Şimdi Ara

RGB Led + wifi kontrol + trafo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aliexpressten RGB 10 metre şerit led aldım. Buna uygun olarak 20 amper trafo önerdiler onuda aldım. Birde rgb şerit ledi kontrol etmek için wifi kontrol cihazı aldım.
    trafonun girişine 240 v verip çıkışına wifi kontrol cihazını, onun da çıkışına şerit ledi bağlamam lazım. Lakin trafonun 4 çıkışından hangisine wifi kontrol cihazının power kablolarını bağlamam lazım?
    Ayrıca wifi kontrol cihazının 5 kablo çıkışı var (siyah,mavi,kırmızı,yeşil,sarı) fakat aldığım rgb şerit ledin 3 kablosu var (beyaz,yeşil,kırmızı) bunlar nasıl eşleşecek?

RGB Led + wifi kontrol + trafo

Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope401 -- 9 Mayıs 2019; 19:12:4 >

• wifi kartının kullanım klavuzu veya satın aldığınız sitenin linki var mı? genel olarak siyah girişiler -V'ye, kırmızı girişler +V'ye bağlanması lazım ama bir kullanım kılavuzuna bakmak lazım. Wifi kartının 5 çıkışından 2'si, şeride güç veren kablolar olması lazım. diğer 3'ü ise rgb'yi kontrol etmek için. tam net bir şey söyleyebilmek için aldığınız ürünlerin linklerini gönderir misiniz? satıcı büyük ihtimal yazmıştır. Eğer yazmamış ise, wifi kartının siyah ve kırmızı kablolarına yukarıda yazığım şekilde bağlayın. daha sonra elinize bir multimetre alıp, wifi kartın çıkışlarına teker teker bakın. rgb kontrol çıkışlarını ise deneye yanıla bulabilirsiniz. tabii bu yöntem, eğer aldığınız sitede bilgiler yazmıyorsa yapmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.