Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: roka34

Merhaba kazmayla kürekle online oynayabiliyo muyuz?

maalesef
  • hocam bir hevesle pc yi acıp . rfactor 2 yi aldım.ama oyuna giremiorum yani oyunu almadan önce baktıgım gibi bakıorum launcher a . bide numara verdiler ama hiç bir şey yapamıorum suan. anlamadım karısık geldi :( . manage account dan bir şey ler yapacakmıyım. e mail ime bir şey gelcekmi. sinir oldum gece gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 14 Şubat 2012; 1:28:12 >
  • HOCAM BÖYLE BİR ŞEY YAZIYOR , EMAİLİME BİR ŞEYMİ GELCEK ORDANMI AKTİF ETCEM . GICIK OLDUM VLLA YA !

rFactor 2 (2012) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

HOCAM BÖYLE BİR ŞEY YAZIYOR , EMAİLİME BİR ŞEYMİ GELCEK ORDANMI AKTİF ETCEM . GICIK OLDUM VLLA YA !

İşlem gerçekleşmiş.Ordaki numaraları al.Email gelip gelmediğini hatırlamıyorum ama oyunun onlıne bölümü dahil hepsinin açılmış olması lazım....
  • hocam hiç bir şey acık degil. mailimi kontrol ediorum ordada bir şey yok.

• boyle logıne bile tıklanmıor

• quote:

boyle logıne bile tıklanmıor

Üstadım baştan kurmayı denedinizmi acaba...Bende ilk kurduğumda böyleydi....Satın alma işleminden sonra hepsi açıldı......İşlemin sonladığı nokta ise şifrenin verildiği an idi......
  • dostum baştan herşeyi silip yeniden kurdum . sonuc yine aynı. manage accountdan bısey yapıormuyuz ?

edit: hocam rfuck törün sitesinden baktıgımdahttp://rfactor.net/web/rf2/first-time-install/ 5.6. aşamaları görmedim ben. oyle bir şey gelmior. şifremi gircegim bir buton.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 14 Şubat 2012; 17:32:53 >
  • quote:

dostum baştan herşeyi silip yeniden kurdum . sonuc yine aynı. manage accountdan bısey yapıormuyuz ?

edit: hocam rfuck törün sitesinden baktıgımdahttp://rfactor.net/web/rf2/first-time-install/ 5.6. aşamaları görmedim ben. oyle bir şey gelmior. şifremi gircegim bir buton.

Bende hiç şifre istemediğ.Sadece login kısmına kullanıcı adı ve parolasını girdim.Asıl garip olan şu. Sistem seni tanımlıyor. Çünkü açılan Autorun sayfasında hello hakkı demiş....Garip...

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

dostum baştan herşeyi silip yeniden kurdum . sonuc yine aynı. manage accountdan bısey yapıormuyuz ?

Bende hiç şifre istemediğ.Sadece login kısmına kullanıcı adı ve parolasını girdim.Asıl garip olan şu. Sistem seni tanımlıyor. Çünkü açılan Autorun sayfasında hello hakkı demiş....Garip...

evet haklısın sistem tanıyor .

purchase deki...
    buy license tıklıorum ,
    buy rfactor2 diorum next.
    create account , sign in ve gift purchase yazıor.
    sign in tıklayıp şifremi ve mail adresimi giriorum. (iştte sistem beni tanıyor burda )
    payment gateway die ödeme seceneklerine yolluyor. seceneklerinden birini sectigimde normal vea paypal bilgilerimi istiyor ve yeniden ödeme yapmamı.
    acaba ödeme yaparken bir hatamı oluyor ? eger oluyorsa ozman bana nie bir şifre(key) gönderiyorlar?

sonuc olarak ben yine paramla rezil oluyorum ! TDU2 dede ugrastım da ugrasmıstım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 14 Şubat 2012; 18:00:04 >

• quote:

quote:

quote:

purchase deki...
    buy license tıklıorum ,
    sign in tıklayıp şifremi ve mail adresimi giriorum. (iştte sistem beni tanıyor burda )
    payment gateway die ödeme seceneklerine yolluyor. seceneklerinden birini sectigimde normal vea paypal bilgilerimi istiyor ve yeniden ödeme yapmamı.
    acaba ödeme yaparken bir hatamı oluyor ? eger oluyorsa ozman bana nie bir şifre(key) gönderiyorlar?

sonuc olarak ben yine paramla rezil oluyorum ! TDU2 dede ugrastım da ugrasmıstım :/

Kardeş aman ha! Birden çok satın alma yapma.Sonra hepsinde kredi kartı ile çeker....Şu an işteyim...Akşam eve gidince bende bir bakayım şuna....Sorumda alan başka arkadaşlar var.Bu tip sorunla karşılaşan bir arkadaş daha vardı.O sorunu halletti...Ona bir PM atsana....(m.Jackson nicli arkadaşa)

• quote:

quote:

quote:

quote:

purchase deki...
    buy license tıklıorum ,

Kardeş aman ha! Birden çok satın alma yapma.Sonra hepsinde kredi kartı ile çeker....Şu an işteyim...Akşam eve gidince bende bir bakayım şuna....Sorumda alan başka arkadaşlar var.Bu tip sorunla karşılaşan bir arkadaş daha vardı.O sorunu halletti...Ona bir PM atsana....(m.Jackson nicli arkadaşa)

Ben sanal kart la alıorum limitini 85 lira yaptım iki kere alamaz sanırım . Tamam saolasın umut. O arkdasa pm atcam şimdi. ilgilendigin için saol.

• dostum su an aynı sorun bende de mevcut genel bi sorun var sanıırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.Jackson

dostum su an aynı sorun bende de mevcut genel bi sorun var sanıırım

tmm anladım ama cok sacma yahu . beklicez ozaman. okay
  • quote:

HOCAM BÖYLE BİR ŞEY YAZIYOR , EMAİLİME BİR ŞEYMİ GELCEK ORDANMI AKTİF ETCEM . GICIK OLDUM VLLA YA !

Bakın "payment status" incomplete diyor. Eğer kredi kartınızla satın aldıysanız provizyonda sıkıntı olabilir. Bekleyin bir süre sonra olmazsa isi'ya mail atarsınız... Bu gibi problemler yüzünden paypal ile alın deniyordu oyun ilk çıktığında...

Ödeme tamamlandığında size bir onaylama emaili gelecek diyor... Onaylama mailinden sonra aktive olacak hesabınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pzero_nero -- 15 Şubat 2012; 20:07:49 >

• login olabilen var mı acaba?
  • Orijinalden alıntı: pzero_nero

Bakın "payment status" incomplete diyor. Eğer kredi kartınızla satın aldıysanız provizyonda sıkıntı olabilir. Bekleyin bir süre sonra olmazsa isi'ya mail atarsınız... Bu gibi problemler yüzünden paypal ile alın deniyordu oyun ilk çıktığında...

Ödeme tamamlandığında size bir onaylama emaili gelecek diyor... Onaylama mailinden sonra aktive olacak hesabınız...

hocam saolasın . beklicez artık meshur maili.
  • Login de herhangi bir problem yok şu an.Kredi kartı ödemesi ile ilgili.Paypalde otomatik yapıyor işlemi k.kartında bizzat göüp onaylıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Login de herhangi bir problem yok şu an.Kredi kartı ödemesi ile ilgili.Paypalde otomatik yapıyor işlemi k.kartında bizzat göüp onaylıyorlar.

ozaman dünden beri görüp uygulayan kimse yok. nerde bu millet ya alala. .D
  • sales@rfactor.net buraya invoice no ile mail atarsanız duruma bakıp size bilgi verirler.Bu arada para k.kartınızdan çekildi herhalde değilmi yani sizin ödemenizin yapıldığ banka tarafında gözüküyormu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.