Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banditnew5

sales@rfactor.net buraya invoice no ile mail atarsanız duruma bakıp size bilgi verirler.Bu arada para k.kartınızdan çekildi herhalde değilmi yani sizin ödemenizin yapıldığ banka tarafında gözüküyormu acaba?

su an para cekilmemiş gözüküyor. ama invoice numarasını gönderdiler. ödemiş oluorm deilmi.
  • invoice no sizin sipariş no.Fakat bu paranın aynı anda karttan çekilmesi gerekir.Eğer çekilmez ise o sipariş olarak kalır.Otomatik olarak diyelim günde 3 kere dener.Çekerse siparişi onaylar.Sizin k.kartından herhangi bir para düşüşü yoksa eğer siparişte kalmış ve satın almamış olursunuz.Doalr hesabı yapıp sanal kartta tam olarak limit açtınız belki ama ulusalr arası kurun anlık değerini alıyorlar.Limitiniz 1 kuruş dahi eksik olursa ödeme yapılmaz.Para çekilmemiş gözüktüğüne göre durum bu gibi geldi bana.
  • TAMAmdır hallettim. nasıl oldu bilmiorum ama yeniden almayı denedim ve oldu bir şekilde
    bende anlamadım :D

full grafikler güzel bence . f1 oyunuyla karsılastırmaya gerek yok. full surumunde bir parca daha geliştirirlerse ne güzel :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 15 Şubat 2012; 0:52:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

TAMAmdır hallettim. nasıl oldu bilmiorum ama yeniden almayı denedim ve oldu bir şekilde

full grafikler güzel bence . f1 oyunuyla karsılastırmaya gerek yok. full surumunde bir parca daha geliştirirlerse ne güzel :D

Bende severim rfactor'ü yılarca oynamışlığım var ama hiç boşuna birbirimizi kandırmayalım grafikler kötü bence yıl 2012
  • Merhaba arkadaşlar.
    Modlar gelmeye başladı yavaş yavaş...:)

http://isiforums.net/f/showthread.php/3389-F1-2012-beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: muffinx74

Merhaba arkadaşlar.
    Modlar gelmeye başladı yavaş yavaş...:)

http://isiforums.net/f/showthread.php/3389-F1-2012-beta

bu mod grubunun modlarını indirmeye gerek yok,rezalet ötesi dahası olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu bir kullanıcı adı

quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

TAMAmdır hallettim. nasıl oldu bilmiorum ama yeniden almayı denedim ve oldu bir şekilde

Bende severim rfactor'ü yılarca oynamışlığım var ama hiç boşuna birbirimizi kandırmayalım grafikler kötü bence yıl 2012

:D:D
    evet gt5 . forza4. f1 gibi grafikler olsa ne güzel olurdu :D

• update çıkmış sanırım... Kürekleyenler yararlanamıyor galiba
  • Arkadaşlar update çıktı.Oyunu orjinal olan arkadaşlar hemen indirebilirler. Autorun sayfasından 2-3 gün içerisinde otomatik update yapılabilecek.fakat beklemek istemeyen arkadaşlar manuel updade dosyasını indirsin belgeler/rfactor2/update dosyasına indirdiği exe dosyasını kopyalasın.Ardından autorun sayfasındaki update bölümünden kurum gerçekleştirilebilir....

Ben update'i kurdum. Oyunda optimizasyon sorunu sıfıra inmiş. Oyun 0 takılmayla oynuyor artık. Yenilikleri bizzat görmek için buyrun:

UPDATE DOSYASI:

http://www.mediafire.com/?od3mavt20k3ua1y
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar update çıktı.Oyunu orjinal olan arkadaşlar hemen indirebilirler. Autorun sayfasından 2-3 gün içerisinde otomatik update yapılabilecek.fakat beklemek istemeyen arkadaşlar manuel updade dosyasını indirsin belgeler/rfactor2/update dosyasına indirdiği exe dosyasını kopyalasın.Ardından autorun sayfasındaki update bölümünden kurum gerçekleştirilebilir....

Ben update'i kurdum. Oyunda optimizasyon sorunu sıfıra inmiş. Oyun 0 takılmayla oynuyor artık. Yenilikleri bizzat görmek için buyrun:

UPDATE DOSYASI:

hocam oyun kivama gelmis mi yeni update ile. gelmisse orijinal alicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: erulu

quote:

Arkadaşlar update çıktı.Oyunu orjinal olan arkadaşlar hemen indirebilirler. Autorun sayfasından 2-3 gün içerisinde otomatik update yapılabilecek.fakat beklemek istemeyen arkadaşlar manuel updade dosyasını indirsin belgeler/rfactor2/update dosyasına indirdiği exe dosyasını kopyalasın.Ardından autorun sayfasındaki update bölümünden kurum gerçekleştirilebilir....

UPDATE DOSYASI:

hocam oyun kivama gelmis mi yeni update ile. gelmisse orijinal alicam.

Gelmiş kardeş. İçerik olarak aynı.Daha tam sürüm değil ama nerdeyse hata yok diyebilirim. Sürüş dinamikleri üzerine konuşmaya gerek yok zaten.Optimizaston sorunları update ile sona erdi,ufacık bir grafik hatası bile göremiyorsun oyunda. Modlarda beta olmasına rağmen yavaş yavaş gelmeye başlıyor....Artık güvenle alabilirsiniz oyunu.......

• Bir tane update ile nerdeyse bütün sorunlar gitti.Kasma olayı komple gitti beyler.Bu durumda gayet güzel oynanabilir hale geldi.
  • Tamamdır o zaman
  • quote:

UPDATE DOSYASI:

FFB olayında yenilik var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: pzero_nero

quote:

UPDATE DOSYASI:

O sorunların hiçbirisi kalmadı.Örneğin pist dışına çıkıldığında artık direksiyon vermesi gerektiği kadar tepki veriyor.

• ben oyunu indirdim karşımda offline online birde bi tane daha sekme vardı bende o ekranda kalıp hiç bi şey yapamayınca oyunu sildim hiç deneme şansı yok mu
  • quote:

quote:

quote:

UPDATE DOSYASI:

O sorunların hiçbirisi kalmadı.Örneğin pist dışına çıkıldığında artık direksiyon vermesi gerektiği kadar tepki veriyor.

Süper o zaman

• Build 60'ın küreğini araştırdım hevesle ama sonuç hüsran oldu...

Sizin bildiğiniz var mı acaba arkadaşlar?
  • quote:

Build 60'ın küreğini araştırdım hevesle ama sonuç hüsran oldu...

bulursa Eralp bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Build 60'ın küreğini araştırdım hevesle ama sonuç hüsran oldu...

bulursa Eralp bulur

eralp sen bizim herşeyimizsin.

Oyunu online için orcinal alacağım ama biraz da denemek istiyorum, az para değil sonuçta.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.