Şimdi Ara

Ön Fan Rgb Işıklarının Yanmaması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
78
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4-5 ay once MSI Mag Force 100r kasa aldım, gayet memnundum, lakin gecen hafta ön fanlardaki rgbler yanmamaya basladı, fanlar çalışıyor bir sıkıntı yok. Baya araştırma yapmama ragmen bir cozum bulamadım, hep yeni gelen ürünlerin rgblerinin bozuk olmasıyla alakalı konular cıktı karsıma.

Kasayı actım baktım, daha once rgb li bir kasa kullanmadıgım için çok da anlamadım açıkçası, fanlardan cıkan led kabloları boyle bir duzenege gidiyor

Ön Fan Rgb Işıklarının Yanmaması Sorunu

Bundan cıkan LED yazan kablo da anakarta gidiyor, iki fanın rgbsi aynı anda gittigi için fanlardan ziyade bu aparatta, ya da anakarta giden LED kablosunda sorun oldugunu düşünüyorum. Bunun testini nasıl yapabilirim yeni kablo vs almadan? Alıp sorun orada degilse elimde kalsın istemiyorum o yuzden soruyorum, bir oneri verebilecek var mı, sorun neyden kaynaklanabilir? Simdiden degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randale -- 19 Ekim 2023; 10:57:16 >

• Merhaba biliyorum üstünden 1 sene geçti ama bende aynı sorunu yaşadığım için çözüm için neler yaptım merak ediyorum, veya çözüme ulaşabildiğin mi? Şuan ramin ışıkları cayır cayır çalışırken fanların ve sıvı soğutucunun ışıkları çalışmıyor bios günellemesi yapıp, ardından o güncellemeyi sildiğimde düzeliyor ama yeniden başlattığımda yine aynı duruma giriyor. İnşallah mesajımı görürsün ne yaptın çok merak ediyorum parçalar garantili garantiyemi götüreyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.