Şimdi Ara

rfactor sorun !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rfactoru daha yeni kullanmaya başladım oyuna girdim profil araç helmet herşeyi aldım ve test race olsun raceweekend olsun sezon olsun hepsinde yarışa başlıyorum ve oyun 1 turdan sonra ana menüye geri dönüyor sorunu anlayamadım sanki sana bu kadar yeter attın işte 1 tur daha ne istiyon der gibi bi yardımcı olursanız sevinirim

• hocam tur sayısını 1 olarak ayarlamış olmayasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

hocam tur sayısını 1 olarak ayarlamış olmayasın

• quote:

Eğer cevap buysa öğrencilik hayatın hiç bitmez senin.

Ben böyle sorunla karşılaşmadım hiç. 1 turu geçip oyun menüye sorunsuzca dönüyorsa, sanırım cevap yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 28 Ağustos 2008; 13:16:13 >
  • ya yok 5 turluk yarışlar ama bu tam turda olmaya biliyor yani beni oyundan menüye atıyor valla böle bi şey ilk ke zgördüm ayarlarına da baktım öle yarışı bitirtme sinir et onu diye bi yerde yok seçilecek ne yapacağım şimdi kaldırıp bende oyunu atayımmı recycle bin e
  • Acaba oyunun hala trial versiyonunu mu oynuyorsun?Sanırım onun 40 dakika kadar bir süresi var oynaka için.O süre dolmuş olabilir sende.
  • valla bilmiyorum ama gtr 2 kadar güzel değilmiş zaten neyse bende oynamam artık ne yapalım saolun
  • En az GTR2 kadar güzel bir oyun.Oyunun default hali pek güzel değil ama zaten o araçlarla oynanması için yapılmadı oyun.Yüzlerce mod var oyuna ait.Bir o kadar da pist,eklenti v.s. Tadı ancak o modlar ve online oynamakla çıkar.Onun için de oyunu satın alman gerek.

www.rfactor.net sitesinden satın alabilir isteyenler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore_Gamer

quote:

Eğer cevap buysa öğrencilik hayatın hiç bitmez senin.

Ben böyle sorunla karşılaşmadım hiç. 1 turu geçip oyun menüye sorunsuzca dönüyorsa, sanırım cevap yukarıda.

dostum sana pm atamadım bir türlü.atılmıyor.msi x1950 için cevap burada

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=25987054

• arkadaşlar sorun bozuk yama vede crack te imiş gerçi doğrusunuda bulamadım ya şimdide ses yok crack yapmadan demo olarak çalışıyo ve orda hiç bi sorun yok crack yapınca sapıtıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.