Şimdi Ara

RHA MA750 almayı düşünüyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün geldi. tek kelimeyle iğrenç bir sesi var şuan. piyasadan 10 liraya kulaklık alın daha güzel sesi çıkar.

burn in sürecine bıraktım. dileğim bir an önce kendinden beklenilen düzeye gelmesi.
  • MA750 aldım :) ama overrated bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Bir ayda dökülmeye başladı. Vsonic GR07 çok daha iyiydi ama türkiye'de bulmak çok zor..
  • bas derecesi tamamen eq a bağlı. midler yaygın. tizler ise techno havasında. yapay bir hava var tüm sesler de. clup tarzı müzik dinleyenler için ideal. fakat gerçek ses deriğnliğini ve doğallığı araynalar, son olarak da güçlü bas sesleri arayanlar için yanlış tercih. ben iade ettim.
  • Merhaba arkadaşlar

Bende apple store'dan aldım açıkcası çok bilgi bulamadım hakkında ama aklımda RHA t10i kaldı şuan hala geri iade vaktim var

Beats toru kullanıyordum ondan öncede Beats Lady gaga ve urbeats sürekli beats kullandığım için basslar bana biraz aşağıda geldi ama tatmin edici beatslere 400 tl civarı vermiştim bunuda 279 tl aldım.

hiç aranızda t10i deneyen oldu mu ? yani 599 tl vermeye değer mi bilemiyorum
  • Talbot Lago kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklık yerine Sony EX-650AP veya SONY XB90EX tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 3 Kasım 2015; 16:40:37 >
  • Ben ma750i modelini kasımdan beri kullanıyorum.Apple Store dan satın aldım ertesi gün elime ulaşmıştı.
    İdareten iphone da kullanıyorum.Şu ana kadar en ufak bir problem çıkarmadı malzemesi falan TR piyasasında alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum.
    İlk birkaç hafta gerçekten çok kötüydü burn-in yedikçe cihaz kendine geldi.Burn-in yoktur diyen arkadaşlar da var forumda bunu bir denesinler sonra tekrar konuşalım.
    Iphone daki müzik kalitesine hayran olan arkadaşlar kusura bakmasınlar ama halt yemişler.Apple in hiçbir ürünü ortalamanın üzerine çıkamaz.
    Cihazı sağlam bir ses kartı olan sistemde denedikten sonra ben müzik dinlemediğimi düşünmüşümdür.Kıyaslama yaparken buna özen gösterelim dinlediğimiz sistemleri de yazalım.Cihazı alan arkadaş pişman olmayacak ben haddim olmayarak bunun garantisini verebilirim..
  • Ayrıca üstteki mesaja ekleme yapayım. Youtubemuş mp3 indirmeymiş onlarla dinlemeyin kulaklığa yazık olur

Test için studio masterlara bakın daha sonra gündelik yaşamda spotify premium

Mobil cihazlar arasında şuan ip 6 ve 5s gayet iyi durumda. Diğer cihazlarla olan denemelerimde hepsi vasat çıktı. Vivo x5 max haricinde :)
  • Ma750i rock ve metal şarkılarda nasıl bi performans sergiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametyildiz kullanıcısına yanıt
    mükemmele yakın. eksra duymadığınız tiz sesler verir. metal müziklerde gitar sesi belirgin çıkar
  • Elimde tertemiz kutulu faturalı garantili RHA MA750i var. Model yükseltmek için satıyorum.Almak isteyen varsa iletişime geçebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün akasya avm de apple kendi mağazasından RHA ma750i yi aldım. Burn in için bir öneriniz var mı nasıl yapmalıyım yada yapmamalı mıyım ?

burn in siz tenekeden müzik dinlemek zorunda kalırsınız bi süre. burn in şart. youtube burn in yazın yardımcı olur
  • Etkisini görmek için ne kadar süre devam etmeliyim ve bir sürü burn in kaydı var ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametyildiz -- 15 Eylül 2015; 18:21:59 >
    saat olarak arttıın. sürekli sese maruz bırakmayın ve çok yüksek ses olmasın.

ilk 6 saat 1 saat kadar sonra 2 sonra 4 vs gibi açık bırakın 6 saatten fazla kesintisiz müziğe maruz bırakmayın. toplamda 48 saatte verim almaya başlarsınız. ben boyle yapmıştım.
  • RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Nedenini de yazarsanız bizde bilgilenmiş oluruz :)
    Bende şuan kulaklık alma arefesindeyim, bir türlü karar veremedim marka model o kadar çok ki..
  • Arkadaslar uzun zamandir yazmiyorum herkese selamlar
    Biraz da hort olacak ama kusura bakmayin
    Sorun yasiyorum sorunda sol kulakliktan ses gelmiyor.
    Sag normal kulaklikla telefon gorusmesi yapiyorum ama solda en ufak ses yok
    Bununla ilgili apple i aradik apple storedan aldim sonucta 1 seneyi gectigi icin benimle ilgilenemiyorlarmis.
    Distribitore yonlendirdiler.
    Ama turkiye de muhatap bulamadim
    Telefon numarasi v.s. Bilen varsa yazabilir mi?
    Simdiden tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selcuk89

Arkadaslar uzun zamandir yazmiyorum herkese selamlar
    Biraz da hort olacak ama kusura bakmayin
    Sorun yasiyorum sorunda sol kulakliktan ses gelmiyor.
    Sag normal kulaklikla telefon gorusmesi yapiyorum ama solda en ufak ses yok
    Bununla ilgili apple i aradik apple storedan aldim sonucta 1 seneyi gectigi icin benimle ilgilenemiyorlarmis.
    Distribitore yonlendirdiler.
    Ama turkiye de muhatap bulamadim
    Telefon numarasi v.s. Bilen varsa yazabilir mi?
    Simdiden tesekkur ederim.

Apple Store'dan aldıysanız Türkiye'den alındığı için en az 2 sene garantili olması gerekir.
    Eğer ithalatçı firma bırakırsa da garantisini aldığınız yer vermek zorundadır.
    Bu olay kanun yönetmelik vs. ile sabit.
    Apple Store'a bunu söyleyin. İthalatçısı yoksa garantiyi onlar verecekler.
    Gerekirse Tüketici Hakları Hakem Heyetine başvurun parasını ödemek zorundalar.
    O da olmazsa RHA'nın kendisine yazarsanız bize gönderin bakalım diyeceklerdir ancak Apple Store'un bunu çözmesi gerek.

• Mobilden yqziyorum simdiden hatam kusuruem olursa affola..
    Usta tesekkur ederim geri dondugun icin ben olayi uzun yoldan hallettim ya da halledemedim bilmiyorum
    RHA turkiyede bir Allah'in kulu yok haberiniz olsun
    İngiltere glaskowdaki merkeziyle konustuk
    Simdi apple ile tekrar konusacagim bakalim ne olacak.

• RHA bize gonderin dedi adresi falan glaskowda sadece kulakligi istediler takipli kargoya vermemi sertifikali kargo vs..
    Cevabini alamadigim konu kargo ucretleri ne kadar olacak kulaklik yaklasik 150 gr civari glaskowa kaca gider arastiracagim.
    Eger alici odemeli ayarlarsam tadindan yenmez.
    Fakat simdi asil soru RHA nin turkiye de 1 tane calisani veya bagli bulundugu kurum yok arkadaslar bu da enteresan bir konu.
    Simdilik tesekkurler kardesim gelisme oldukca yazarim eksik olma...

• Gorunuse bakilirsa urunu ingiltereye gonderecegiz apple store malesef ilgilenmiyor
    İthalatci firma genpa gozukuyor ama onlar da orali olmadilar gelismeleri buradan bildirir yine herkese iyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.