Şimdi Ara

Rgb fan kontrol ünitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi rgb ve fan kontrol unıtesını nerden temın edebılırım bütçe 50tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bunu buraya yazana kadar google'a yazsaydın ya güzel kardeşim...
  • c700p kasanın kontrolcusu uctu garantiye gonderecem ama bosta kalmasın dıye ikisi bir arada biseyler baktım. Pek ucuz bısey bulamadım.Kasa ledlerini ve fanları komple anakarta bagladım. Maximus ix formula var. 6 fan cıkısı ve rgb baglantısı oldugu ıcın işimi gördü.

rgb için ucuz bişey ama kullanışlı bende anakarta baglamadan 1 tane almıştım ama kullanmadım hiç duruyor biyerde kullanırım.
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Vegas 7 Modlu 4 Kanal RGB Fan Çoklayıcı Kontrol Kartı (AK-RLD-02) - Fan Kontrolcü - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/akasa-vegas-7-modlu-4-kanal-rgb-kontrol-karti-ak-rld-02.html

fanları sadece calıssın istiyorsan tek porttan 5 fana kadar kontrol eder.
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) - Fan Kontrolcü - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/fan-kontrolcu/akasa-besli-pwm-fan-coklayici-flexa-kablo.html

daha ucuz cozumler de olabilir ilk aklıma gelenler bunlar.

• qw3rty kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde gigabyte aorus z270z gaming 7 anakart var sizin gibi anakarta bağlam istiyorum nasıl yapacam bunu 4 fan var 3 onde bır tane arkada tüm fanlar tek kablo şekinde toplam 4 kablo var hızlarını ve rgb aydınlatmasını anakarta ayarlayabılırmıyım

• halilgkmn19051 H kullanıcısına yanıt
    ana kart aşağıda linkini verdiiğim ise en az 4 tane system fan girişi var. dokumanında 4 sistem fan + 2 tane sistem+susogutma fanı gozukuyor. 4 fan kontrolcu senın ıcın yeterli artı bir kontrolcuye ihtiyacın yok.

ayrıca anakartında rgb çıkışıda var direk ledstripini oraya bağlayabilirsin.

GIGABYTE
    GA-Z270X-Gaming 7 (rev. 1.0) | Motherboard - GIGABYTE Global
    https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z270X-Gaming-7-rev-10#kf

Evet hocam anakartım bu kontrolcum bozuk oldugu ıcın bunları anakarta takacam kontrolcum asagıdakı gıbı

Rgb fan kontrol ünitesi

Herhangi bir aparata gerek varmı bunları anakarta baglamak ıcın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kontrolcüsüz RGB Egzos Fan?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Gecmiş olsun hocam.

Bunlar 6pinli fanlar. Bunları direk senin anakarta bağlayamazsın.
    Buna özel kontrolcü alman lazım veya 6pin ucları kesip kablosuna fan ucu ve led ucu takman lazım.
    Senin anakartta 1 ader rgb header var onun içinde coklayıcı alman lazım.
    Yani biraz modifiye etmen gerekiyor. Fan ucları coklayıcı falan 20-25tl falan tutar buyuk ihtimalle birazda uğraşman gerekir.

6 pinli sadece kontrolcu bulmak biraz zor. Paket olarak satılıyor genelde. Aliden kontrolcünün yenisini alsan daha kolay ama beklemek gerekir.

Bir ara bende aigo bakıyordum o sırada bu arkadaşa denk gelmiştim. Portlar 6pin mi bi sormak lazım.
    www.sahibinden.com
    Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-aigo-fan-kontrolcu-617304469/detay

Çok teşekkür ederim dostum peki benim kontrolcümün aynısınını bulamazmıyım arastırdım hiçbir yerde yok bulursam bu kadar upralmaya gerek kalmaz

Hocam markası modeli yazsa üstünde bulabilirsin. Satın aldığın yere de sorabilirsin.

Ali expreste epey benzerleri var. Genellikle uzaktan kumandalılar. Bunlar senin fanları ve rgbleri çalıştırır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.