Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackwar19

f1 icin modlari var mi? varsa codemasters f1 2012 oyunuyla fizikler karsilastirilinca hangisi agir basiyor. f1 cok seviyorum ne kadar gercekci olursa o kadar iyidir

aynen up
  • işsiz işsiz bütün yorumları okudum bedava oynamak için ilaç lütfenn
  • bu oyundan hiçbirşey olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

kürek yaptım modları yükledim core içindeki rf2.exe den oyunu açmaya çalışıyorum ancak

"Simulation can only be started by "Launch rFactor" application.

şeklinde uyarı penceresi çıkıyo

aynı hatayı alıyorum ondan sonra core dosyasına lauch rfactoru yapıştırdım sonra bilmemne .dll bulunamadı diyor
  • bu oyunu zamundadan indirip offline bile olsa oynama şansımız yokmu anladığım kadarıyla 44 dolara felan alınıyor oyun
  • arkadaşlar bu oyunun f1 2012 serisini nereden nasıl bulurum ps3 için varmı bi aydınlatın lütfen
  • Oyunu uygun fiyatla elinden çıkarmak isteyen olursa irtibata geçsin lütfen.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Daha 1'i İndiremedim ben 2 mi gelio :) 1'i Nasıl İndirebilirm Yardımcı Olurmusnuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Daha 1'i İndiremedim ben 2 mi gelio :) 1'i Nasıl İndirebilirm Yardımcı Olurmusnuz

rFactorCentral'den rFactor Lite i indirmelisiniz.Exe olduğu için koymuyorum linki.Bir kere canım yandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

rFactorCentral'den rFactor Lite i indirmelisiniz.Exe olduğu için koymuyorum linki.Bir kere canım yandı

exe olunca nie canınız yandı :) ?

pc icin deilmi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

exe olunca nie canınız yandı :) ?

pc icin deilmi ?

Sadece PC için yapıldı rFactor serileri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mills metro parkı oynayıpta renault megane ile 1.06 yapan arkadaş varsa bana bi söylerbilirmi benim yırtmadık yerim kalmadı 1.10 altına inemedim burda dönen muhabbetler birazda oyunla ilgili olursa konu canlanır crack vs boş muhabbetler yerine benim gördüm kadarıyla araçlar olur olmadık yerde spin atıyo buda çok rahatsız edici bug var oyunda ne kadar güncelleme çıktı halen aynı viraja girerken psikolojim bozuldu acaba spinmi atacam diye benim gibi düşünen varsa en azından biraz sinirim hafifler onlineda oynarken millet her turu 1.06 atarken ben 1.10 atmak için 10 tur atıyorumm oyun dışında bulunanların yerine oyunun menüsünden içeri girip yarış yapmış arkadaşların yorumunu bekliyorum project cars epey ilerledi yine live for speed basit bi oyun gibi görünmesine rağmen dinamikler çok ii gerçekle nerdeyse birebir dedim yolda belirtmiş oldum araçla oynamış yada oynayacak arkadaşların bütün araç yardımlarını kapatmaları (abs,esp ) ve o şekilde yaptıkları skorları paylaşmasını bekliyorum

• rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Selam. Mills Metronun hangi versiyonu? 5 pist var. Ben de kasıyım bakıyım.
    Oyunda araçların çabuk spin atması eski buildlerde ve modlarda vardı.
    Şimdi fizikler gayet iyi. En son çıkan build 300'ü ve modların son versiyonlarını indirdiniz mi?
    Bir de ideal yol tutuş 2-3 turdan sonra oluyor. Lastikleri iyi ısıtmak lazım.
    Şu an oyun dozunda gibi. Bir kaç görsel sıkıntıyı gidermeleri lazım.
    LFS bana RF2 kadar heyecanlı gelmiyor. Fizikleri iyi olabilir ama Clio kullanırken bile daha fazla adrenalin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

Selam. Mills Metronun hangi versiyonu? 5 pist var. Ben de kasıyım bakıyım.
    Oyunda araçların çabuk spin atması eski buildlerde ve modlarda vardı.
    Şimdi fizikler gayet iyi. En son çıkan build 300'ü ve modların son versiyonlarını indirdiniz mi?
    Bir de ideal yol tutuş 2-3 turdan sonra oluyor. Lastikleri iyi ısıtmak lazım.
    Şu an oyun dozunda gibi. Bir kaç görsel sıkıntıyı gidermeleri lazım.
    LFS bana RF2 kadar heyecanlı gelmiyor. Fizikleri iyi olabilir ama Clio kullanırken bile daha fazla adrenalin oluyor.

Mill metro sol bastan ikinci olmasi lazim yine kontrol eder donerim size versiyonlarin hepsi tam skor yapip donerseniz kritik yapariz birde dedim gibi yol yardimlari kapali ayarlayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rpdstar R kullanıcısına yanıt
    Yol yardımları açıkken sim oynanmaz zaten. Oyunun need for speed ya da Grid gibi arcade oyunlarından farkı kalmaz.
    Sadece clutch (debriyajı) on yapın H shift kullanmıyorsanız. Tabi esas olan aracın setupları. Akşam vakit olursa turlarım.
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım nokta şu; bu araçlarda ABS yokmu gerçekte veya TC? Bana göre aracın gerçekteki hali ile sürmek daha doğru geliyor.
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Mutlaka vardır. Ama ben aid açan simci hiç görmedim.
  • quote:

Skor yapmanı bekliyorum dönûş yapmadin

• quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

quote:

Skor yapmanı bekliyorum dönûş yapmadin

İş güç derken vakit bulamadım. Bu akşam denerim.
  • erulu kullanıcısına yanıt
    Fazla kasma birde direksiyon ne şu skor yapacak oldun ünlü setup ınıda burdan paylaşki ögrenelim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.