Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gsc yi 2012 update ı çıkınca zaten alacağım, sizden ucuza kapatırım demiştim takas düşünmüyourum teşekkürler.
  • valla bende rf2 nasilsa alacagim ama bi denemek istemistim mevcut durumunu... tesekkur ederim hocam, gsc icin soylenebilecek pek fazla birsey yok, dun denedim baya, ffb ve fizik olarak zaten laf soylenecek bir sim degil, sadece biraz grafikler dandik onada cok takilmiyorum zaten, gelecek olan update ile zaten grafiklere iyilestirme gelecek, yeni shaderlar ve texturelar, ayrica daha gercekci renklendirme... zaten bu oyunlarda iracing tarzi isiklandirma veya renklendirme olsa muhtesem olacak, yesile cok abaniyorlar, cimler sadece cok kotu gorunuyor zaten... belki enbseries ile durum duzeltilebilir biraz deneyecez yavas yavas...
  • rf2 için fazla meraklanmana gerek yok.Şu haliyle çıktığından beri mod konusunda bir gelişme kaydetmedi.Fizik olarakda halen çok iyi değil bence.Ben baya kızgınım adamlara herşey wip te şu an bi bitemedi gitti.
  • rf2 hüsran modunda devam ediyor valla, bayadır açmıyorum bile. Modlarlar neolur bilemem ama şu aşamada pcars rf2 den açık ara önde bence.
  • pcars bir türlü içime sinmiyor valla, cok farklı farklı yorumlar, özellikle sim konusunda güvendiğim kişilerinde yorumları genelde simcade havası yönünde olduğu, ciddi fizik sorunları olduğu yönünde, biraz grafiklerle göz boyama çapası içindeler gibi, çeşit çeşit araç ve araba ekleyeceklerine veya grafiklerle bu kadar uğraşacaklarına belki az sayıda araç ama fizik ve handling son aşamaya gelmiş( az ama öz araç) veya tamamlanmış pistler verseler(bump, 3d çim, yağmur vs vs gibi)
    rf2 deki model güzel ama oda çok yavaş ilerliyor..çok iyi araçlar var aslında nissan gtr ve 370z özellikle çok çok başarılı bulunuyor, biraz piste ihtiyacı var oyunun şimdilik...
  • rFactor2'ye Formula 2 serisi resmi olarak eklendi.

http://www.virtualr.net/fia-formula-two-coming-to-rfactor-2
  • Evet arkadaşlar Build 85 yayımlandı...

http://isiforums.net/f/showthread.php/1396-Downloads

ISI Formula Masters ve GT world endurance series eklenmiş... FR3.5 ve Megane Trophy için güncellemeler de var.

G27 için anormal titreme sorunu devam ediyor fakat düzeltilebiliyor "steering torque filter"dan... Grafikler FXAA'yı açınca oldukça güzelleşiyor.

Geçenlerde netkar proyuda satın almıştım. FFB'yi karşılaştıracak olursak RF2 oldukça önde. Tabii AC'yi beklemek lazım tam karşılaştırma için. Açıkcası ben tatmin oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 25 Mayıs 2012; 18:50:49 >

• yok arkadas, RF2'ye hic isinamadim... oyunda araclar deliler gibi kayiyor, buz ustunde gidiyormusum gibi bir his var... 80'le o virajda benim civic bile o sekilde kaymazken bu racing turu araclara ne oluyor da bu kadar kayiyor... cimene cikmayi saymiyorum bile... cimen kayar da boyle mi kayar e mubarek...
  • Genel sorun grip hissinin olmaması.
  • Evet ben de katılıyorum bu soruna. Ama daha çok megane ve gtr'da böyle hissediliyor. Formulalar çok daha iyi
  • Rf2 de bu sorunun devam etmesi iyi değil çünkü rf nin genel sorunu arkadan kaymaya başlayınca araçları toparlayamamaktı,hızlı kontra koymak zor,gtr2,iracing ve gtl de daha kolaydı,bu da grip hissinin azlığından kaynaklanıyor,modların %90 ı hata kaldırmıyor.Full versiyon çıkana kadar bu sorunu halletmeleri lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Rf2 de bu sorunun devam etmesi iyi değil çünkü rf nin genel sorunu arkadan kaymaya başlayınca araçları toparlayamamaktı,hızlı kontra koymak zor,gtr2,iracing ve gtl de daha kolaydı,bu da grip hissinin azlığından kaynaklanıyor,modların %90 ı hata kaldırmıyor.Full versiyon çıkana kadar bu sorunu halletmeleri lazım.

Haklısın katılıyorum tamamen

Tamam 800 beygirlik kıçı kopmuş bir araçta kontra yapıp düzeltmek için Senna'nın reflekslerine sahip olmak lazım kabul ediyorum ama buradaki herkes yıllardır sim oynayan insanlar. Herkes aynı sorundan yakınıyorsa bizde değil oyunda bir problem var demektir.

Ayrıca FR3.5da aracı daha rahat kontrol edebiliyorum Megane'ye göre. O da ayrı bir absürdlük.

Sonuç olarak 80 tl'yi çöpe attım sanırım

Eğer netkarın fizik ve setup gerçekçiliğini AC'ye tamamen entegre edebilirlerse (ki ederler) RF2 tozlu raflarda yerini alacak sanırım...

• netkar'ı bu yüzden çok seviyorum. Aracın gerçekten asfaltta gittiğini hissediyorsun. Ayrıca, önden - arkadan savrulmalar da direksiyondan çok net hissediliyor ve araç kontralara çok iyi tepki veriyor.

rf2'de 2-3 tur sonra yani lastikler ısınmaya başlayınca yol tutuş artıyor. Arkadan kopmalar azalıyor ama dediğim grip hissi hala ortaya çıkmıyor.. Araç sanki suda gidiyor gibi. Yani bunu söylemek istemezdim ama race 07'de bile bu his fazlasıyla var.

Ben rf2'den çok AC'yi bekliyorum açıkcası.

EK: FVA'daki F458 bile fizik olarak çok daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 25 Mayıs 2012; 14:14:19 >
  • gün geçtikçe bu oyunu almadığıma seviniyorum
  • Verdiğim paranın şu ana kadar olan kısmı ziyan oldu resmen Şimdilik bu oyundaki hiçbir aracı kullanmak zevkli değil.Netkar yada iracing deki gibi yol tutuş hissinin alınmadığı kesin.Neyse yapacak bişi yok belki düzelir diyecez.

Iracing'e devam edip heyecan içinde AC yi bekliyorum.
  • "Yep, you should try the new FR3.5, its a lot more stable and grippy under acceleration, and you don’t feel the car bounce as much. Really nice update/fix to FR3.5 physics. They also have new sounds."

Yukarıdaki yorumu RD'den aldım.
    Yeni çıkan 85 update i yapmış arkadaşlar.
    Bu tarz farklılıklar gördünüz mü?
  • Setup kasıyor musunuz? Default setup'lar yetersiz. Sürüş yapmayalı uzun zaman oldu fakat durum o kadar da kötü değil bana göre. Lastikleri ısıtır ve setup çalışırsanız güzel bir sürüş yakalanıyor ama iRacing kadar rahat olmuyor. iRacing de sürüş daha kolay.

rf2'de kopan arkayı kontra ile yakalamak rf1'e göre inanılmaz kolay. Ben artık arkadan kopma yaşamıyorum. Kontra ile düzeltebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

Setup kasıyor musunuz? Default setup'lar yetersiz. Sürüş yapmayalı uzun zaman oldu fakat durum o kadar da kötü değil bana göre. Lastikleri ısıtır ve setup çalışırsanız güzel bir sürüş yakalanıyor ama iRacing kadar rahat olmuyor. iRacing de sürüş daha kolay.

rf2'de kopan arkayı kontra ile yakalamak rf1'e göre inanılmaz kolay. Ben artık arkadan kopma yaşamıyorum. Kontra ile düzeltebiliyorum.

Valla indirmedik setup guide, denemedik şey kalmadı. Sizin gönderdiğiniz setup developer ile de deniyorum. Ya ben kazmayım ya da bu oyun gerçekten kötü... Muhtemelen birinci şık. GTR 30 km'de spin atar mı yahu. İmkansız birşey.

FR3.5 olayına tamamen katılıyorum çok güzel yol tutuş ve sürüş hissi... İlerdeki updateler ile diğerleri de düzelir diye umut edip kendimizi kandıracağız MEgane trophyede update gelmiş bugün kurup güncelledim megane de düzelmiş biraz...

• ben son build85i cok begendim, cok iyi geliştirmeler var bence...oyunda lastik ısınması gibi özellikler tam ekli degil henüz diye biliyorum ben, ama beta olmasına ragmen bence iyi yolda gidiyor...tabiki daha kat edecegi yol var ama tamamen farklı bir lastik fizigi geliştirdiler, ve bence sonuc cok güzel olacak...
  • FR3,5 ve megane için yeni gelen updatelerle düzelmeler var.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.