Şimdi Ara

rFactor 2 (2012) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
776
Cevap
13
Favori
45.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isbara alp

Oyunun ara yüzü o kadar kötü ki hiç ince ayarla falan uğraşmadan direk daldım oyuna. Assetto Corsa'ya çok benzeyen direksiyon tepkileri ve sürüşü var. Uzun süredir project cars oynadığım için pisti hissetmenin, yol hissi almanın ne demek olduğunu iyi biliyorum, daha doğrusu alamamanın Rfactordeki yol hissi assetto ile çok benziyor birbirine, daha ilk dakikadan detaylara uğraşıldığı belli oluyor zaten.

Kerblerin, pist dışındaki tümseklerin üstünden geçerken iyi bir etkileşim var, açıkcası yarış esnasında diğer araçlarla hafif teması hissettirme, sağdan soldan dokunma konusunda da ben assetto'dan daha başarılı buldum. Farklı pistlerde, amerikan pistlerinde yarışmak eğlenceli olabilir açıkcası, enpara kampanyası mart ayında bitiyor alınacak güzel bişey çıkmazsa bunu yarı fiyatına alırım

tesekkurler hocam gelecekte bende tekrar alip arsive ekleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    assetto'nun fizik motoru rfactor'ın (1) fizik motoru üzerine geliştirildi diye biliyorum. google'da bir bakın isterseniz.
  • oyunu az önce aldım yeni indirimden ;) bu ay sim'lere çalıştık zaten geçen haftada assetto corsa almıştım :D ilk rFactor'la ter atan biri olarak eve gidip indirmeyi 4 gözle bekliyorum assetto corsa ile benzer fizik motoru ve daha iyi yol hissiyatı demiş bi arkadaş assetto corsa'da LaFerrari süremeyen (ilk denemesinde) biri olarak çok hoşuma gitti bu rFactor candır

• PC ye format atıp Win 10 dan Win 7 ye geçtim Steam üzerinden oyunu kurdum durum bu. Çözümün ne olduğunu bilen varmı ?

• Çok çetrefilli bir iş galiba bu. Forumlarına yazdım yardım etmeye çalışıyorlar olmadı bir türlü.
  • indirimdeyken aldik iade ettik

keske iade etmeseydim

bekleki indirime girsin simdi

• Arkadaşlar bir sorum olacak rfactor 2 full sürüm olarak çıktı dimi?. En son hatırladığım beta idi. Bende alacağım ama indirimle:). 55tl biraz fazla şuan, alıştık indirimlere indirimsiz alınca insan kendini tuhaf hissediyor:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannonturko

Arkadaşlar bir sorum olacak rfactor 2 full sürüm olarak çıktı dimi?. En son hatırladığım beta idi. Bende alacağım ama indirimle:). 55tl biraz fazla şuan, alıştık indirimlere indirimsiz alınca insan kendini tuhaf hissediyor:).
    silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 17 Mart 2016; 20:56:40 >
  • quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak rfactor 2 full sürüm olarak çıktı dimi?. En son hatırladığım beta idi. Bende alacağım ama indirimle:). 55tl biraz fazla şuan, alıştık indirimlere indirimsiz alınca insan kendini tuhaf hissediyor:).

44$ veya 84$'a almış kişiler varken 55 TL bedava

106 lira vermiştim 2014 başında
  • pismanim

71 e tekrar inmesini bekliyorum

• Hocam 71e inse derken lifetime subscription'ı mı diyorsun, normali 55 çnkü.
  • quote:

Hocam 71e inse derken lifetime subscription'ı mı diyorsun, normali 55 çnkü.

evet hocam oyun steame ilk geldiginde hayat boyu versiyon 71 liraydi digeri 33 liraydi

ben alip iade ettim

o zaman vakit sorunum vardi iade etmek iyi bir fikir gibi gelmisti

oysa insanin elinin altinda boyle bir simulator daima bulunmali bence

simdi vakit var rfactor 2 yok :(

indirim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 17 Mart 2016; 17:19:13 >
  • en kötü haziranda monster sale olur yarı fiyata alırız:).
  • quote:

en kötü haziranda monster sale olur yarı fiyata alırız:).

insallah hocam bakalim yine %40 indirim alacakmi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas bu oyuna ne zaman indirim gelecek

seytan diyor al 120 ligi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

arkadas bu oyuna ne zaman indirim gelecek

seytan diyor al 120 ligi

haziran.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    keske daha erken gelse hocam

• nihayet kavustum rfactor 2 ye

1 yillik onlineliyi aldik bakalim sonra ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 13 Nisan 2016; 15:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.