Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O güzel FF komple gitmiş. Diğer oyunlara benzer bir FF gelmiş. Umarım ilerde tekrar eski haline getirirler.
  • Arkadaşlar satılık g25 var, ilgilenen pm atsın.
  • bmw08 ve redbull modu orijinalinden daha iyi olmuş.
  • MMG ekibi Classic Muscle mod yapımına başlamış.

http://www.virtualr.net/rfactor-2-classic-muscle-mod-announced
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

MMG ekibi Classic Muscle mod yapımına başlamış.

http://www.virtualr.net/rfactor-2-classic-muscle-mod-announced

Daha beta aşamasında olan bir oyuna sağlam modlar yapılmaya başladı. Allah bilir tam sürüm çıktığında neler gelecek. YAŞADIK.....
    Bu arada BMW 08 moduna Ferrari f108 arcı eklendi....

http://rfactor-2-liga.de/include.php?path=download&contentid=65

rFactor 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Mart 2012; 13:08:20 >

• Buda mart ayında çıkacak f1 2012 modundan bir video.

• Ferrari Add-on u yükleyemedim. Packages içine attım bu sefer de oyunda BMW08 modu kayboldu. Nereye kopyalamamız gerekiyor.
    Bir de megane için update dosyaları var. Onları da yükleyemedim. Nasıl olucak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Ferrari Add-on u yükleyemedim. Packages içine attım bu sefer de oyunda BMW08 modu kayboldu. Nereye kopyalamamız gerekiyor.

Megane için dosyaları bende yükleyemedim ama ferrari modunu normal bir şekilde yükledikten sonra bmw 08 in üzerine gelip update diyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 2 Mart 2012; 23:49:37 >
  • Para odemeden denemek icin iaci olan var mi bi ara herkes ilac iciyodu ama onlar parali ilac miydi acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 2 Mart 2012; 0:13:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

Ferrari Add-on u yükleyemedim. Packages içine attım bu sefer de oyunda BMW08 modu kayboldu. Nereye kopyalamamız gerekiyor.

Megane için dosyaları bende yükleyemedim ama ferrari modunu normal bir şekilde yükledikten sonra bmw 08 in üzerine gelip update diyeceksin.

hocam normal bir şekilde derken; ferrari add-on'u packages içine attın dimi... mod managerdan da update yaptın... Ben bunu denedim olmadı. Neyse akşama tekrar bakıyım. Sağol.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: can_38

quote:

hocam normal bir şekilde derken; ferrari add-on'u packages içine attın dimi... mod managerdan da update yaptın... Ben bunu denedim olmadı. Neyse akşama tekrar bakıyım. Sağol.

Yok öyle yapmadım.Manage mod, options,showmod only de tıkı kaldır.Ardından fıle,set mod path,dosyayı seç. Aynı işlemi showmod only tıklı iken yap. En son olarakta BMW08 in üzerine gel update de.

• Sağol dostum bu şekilde denememiştim. Akşama deniyim. Teşekkür ederim
  • Değerli arkadaşlar bana da pm den bir kürek sallarmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34DriveN22

Değerli arkadaşlar bana da pm den bir kürek sallarmı??

balta olur mu
  • bilgisayarım kaldırır mı arkadaşlar -- 2.00ghz 3.gb ram intel core 2 dual cpu 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

balta olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

quote:

balta olur mu

Alıntıları Göster
    Fark etmez işimizi görsün yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34DriveN22 -- 2 Mart 2012; 23:02:57 >
  • build 60 mi ne gelmis bi ara dagittiklarim calismiyor artik sonra da crackleyen cikmadi
  • skidrow u kınıyoruz
  • eeee napçez şimdi oynıyamicazmı..??
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.