Şimdi Ara

RF Online Türk Sunucusu 20 EKİM OPEN BETA!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
0
Favori
10.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı arkadasımız sana tek bır cevap yazıcam daha hıc konusmıcam bıle herkez sevıyenı anlasın senın. O TR.PLAYRF.COM OLARAK GORDUGUN SITE SABLONDUR. Sadece ALGILAMAN ICIN YAZDIM O SITEYI GELISTIRME ASAMASINDA OLDUGU ICIN. Sıtenın asıl adresıwww.playrf.com.tr 'dir ve yeni açılmıştır sıcak sıcak YERSİN iftara az kaldı. Bısey bılmedıgımız yok sadece kendını her seyı bılıoymussun gıbı gosterme. Comtr adresı ıcın belgeler hazırlanamamıstı sırket prosedurlerı yuzunden. :) bunu solememe ragmen anlamamıssın. Gercekten artık yazdıgın hıc bır cevabı dıkkate almıcam. Buna ılerkı gunlerde dahıl hıc bı sekılde bu konularda muhattap olmıcam senınle :) mutluluklar.

(Treth hariç kimse buraya Game Master kimliğiyle yorum atmıyor. Bunu tekrar belirteyim )
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel site olmuş,ufaktan ufaktan geliyor Tartışmaya ve gerginlik yaratmaya hiç gerek yok dikkate almayın ve-veya BLOK tuşunu kullanın sizde rahatlayın forumda boşuna gerilmesin..
  • Valla sağol unutmusum bır blok tusu bulundugunu.
  • Herkeze yönelik olarak yazıyorum.. Arkadaşlar Closed Beta Server'ı oyuncuların oyuna başlaması yanı server acıldı anlamına gelmıyor öncelıkle bu konuda bır anlaşmaya varalım. Closed Beta süreci belirli sayıda bir oyuncunun sisteme gırerek oyunu test etmesı ve GM lerin gözden kacırdıkları ufak yada büyük ( Kendı yaptıgınız iş teki hatayı kendınız gormekte zorlanırsınız sızın yerınıze baskası daha rahat görür ) hataları tespıt etmesı ve Open Beta ıcın hazırlık sürecidir.

Web sitesi ve Rekalm meselesı bu yüzden şu anda o kadar dert etmedigim bir konu çok güzel bir reklam planı var harekete gecirdigim zaman emınım cok hoşunuza gıdecek.. Ama Reklam Closed Beta için degil Open Beta için önemli o yuzden yaklasık 2 aylık bir vaktim var reklam yapabılmek ıcın. Bir çok oyundan örnekler verilmis . 2 yıl önce reklama baslandı 5 yıl once reklama baslandı dıye.. RF Online YENI ACILAN BIR OYUN DEGIL ARKADASLAR. 2006 Yılından beri bu oyun piyasada Yeni Oyun geliyor diye yırtınmamıza gerek yok :)

Şu anda benim çok oyuncudan daha ziyade Oyuncuya GERCEK OYUNCUYA ıhtıyacım var çünkü bu oyunu onlar oynayacaklar ve ustası onlar. Closed Beta sürecinde serveri oynanabılır hale getırenler yıne onlar olacak ben sadece gösterdikleri yolda düzeltmeleri yapan bir işçi rolünde olacagım..

Bu yazdıklarımı göz önüne alarak Reklam yok site nerde şeklindeki isyanları artık bir kenara bırakmanızı istiyorum. Open Betada size istediginiz kadar Reklam ve Site verebilirim.

Başlıktada belirtidigi gibi 15 Eylül 2010 Tarihinde bir aksilik meydana gelmedigi taktirde Closed Beta serverı açılacak.

Web Sitemiz http://www.playrf.com.tr 'dir bu adresı vermeyı ISTEMEMIN sebebı su anda hala test aşamasında ve daha uzerındekı uyarılar bıle kaldırılmıs durumda degıl hala cevırılerde yapılan hatalar ayıklanıyor ve Koredeki Web takımı bızım gonderdıgımız cevırılerı yada cevırı hatalarındakı duzeltmelerı eklıyorlar.

Closed Beta serverına belırlı sayıda kullanıcı almayı düsündügümden dolayı ve bu işlem Kısa surecegı ıcın aman acele sıteyı yaymaya gerek duymadım..

Ödeme şekilleri ile ilgili açıklamaya gelınce Paypal kesın olmakla beraber , Havale , Dırek Kredı Kartı ve şu anda belırlenmemıs 2 alternatıf daha dusunuyoruz ama bu sıstem kurulma aşamasında..

Simdilik yapıcagım acıklama bu kadar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Eylül 2010; 19:13:45 >

• Kredi kartı seçeneği kesinlikle olursa çok makbule geçer şahsen. Çünkü paypal çok sorun çıkarıyor bende nedendir bilmiyorum. Direk kredi kartı olduğu zaman daha rahat olur.
  • Alternatif seçenekler tabiki olucaktır.
  • site şahane olmuş özellikle artworkleri daha önce hiç görmemiştim
  • site güzel olmuş elinize sağlık sabırsızlıkla bekliyoruz...
    yırtınanlarıda boşverin elbetki çekemeyen belirli bir grup olacak
  • Arkadaşlar burda herkes koca koca insan. Lütfen saygı çerçevesi içinde birbirinize cevap veriniz.
  • Bende ole yapmaya calısmıstım basta:) Artık tartısmaya gerek duyucagımızı sanmıyorum. Herangı bır tartısma olacagınıda sanmıyorum. Extreme'den rıca ettım. Konuyu temizler sanırım geldıgınde. Bır kac kez daha bole olursa ben talep etmeden konuyu sılerler zaten sanırım. Herneyse sormak ıstedıklerınız olursa cevap vermekten memnunıyet duyarım.
  • site çok hoş olmuş,elinize sağlık.

cbt de oyuncu alımı ne şekilde olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 9 Eylül 2010; 0:54:19 >
  • Konuyu saptırmaya çalışanlar yüzünden 2 kez konu temizlikten geçti.Bu arada site direk playrf den çeviri olmuş bende oyunun hikayesini yazarken playrfden çeviri yapmıştım ağır bir dille süsleyerek yazmışlar ırkların tanıtımını falan çevirirken epey zamanımı almıştı bilseydim direk buradan alırdım
  • O çeviriler hala tam degil bir kaç düzeltme daha yaptım ama henuz koredeki Web team düzenlemelerı eklemedıler. Sunucularımıza taşınacak bugun yarın web sitesi düzeltmeler o zaman aktıf olacak.. Kayıt sıstemde aktıf hale gelmıs olur. O zaman daha temız bir web sitesi olmuş olacak..
  • AH BE ÇOK ÖZLEDİM OYUNU askerlik engel oldu ..gelince inş bende başlarım tr serverına ...ben gelene kadar fazla kasmayın...cora olucam gene faust
  • CB oyuncu alımı sıte uzerınden lımıtlı olarak yapılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 9 Eylül 2010; 18:36:57 >
  • CB de oynayabilmemiz için clienti indireceğimiz bir yer şuan mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMeKaNSiZ

AH BE ÇOK ÖZLEDİM OYUNU askerlik engel oldu ..gelince inş bende başlarım tr serverına ...ben gelene kadar fazla kasmayın...cora olucam gene faust

zaten Craxi şehit oldu mecburen trde başlıycaz reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

CB de oynayabilmemiz için clienti indireceğimiz bir yer şuan mevcut mu ?

Site açıldığında mevcut olucak Daha doğrusu sitedeki indirme linki aktifleştirilmedi daha :) Şu anda malesef mevcut değil. CB den 2 gun once acılcak buyuk bı sorun olucak sanırım testerlar ıcın. Ama en iyi ihtimal bu gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 9 Eylül 2010; 15:31:23 >
  • evet download linkllerı ile ılgılı bir sorun yaşandı son anda bir bug tespıt ettık ve bunu bıldırdım. Bunun duzeltılmesı ve buna uygun patch yapılması gerektı. Tabıkı Clıent ın degısmesı gerektı yenı clıent hazırlayacakları ıcın download lınklerını kapalı tutmak zorunda kaldılar. Ayın 13 unde acılması ıcın çaba sarfedıyoruz. Bakalım başarabilecekmiyiz.

Bu arada CBT ıcın alımlar key yolu ıle yapılmayacak belırlı lımıtımız var. O sevıyeye ulastıgında uye alımlarını durdurucaz bu şekılde yapmayı planladık zaman cok dar oldugu ıcın Key sıstemı ıle ugrasmak ıstemıyoruz
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 9 Eylül 2010; 18:13:33 >
  • üye alımını ilk burada haber verin o zaman
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.