Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • F3.5'ta sert fren yapınca kokpitten disklerin kızardığını yeni gördüm. Çok iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34DriveN22

eeee napçez şimdi oynıyamicazmı..??

Bazı paylaşımlar yasak burada. Neden google'a yazıp arama yapmıyorsun? Sen dosyaları bul, ne yapıcağını anlatırız sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Orijinalden alıntı: 34DriveN22

eeee napçez şimdi oynıyamicazmı..??

Bazı paylaşımlar yasak burada. Neden google'a yazıp arama yapmıyorsun? Sen dosyaları bul, ne yapıcağını anlatırız sana.

Burda değil her forumda böyle şeyler paylaşmak yasak bunu herkez biliyor, aradaşlar daha önce pm den birçok kişiye link yolladılar bende halihazırda kullanılan bir dosya var nasılsa bende onu kullanayım dedim..
    Aradım buldum bakalım bir zkidrow indiriyoz inşallah işimizi görür
  • Mod yükleme eskisi gibi değil mi?
  • Mod ve eklentiler Packages klasöüne atılıyor.Oyun menüsünde bulunan yardımcı program ile yüklenip kaldırılabiliyor.Bu kısmı hoşuma gitti zaten mod karmaşasına son verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Mod ve eklentiler Packages klasöüne atılıyor.Oyun menüsünde bulunan yardımcı program ile yüklenip kaldırılabiliyor.Bu kısmı hoşuma gitti zaten mod karmaşasına son verilmiş.

Hocam megane için çıkan update var. Kerblerdeki kaymayı azaltan. Ben bunu packages klasörüne attım. Mod manager da görünmüyor. Sen yükleyebildin mi bunu? Bi deniyebilir misin?
    http://www.rsrl.de/include.php?path=download&contentid=59

• quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

bilgisayarım kaldırır mı arkadaşlar -- 2.00ghz 3.gb ram intel core 2 dual cpu 32 bit

çalışırmı
  • quote:

quote:

bilgisayarım kaldırır mı arkadaşlar -- 2.00ghz 3.gb ram intel core 2 dual cpu 32 bit

çalışırmı

3.2 3 çekirdekli, 3 gb ramli, gts 450 sistemde herşey full (HDR kapalı) sorunsuz oynuyorum. Oyunu orijinal aldığınızda son yama ile tüm grafiksel takılmaların giderildiği söyleniyor. Sizin makinada orta ayarlarda oynatır gibi.

• quote:

quote:

Mod ve eklentiler Packages klasöüne atılıyor.Oyun menüsünde bulunan yardımcı program ile yüklenip kaldırılabiliyor.Bu kısmı hoşuma gitti zaten mod karmaşasına son verilmiş.

Hocam megane için çıkan update var. Kerblerdeki kaymayı azaltan. Ben bunu packages klasörüne attım. Mod manager da görünmüyor. Sen yükleyebildin mi bunu? Bi deniyebilir misin?

evvelki searspoint dosyalarını yüklediysen mod managerde gözüken searspoint üstüne gelip update diyecen..20 şubatta yüklemişim ben o dosyayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banditnew5 -- 4 Mart 2012; 15:15:17 >

• quote:

quote:

quote:

evvelki searspoint dosyalarını yüklediysen mod managerde gözüken searspoint üstüne gelip update diyecen..20 şubatta yüklemişim ben o dosyayı.

öncekileri yüklemek gerekiyor mu.. Ben direkt 1.3 ü indirmiştim. O yüzden mi yüklenmedi.

• quote:

Eyv Burak
  • update yaptığım her mod kayboluyor. Nası iş?
  • quote:

update yaptığım her mod kayboluyor. Nası iş?

Searspoint için diyorsan bir ana dosya ve 3 adet update var hepsi sırası ile yapılıyor.Kaybolma durumu update edince mod mu siliniyor?Normalde böyle bir sorun yok.Yanlışlıkla uninstall etmiyorsan tabi.

Searspoint dosyalarını rd deki rfactor2 içinde mod bölümünde Trackden takip et sırası ile uygula işlemleri.Linkte koyayım bi bakıver ordan

http://www.racedepartment.com/forum/threads/searspoint-test-release.47421/

• quote:

quote:

update yaptığım her mod kayboluyor. Nası iş?

Kaybolma durumu update edince mod mu siliniyor?

evet hocam. Az önce BMW 2008 moduna Ferrari addon yaptım. Mod uçtu.
    Searspoint'i tek tek yükleme yaptım. Oyuna girdim, Megane modu yok.
    Çözemedim bu işi!
    rfactor mod yükleme daha mı iyiydi ne!

EK: Olay şu: Modları packages içine atıp ana menüdeki Manage mods bölümünden yükleyip oyuna girmeye çalışınca "no mods" gibi bir uyarı veriyor.
    Core klasörünün içindeki modmanager.exe'den girince gerçekten hiçbir modun yüklü olmadığı görülüyor.
    İşte burdan modları yükleyip update yapınca modlar uçuyor. Oyuna girdiğimde mod yok!
    Sorun bu.
    (Bu arada ayıptır söylemesi oyun kürekli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 4 Mart 2012; 22:24:04 >

• Oyunun manage mod bölümünde bendede sorun oluştu.Yanlışlıkla formula reno 3.5'i sildim. Şimdi eski yöntemle kuramıyorum. Birtürlü mod bölümünde görünmüyor.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Oyunun manage mod bölümünde bendede sorun oluştu.Yanlışlıkla formula reno 3.5'i sildim. Şimdi eski yöntemle kuramıyorum. Birtürlü mod bölümünde görünmüyor.........

modlar kaybolunca oyunu bastan kurmak zorunda kaliyorum. en az10 kez olmustur.
  • erulu bana pm den yazdığın çözümü aynen uyguladım oyunu açtım grafik ayarlarını ne kadar açarsam açayım çok kötü yani video larla yakından uzaktan alakası yok hatta modları yüklediğin zaman rf1 bundan çok çok daha güzel.. Acaba benmi eksik birşey yaptım çözünürlük 1680*1050 diğer ayarlarda medium high hepsini denedim ama sonuç yukarda yazdığım gibi..
  • oyunun beta oldugunu unutmayalim.
  • Yaris, siralama turu, antrenman saatini aksam ustu olarak ayarlarsaniz grafikler daha bi goz alici oluyor. Deneyin.
  • arkadaslar bu oyunu xbox controlleryla oynuyorum. cok hafif saga sola hareket ettirmeme ragmen,direksiyon deli gibi dönüyor.
    game pad la oynadgm için bi uyumsuzlukmu var. yoksa normal mi boyle olması. direksiyıonmu lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.