Bildirim
rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (16. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yıl olmus 2012 insan su gorselliği birazcık olsun duzeltemez mi. 3 sene once cıkan NFS shift in kokpit ici goruntusu buna 100 basar. Tamam sim seviyoruz ama en azından SHIFT teki kadar bir kokpit grafiği olsa fena mı olurudu. Çok mu şey istiyoruz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 16 Mart 2012; 14:16:18 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı
quote:
Orijinalden alıntı: can_38
Bu tip özellikler rfactorede eklenmeli.Videoyu ben pCARS dan çektim....
O halkalar tam olarak neyi gösteriyor hocam ?
Lastiklere binen yük(basınç) ve sıcaklığı....................Şöyleki! dönüşlerde zıt taraftaki lastiğe binen yük arttığı için o halka büyüyor.......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 17 Mart 2012; 15:34:26 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Yıl olmus 2012 insan su gorselliği birazcık olsun duzeltemez mi. 3 sene once cıkan NFS shift in kokpit ici goruntusu buna 100 basar. Tamam sim seviyoruz ama en azından SHIFT teki kadar bir kokpit grafiği olsa fena mı olurudu. Çok mu şey istiyoruz?
bence grafikler gayet yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: JAX
bence grafikler gayet yeterli.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben yeterli bulmuyorum. Ama sizin görüşünüzede saygı duyuyorum. -
@JAX NFS Shift'in geliştiricisi Slightly Mad Studios çalışan sayısı ile rF2 geliştiricisi ISI çalışan sayısı arasındaki farktan ötürü grafik farkı da normal sayılır. Keşke daha iyi olabilseydi. Bir de rFactor'un hedef pazarı belli. Grafikten önce fiziklere önem veren kişileri hedefledikleri için, geliştirme aşamasında öncelikleri farklı olabiliyor.
@can_38
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3agfjNioSEA#t=72s
Bütün ekranı kaplamasa da lastik sıcaklıklarını ve lastik harcanmasını gösteriyor.
-
pcars daha cok ekmek yemesi gereken bir oyun rfactor tarzı oyunlarla karsılaştırmak için..sekil semal tam ama yok g kuvvet söyle etkiliyormus felan, ffb saglam olmadıktan sonra istedikleri kadar sekilli yapsınlar olmaz bu iş...henüz beta gerçi, belki gold sürümü ile basarabilirler bunu ama ffb yönünden sıkıntılı bir oyun...
rfactor 2 yi bu haftasonu alıcam galiba bende 0.68 sürümünden sonra, ffb su an için bile cok cok iyi diyorlar...
benim için tek sıkıntısı pistler...iracing pistleri yüzünden cok tercih ettiğim bir oyun, birde online kodu muhtesem gercekten, ondan iyisi nasıl olur bilemiyorum...yalnız yanlış anlasılmasın, iracing deki pist tercihlerini sevmiyorum, sadece pistlerin gercege yakınlıgı sahane....yoksa favori pistlerim olan mugello, mont treambland, nunburgring, nordschleife, tsukuba henüz daha tesrif etmediler...virtual-lm gibi saglam pist yapan gruplar lazım rfactore, birde oran park lidar pisti cok saglamdı rfactorde, yoksa rfactor1 de cok tırişka pistler vardı, umarım rfactor2 güzel pistlere sahip olur...
-
CARS ve rf2 daha beta sürümleri olan oyunlar,full sürümleri çıkmadan doğru tespitler yapmamız zor.Rf2 aynı rf de olduğu gibi modları ile varolan bir oyun olacaktır kuşkusuz,bu yüzden full sürümden sonra bile rahat 1 yıla ihtiyacı var ki şimdiden birçok modun yapıldığı ve rf den çevrilmeye başlandığı duyuruldu.Iracing iyi,hoş oyun ama saçma sapan ceza sistemi ve seri yokluğu yüzünden bana hitap etmedi,üyeliğimi yenilemedim.Bir de Gtr3 ve Assetto Corsa var,Gtr3 ikinci oyun gibi olursa çok tutar çünkü yazılım desteği de var,Assetto Corsa yı bilmiyorum,çıkınca deneriz.Bunlar çıkana kadar rf ve Total War a devam -
Arkadaş oyun betası çıktıktan sonra resmen durdu ya. Adamlar internet sitesini 4 aydır güncellemiyorlar. NE yaptıkları belli bile değil.Belkide paralarımızı alıp kaçtılar.Bunu bile bilmiyoruz......
http://rfactor.net/web/category/rf2/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Mart 2012; 11:31:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: can_38
Arkadaş oyun betası çıktıktan sonra resmen durdu ya. Adamlar internet sitesini 4 aydır güncellemiyorlar. NE yaptıkları belli bile değil.Belkide paralarımızı alıp kaçtılar.Bunu bile bilmiyoruz......
http://rfactor.net/web/category/rf2/
Genelde forumlarında takılıyorlar. Birebir yazışıyorlar forumlarda. Çıkan 3 güncellemenin linkleri de yine forumda. -
-
elimde game stock car key var arkadaslar...rfactor 2 de denemek istiyorum, eger gsc denemek isteyen var ise pmden görüşelim... -
GSC keyini satın alabilirim, rf2 elimde var ama vermek istemiyorum -
hocam ben online oynamicam zaten her ikisinide, seninle keyle active etsem, birkac makinede aktive edilebiliyor mu... gsc uc kez girebiliyoruz sifreyi, rf2 dede farkli makinede birkez active etmek ise yariyorsa online oynamayacagim icin takas ederiz, online icin iracing takilcam zaten... -
rf2 de key yokki ama, kullanıcı adı ve şifrenle giriyorsun. Gsc keyini direk satın alabilirim. Yada kutulu driver san francisco , nfs shift 2 , tdu 1 dirt 2 , dirt 3 arasından istediğini verebilirim. -
her girişte tekrar tekrar mı giriliyor hocam anlamadım...eger internet bağlantısı olmazsa online activasyon kontrol edemez, nasıl bir sistem var tam anlamadım gerçi...
saydığın oyunlar pek ilgimi çekmiyor hocam, ben sadece çeşit olsun demiştim, forumdan bir kaç arkadaşa ferrari virtual academy şifremi vermiştim önceden ücretsiz denemeleri oynamaları için, rf2 de denemeden almak istemediğim için şifre değişme yapmak istiyorum aslında...gsc de oynamaya offline da olsa devam edeceğim için satmadan ziyade takas daha makul geliyor bana...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X