Şimdi Ara

RGB KASA FANI 32.90TL KARGO BEDAVA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyoldan kürdan bile alınmaz. Son bir yorum atayım size.

rezillik sakın almayın . gönderdikleri ürün farklı marka kalitesiz ürün. üstelik eksik gönderiyorlar . iade yapınca da kabul etmiyorlar. Ben avukat tuttum mahkemeye verecem bugün.

**** **** | 24 Ağustos 2020
    Ürünü satın aldı
    Yorumu Beğen

Sahte ürünler, gelmeyenler eksikler paranız tehlikede bu firmada.
  • Trendyoldan kürdan bile alınmaz. Son bir yorum atayım size.

rezillik sakın almayın . gönderdikleri ürün farklı marka kalitesiz ürün. üstelik eksik gönderiyorlar . iade yapınca da kabul etmiyorlar. Ben avukat tuttum mahkemeye verecem bugün.

Ürünü satın aldı
    Yorumu Beğen

• Bu ürün rgb değil rainbow yani renkler sabit. Alacak arkadaşın haberi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonium35

Trendyoldan kürdan bile alınmaz. Son bir yorum atayım size.

Ürünü satın aldı
    Yorumu Beğen

Hangi ürüne ait bu yorum acaba?
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Tutku boxer da gördüm. Ama şikayetvar sitesinde okuduklarım daha fecaat. Benim 3 adet aldıgım erzincan tulum 2 adet gelmişti 3 aydır sonuç alamadık paramızın üstüne soguk su içtik son olarak da bu tutkudan bende aldım uğraşıyorum ama iadesi olmayan ürün deniyor ve üstüne yatılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plutonium35 -- 24 Ağustos 2020; 12:29:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    İyi de zaten o adam öyle yaptı hocam. 5 tlden aldık boxeri saçma sapan bir şeyler gönderdi. Bir sürü satıcı var böyle şeyler olması normal artık ülkemizde maalesef
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    Ben de son 4 siparişimde sorun yasıyorum. Hem de 15 gün içinde. İlk siparişimde tutku boxer aldım farklı ürün gönderdiler iade ettim onu kabul ettiler. Sonra farklı satıcıdan aldım yine yanlis gonderdiler yine iade ettim bu sefer kabul etmeyip geri gondermisler. Restorana 300x12 paket olarak sattiklari dispanser pecetelerden 6 tane siparis verdim, toplam 72 paket gelmesi gereken pecetelerden sadece 6 paket göndermişler görüştüm eksik geldi diye. İnceleyip döneceğiz diyip urun bilgileri yanlis girilmis deyip yapacak bir sey yok isterseniz iade edin dediler. İade ettim mng kargo kargoyu kaybetti. En son da gecen forumda da paylaşılan metal ayakkabılığı aldik satici yanlis fiyat girdim diyip daha gondermeden iptal ettiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonium35

Tutku boxer da gördüm. Ama şikayetvar sitesinde okuduklarım daha fecaat. Benim 3 adet aldıgım erzincan tulum 2 adet gelmişti 3 aydır sonuç alamadık paramızın üstüne soguk su içtik son olarak da bu tutkudan bende aldım uğraşıyorum ama iadesi olmayan ürün deniyor ve üstüne yatılıyor.
    trendyoldan tulum mu ?
  • snowman fanlar çöp arkadaşlar 3 pinli hız ayarlaması voltaj ile yapılıyor sadece ona rağmen tiz bir sesle çalışıyor önermiyorum, onun yerine aynı fiyata arctic p12 3 pin veya 25 tl civarına aerocool force (teknobiyotik) fan almanızı öneririm.
    edit: webdenal ve teknobiyotikte 20 tl civarı kargo çıkıyor (6 adet alımda).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 24 Ağustos 2020; 13:26:47 >
  • iLsrt kullanıcısına yanıt
    Sonuçta sahte ürünü pazarlattıran trendyol şikayet ediyoruz satıcı tarafını tutan trendyol. Almayın aldırmayın.
  • Ucuza ne alsak baska bir sey geliyor bu siteden son zamanlarda. Dikkatli olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Trendyol'da sorun yaşamayan tek ben miyim? Bugüne kadar onlarca siparişim oldu sorunsuz.
    Arada 4-5 tane beğenmediğim ürün oldu. Telefon, kıyafet, ayakkabı vs. hepsinde iade talebi oluşturdum geri gönderdim sorgusuz sualsiz iade yaptılar.

Bir şey alacağım zaman önce Trendyol'a bakıyorum artık.
  • Rainbow arıyorsan bu daha iyi
    urun.n11.com
    Rampage 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Rainbow Kasa Fanı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/rampage-12cm-double-ring-5-renk-ledli-gokkusagi-rainbow-kasa-fani-P435017595

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.