İhtiyaçtan dolayı 40 dolara satıyorum oyunu. Bildiğiniz gibi 44 dolara satılıyor. Hem benim işim görülsün hemde alan arkadaşa ufak bir jest olsun.Direk olarak hesabımı vereceğim.
Oyunun full sürümü çıktı mı arkadaşlar değiyor mu paraya.
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
Oyunun full sürümü çıktı mı arkadaşlar değiyor mu paraya.
daha oyun beta. şuanda ufak tefek sorunlar var ama ilerisi için assetto corsa ile yarışacak modlar yapılacağı için akıllı bir yatırım olabilir.
yükledim, fena değil F2 de bi sonraki build ile gelecek sanırım.
107 ile hem fps hem ffb oldukça gelişmiş. Fizikler çok iyi... Direksiyonun her tepkisini anında alıyor. rf1 deki kontra atamama kesinlikle yok. Arabanın arkası-önü koptumu kesinlikle müdahale edebiliyorsunuz. Ayrıca, lastiğin yumuşaklığını bile hissedebiliyorsunuz. Tabi iyi bir direksiyon ve direksiyon ayarlarıyla.. Şu an için çok iyi F2 modunu heyecanla bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: erulu
107 ile hem fps hem ffb oldukça gelişmiş. Fizikler çok iyi... Direksiyonun her tepkisini anında alıyor. rf1 deki kontra atamama kesinlikle yok. Arabanın arkası-önü koptumu kesinlikle müdahale edebiliyorsunuz. Ayrıca, lastiğin yumuşaklığını bile hissedebiliyorsunuz. Tabi iyi bir direksiyon ve direksiyon ayarlarıyla.. Şu an için çok iyi F2 modunu heyecanla bekliyorum.
Gayet güzel haberler, ağzımın suları akmadı desem yalan olur
erulu hocam bende dfgt var, nasıl bir ayar tavsiye edersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: ninapersson
erulu hocam bende dfgt var, nasıl bir ayar tavsiye edersiniz?