Ön Fan Rgb Işıklarının Yanmaması Sorunu
Merhabalar,
4-5 ay once MSI Mag Force 100r kasa aldım, gayet memnundum, lakin gecen hafta ön fanlardaki rgbler yanmamaya basladı, fanlar çalışıyor bir sıkıntı yok. Baya araştırma yapmama ragmen bir cozum bulamadım, hep yeni gelen ürünlerin rgblerinin bozuk olmasıyla alakalı konular cıktı karsıma.
Kasayı actım baktım, daha once rgb li bir kasa kullanmadıgım için çok da anlamadım açıkçası, fanlardan cıkan led kabloları boyle bir duzenege gidiyor
Bundan cıkan LED yazan kablo da anakarta gidiyor, iki fanın rgbsi aynı anda gittigi için fanlardan ziyade bu aparatta, ya da anakarta giden LED kablosunda sorun oldugunu düşünüyorum. Bunun testini nasıl yapabilirim yeni kablo vs almadan? Alıp sorun orada degilse elimde kalsın istemiyorum o yuzden soruyorum, bir oneri verebilecek var mı, sorun neyden kaynaklanabilir? Simdiden degerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Kasa önerisi
Arkadaslar selam, 1 ay kadar once toplama bir bilgisayar aldım, bir fırsattan yararlandım ve baya ucuza denk geldi, oyle olunca da alırken ana parcalara dikkat ettim, kasaya dikkat etmedim, işlemci sogutucusu da yoktu. Boyle bir kasa var gercekten cok uyduruk
https://www.incehesap.com/frisby-fc-9330g-600w-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48323
Sistemimde asus rog strix b550-f anakart ve asus rtx 3070 ekran kartı var, büyükce bir kart ve ciddi yer kaplıyor kasada.
Dün Cooler Master ML240 sıvı sogutma aldım kasanın ustundeki fanları söküp oraya monte etmeye calıstım ama sıvı sogutmanın fan ve radyator kısmı baya kalın oldugundan ve anakartın da işaretledigim kısmının cıkıntılı olmasından dolayı, bir türlü oturmadı, arka tarafa takayım desem bu sefer de ekran kartından dolayı imkansız, bana bir öneri soyleyin bir şekilde bu kasaya bu sıvı sogutma takılır mı? Zaten yenilemeyi dusunuyordum da bu kadar cabuk degildi.
Eğer olmaz derseniz, gercekten aldıgımda işimi görecek, bahsettigim tüm parcaların tam oturacağı, sogutması fena olmayan, 2 3 bin bandında bir kasa önerir misiniz size zahmet?
Arkadaşlar merhaba,
Aynı modeme kablo ile bağlı 2 bilgisayar var, birinde 13 mbps hız alırken digerinde 90 mbps alıyorum. Bu fark neyden dolayı olabilir?
Windows 10 kurulu, düşük hız alana dün format atıldı, tüm sürücüleri güncellendi. Aslına bakarsanız 1 haftada 10 defa falan format atmısımdır, denemediğim şey kalmadı bir türlü aklım almıyor sebebini. Yüksek hız alan digerine gore daha yeni, en son aklıma gelen şey acaba düşük alanın ethernet kartının destekledigi maximum hız bu mu diye dusundum ama sanmıyorum oyle bir şey olacagını da. Ethernet kartı modelini de yazayım Arheros AR956X
Fikir veren olursa minnettar kalırım, teşekkürler.
Laptop Fan sorunu
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 392 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware