtımını yapmaya başladı hatta açıldığı ilk gün serverlara girebilmek için login olduktan sonra 1 saatten fazla beklemen gerekiyordu ki bu oyun bedava da değildi 20 mayıs 2009 tarihindeki oyuncu sayısı asyada 3.5 milyon kişi firmasıda sizin beğenmediğiniz Codemaster şimdi reklamın ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır umarım hem sizin hemde bizim için önemli şahsen kimse 50-60 kişinin oynadı bi oyunu ne ben nede başşkası oynamaz.

• Ferdı bu dakıkadan sonra bu tarz cevaplara yanıt bıle vermıyorum. Sanırım hayatın boyunca sadece RF oynadın onuda duzgun oynayamadın. Sıte yapmak 15 dk . Tamam ıstedıgım sıteyı 15 dk da yapıcaksın bende sımdı sıteyı acıcam? Bısey bılmeden konusma bunun bı cok kuralı kanunu var. Private server acmıyoruz. Ayrıca buyur sıte acık tr.playrf.com fakat daha yapım asaması tam asılmadı ve acılıs asaması tam asılmadı. Sunu artık anlarsan sevınırım. Konunun gıdısatını bozucak sıkayetlerınızı lutfen yenı bır konu olarak CCR Turkıye sıkayet ve ıstek topıcı acabılırsın burdan tartıs yoksa forumdan atılmamı saglıcak sekılde konusucam. Dıp Not: Uslubuma gelınce dedıgım gıbı ben bı forum uyesıyım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi_33

CCR'nin sitesinde türk sunucusu ile ilgili hiç bişe yazmıyor. Bırak türk sunucusunu hala avrupa serveri codemasterin bünyesinde gözüküyor. Adamlar kendi sitesini yapmaktan acizken nasıl böyle bi projenin içinde oldukları belli zaten. Ayrıca google de arama yaparsanız bütün forumlarda aynı başlık rf online türkiyeye geliyor. Kopyala yapıstır yapılmış ne kadar amatör bir çalışma belli oluyor. Şu an avrupa serverindeki ilgisizliğin boyutlarını çok iyi bildiğimden daha bunlar hiç bişe diyorum. bi web sitesi yapmak 15 dk sürer kimse sizden içerik beklemiyor en azından bi intro yada video koyulabilir. Aion online başlama tarihinden 2.5 yıl önce tanıtımını yapmaya başladı hatta açıldığı ilk gün serverlara girebilmek için login olduktan sonra 1 saatten fazla beklemen gerekiyordu ki bu oyun bedava da değildi 20 mayıs 2009 tarihindeki oyuncu sayısı asyada 3.5 milyon kişi firmasıda sizin beğenmediğiniz Codemaster şimdi reklamın ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır umarım hem sizin hemde bizim için önemli şahsen kimse 50-60 kişinin oynadı bi oyunu ne ben nede başşkası oynamaz.

Ferdi senı bu oyunu oynaman ıcın kımsenın zorlayacagını sanmıyorum. Sensızde Turk sunucusu gayet eylencelı bir yer olacaktır. Konuya ılgı gostermıyorsan bırak ısteyenler oynasın beyenmeyenlerde oynamasınlar. Bu çalışmanın başında ben varım hıc bır sey senın dedıgın gıbı 15 dakıkada olmuyor. Sen ıcerık beklemıyorsun dıye ıcerıksız bır sıte hazırlayacak degılım elbet. Reklam konusuna gelıncede planlanmıs durumda ve gayet ıyı durumda ılerlıyor.Tekrar edıyorum durum ıle ılgılenmıyorsan yada memnun degılsen senı zorlayan kımse yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: ferdi_33

CCR'nin sitesinde türk sunucusu ile ilgili hiç bişe yazmıyor. Bırak türk sunucusunu hala avrupa serveri codemasterin bünyesinde gözüküyor. Adamlar kendi sitesini yapmaktan acizken nasıl böyle bi projenin içinde oldukları belli zaten. Ayrıca google de arama yaparsanız bütün forumlarda aynı başlık rf online türkiyeye geliyor. Kopyala yapıstır yapılmış ne kadar amatör bir çalışma belli oluyor. Şu an avrupa serverindeki ilgisizliğin boyutlarını çok iyi bildiğimden daha bunlar hiç bişe diyorum. bi web sitesi yapmak 15 dk sürer kimse sizden içerik beklemiyor en azından bi intro yada video koyulabilir. Aion online başlama tarihinden 2.5 yıl önce tanıtımını yapmaya başladı hatta açıldığı ilk gün serverlara girebilmek için login olduktan sonra 1 saatten fazla beklemen gerekiyordu ki bu oyun bedava da değildi 20 mayıs 2009 tarihindeki oyuncu sayısı asyada 3.5 milyon kişi firmasıda sizin beğenmediğiniz Codemaster şimdi reklamın ne kadar önemli olduğunu anlamışsınızdır umarım hem sizin hemde bizim için önemli şahsen kimse 50-60 kişinin oynadı bi oyunu ne ben nede başşkası oynamaz.

Ferdi senı bu oyunu oynaman ıcın kımsenın zorlayacagını sanmıyorum. Sensızde Turk sunucusu gayet eylencelı bir yer olacaktır. Konuya ılgı gostermıyorsan bırak ısteyenler oynasın beyenmeyenlerde oynamasınlar. Bu çalışmanın başında ben varım hıc bır sey senın dedıgın gıbı 15 dakıkada olmuyor. Sen ıcerık beklemıyorsun dıye ıcerıksız bır sıte hazırlayacak degılım elbet. Reklam konusuna gelıncede planlanmıs durumda ve gayet ıyı durumda ılerlıyor.Tekrar edıyorum durum ıle ılgılenmıyorsan yada memnun degılsen senı zorlayan kımse yok..

Site gayet güzel olmuş

• Ferdi arkadaşımız bencede gereğinden fazla fevri davranmış. Rising Force içerik bakımından gerçekten çok geç ve zor öğrenilen bu yüzden her yaş kesimine hitap edebilen bir oyun değil. Bundan dolayı güzel bir ortamımız olacağını ve ayriyetten 1 - 1.5 yıl süreyle bu oyunu yabancı serverında oynama tecrübesine sahip olarak bizim oyun içerisinde bazı konularda ( yeni başlayanlara rehberlik , herkesten önce bazı şeylere başlamak ) başı çekeceğimizden benim şüphem yok. Oyun ile ilgili olarak bazı şeyler geç gelişiyor olup can sıkıyor olabilir ama keşke böyle feryat figan anlatana kadar Treth arkadaşımıza veya yetkili başka birine pm yoluyla ulaşmaya çalışsaydın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben sıkayet edılmesıne kızmıyorum ve sanırım anlatamıyorum kımseye derdımı sıkayet edılmesını anlarım ard arda sıkayet edlmesınıde anlarım fakat aynı seyden ard arda sıkayet edılıyorsa ben burda bır neden ararım. Derdımızı anlatamıyoruz adama . Illa mahalle agzımı konusalım. Oynamak senın elınde oynanamamakta. Tamam sıkayet et ama gıt ayrı konu ac yada talebınız varsa ben acıyım . Istersenız sıkayet edın ıstersenız onerıde bulunun degerlendırelım. Sureklı aynı kısı aynı konuda olay cıkarıyorsa ben bunun altında sebep ararım.. Yardımcı olabıldıgım kadar olmaya calısıyorum sorunuz varsa sorun yanıtlayım fakat yanıtladıgım soruyu tekrar sorup sormakla kalmayıp hala daha olay cıkarmak hangı mantıgın urunudur anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn

Ferdı bu dakıkadan sonra bu tarz cevaplara yanıt bıle vermıyorum. Sanırım hayatın boyunca sadece RF oynadın onuda duzgun oynayamadın. Sıte yapmak 15 dk . Tamam ıstedıgım sıteyı 15 dk da yapıcaksın bende sımdı sıteyı acıcam? Bısey bılmeden konusma bunun bı cok kuralı kanunu var. Private server acmıyoruz. Ayrıca buyur sıte acık tr.playrf.com fakat daha yapım asaması tam asılmadı ve acılıs asaması tam asılmadı. Sunu artık anlarsan sevınırım. Konunun gıdısatını bozucak sıkayetlerınızı lutfen yenı bır konu olarak CCR Turkıye sıkayet ve ıstek topıcı acabılırsın burdan tartıs yoksa forumdan atılmamı saglıcak sekılde konusucam. Dıp Not: Uslubuma gelınce dedıgım gıbı ben bı forum uyesıyım !

Vermeni isteyen yok zaten. Ayrıca soru soran da yok rf onlineyi de gayet güzel oynarım hatta sadece rf deil işim gereği bütün oyunları oynuyorum Site yapmaya gelince senin hayal bile edemiyceğin firmaların sitelesini şirketimiz yapmakta olup site açmak için hiçbir belgeye ihtiyaç yoktur. Ve bu konuda senden kat kat bilgiye sahip olduğumdan emin olabilirsin. Burda bişelerden anlamayan biri warsa o da sensin. Yoldan geçeni CCR ye alıyorlar herhal Doğru düzgün tartışmayı bile beceremiyip ağzını bozuyorsun (.com.tr, org.tr, k12.tr) bunun gibi Uzantılı Alan Adı Almak İçin evrak gerekmektedir tr.playrf.com için belgeye ihtiyaç yoktur. Lakin oline satış yaparsan Bankaların istediği evraklar aşağıda yer almaktadır. NOT : ŞU AN SATIŞ YAPILMADIĞI İÇİN SİTE AÇMAKTA ÖZGÜRSÜN. Hala sitede closed betayla ilgili ne bi yazı nede tarih war.

SSL sertifikası
    Satış Belgesi aslı
    Vergi Levhası aslı ve fotokopisi
    Kayıtlı bulunulan Odadan alınan faaliyet belgesi aslı (2010 yılı)
    Ticaret sicil gazetesi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.