Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet benimki biraz ters oldu Ben o zamanlarda Dirt ve Grid le meşguldüm bu oyunlardan haberim bile yoktu .
    Ha bu arada bugünkü patchden sonra r3e deki fizikler ya baya değişti,yada benim indirdiğim bir controller profile sayesinde force feedback manyak oldu, bana öyle geliyor.Ama güzel oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Evet benimki biraz ters oldu Ben o zamanlarda Dirt ve Grid le meşguldüm bu oyunlardan haberim bile yoktu .
    Ha bu arada bugünkü patchden sonra r3e deki fizikler ya baya değişti,yada benim indirdiğim bir controller profile sayesinde force feedback manyak oldu, bana öyle geliyor.Ama güzel oldu :D

1.6 gb olunca update yapmaya üşendim

• Bence yapmalısın,çünkü single player yolda diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakBilgin

Bence yapmalısın,çünkü single player yolda diyorlar

MULTİ olmasın

rF2 ye geri dönersek demo çıktığına göre sene sonuna kadar tam sürüm çıkar inşallah

yağmur damlaları cama vursunda açalım silecekleri

---------------

Yeni pist

http://rfactor.net/web/2013/10/17/loch-drummond-now-available/

---------------

Bir ekleme daha ;

Pirtek Racing'in Honda Civic'i de gelecek

rFactor 2 (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 17 Ekim 2013; 23:53:04 >

• 4.ekleme olmasın yeni mesaj yazayım

Build 329 çok yakında geliyor...
  • İlk çıktığında almıştım. 70-80 Tl para verdim. O dönemde gerçekten çok kötüydü. Fizikler, grafikler, FPS vs... Param boşa gitti derken, updatelerle çok iyi çevirdiler oyunu.
    Şu an oyun iyi bir yerde. Skip Barber modunu mutlaka denemelisiniz. Bunları kullanan her şeyi kullanır :)

Ozan,
    F2 deki buz hissi 1-2 tur sonra kayboluyor.
    ve çok zevkli hale geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erulu

İlk çıktığında almıştım. 70-80 Tl para verdim. O dönemde gerçekten çok kötüydü. Fizikler, grafikler, FPS vs... Param boşa gitti derken, updatelerle çok iyi çevirdiler oyunu.
    Şu an oyun iyi bir yerde. Skip Barber modunu mutlaka denemelisiniz. Bunları kullanan her şeyi kullanır :)

Ozan,

ayarları kurcalayınca düzeldi,birazda gaz pedalı hassasiyetini düşürünce yolda durabildik

Fakat yağmurda gidemiyorum hala,çok fazla kayıyor araçlar

Skip Barber zor araç,hızlı virajları dönmek çok sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

İlk çıktığında almıştım. 70-80 Tl para verdim. O dönemde gerçekten çok kötüydü. Fizikler, grafikler, FPS vs... Param boşa gitti derken, updatelerle çok iyi çevirdiler oyunu.

Ozan,

ayarları kurcalayınca düzeldi,birazda gaz pedalı hassasiyetini düşürünce yolda durabildik

oyun içi FFb ayarlarından da kurçala. Yolu daha iyi hissedebileceğin ayarları yakalayabiliyorsun.
    Bende
    Car Specific FFb multi: 1,28
    FFB smooth: 19

• quote:

quote:

quote:

Ozan,

oyun içi FFb ayarlarından da kurçala. Yolu daha iyi hissedebileceğin ayarları yakalayabiliyorsun.
    Bende
    Car Specific FFb multi: 1,28
    FFB smooth: 19

denerim bir ara da bu ayarlar ile MMG 787B sürülmez,FFB deli gibi titretiyor o aracı

denemediysen kesinlikle denemelisin abi

http://forum.mak-corp.com.au/downloads.php?do=file&id=32

• Stabil olmayan Build 339'u isteyenler bazı şeyleri onaylarak indirebilir ;

http://rfactor.net/web/rf2/devscorner/unstable-build-testing/
  • Mak-Corp modlarında ffb sıkıntısı var. Fixliyorlar mı napıyorlar? Ben de f3 indirmiştim. Direksiyonum kırılacak diye korktum.
  • Oyunun fizikleri ii diyenler ne ile karsilastirio söylerlerse biz de ona göre degerlendiririz oyunun zor olmasi olur olmaz yerde spin atmasi ve her turda bunu gelenek haline getirmesi mi ii fizik acin bakalim historic car i duz yolda sanki yaris araci deil el arabasi düz yolda ortalama hizla yolda tutmak bir mesele saga sola kayikmi sandalmi sallanio arac bende bu oyunda aldim heycani hic bi oyunda almiorum ama su fizigi duzeltirlerse project cars in önune gecerler yoksa hikaye rf 1 yapiosun bir gecmisin var uzun yillar, o oyunun goruntusunu cilalayip sureyim demiyosun yenilik adi altinda en bastan ugrasiosun bu oyunu ilk buildlerde oynayanlar epey kalaylamistir bu duzelmis haliyse ben build 130 du galiba ordan beri oynuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakın 342 ye güncellemek gibi bir hataya düşmeyin,en az 20 fps yedi,herşeyi silip 300 e geri dönüyorum,stable build diye çıkardıkları şeye bak,ŞAKA GİBİ
  • quote:

sakın 342 ye güncellemek gibi bir hataya düşmeyin,en az 20 fps yedi,herşeyi silip 300 e geri dönüyorum,stable build diye çıkardıkları şeye bak,ŞAKA GİBİ

Ozan ben de fps sıkıntısı olmadı. Temiz kurulum yapıp denedin mi.
  • quote:

quote:

sakın 342 ye güncellemek gibi bir hataya düşmeyin,en az 20 fps yedi,herşeyi silip 300 e geri dönüyorum,stable build diye çıkardıkları şeye bak,ŞAKA GİBİ

Ozan ben de fps sıkıntısı olmadı. Temiz kurulum yapıp denedin mi.

evet düzeldi adamların günahıni almışım :)

her seferinde böyle yapacaksak auto update bir işe yaramaz

ama oyunun optimizasyonu oldukça kötü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demoyu indirdim gaza basıyorum araç sanki el freni çekili gibi gitmiyor,ff bir acayip,fps desen HD6850 ye rağmen yerlerde sürünüyor,çıkara çıkara 2 yıl sonra böyle bi demomu çıkardı bu adamlar

Assetto Corsa'nın demosu yağ gibi sıkıntı yok sorun yok bu niye böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Demoyu indirdim gaza basıyorum araç sanki el freni çekili gibi gitmiyor,ff bir acayip,fps desen HD6850 ye rağmen yerlerde sürünüyor,çıkara çıkara 2 yıl sonra böyle bi demomu çıkardı bu adamlar

Assetto Corsa'nın demosu yağ gibi sıkıntı yok sorun yok bu niye böyle?

optimizasyon sorunlarından kurtulamadılar da o yüzden

dediğin gibi 2 sene olacak ve hala aynı sorunlar var

yeni buildlerde de kayda değer gelişmeler yok bununla ilgili ama mesaj attım " biliyoruz,çözmeye çalışıyoruz " şeklinde geri dönüş aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 26 Ekim 2013; 11:37:18 >
  • 20 AI ekleyince 30 fps yi göremiyorum

F1 2013 ü daha yüksek FPS ile oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.