Şimdi Ara

Rhinoceros 3D ile Yat Tasarımı Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NURBS tabanlı bir 3 boyutlu modelleme programı olan ve özellikle gemi inşaatı ve denizcilik sektöründe tüm alanlarda son yıllarda en çok kullanılan programlardan biri olan Rhinoceros 3D ile Yat Tasarımı Eğitimi başlıyor.

Gemi Mühendisleri Odası sürekli eğitim merkezi GEMİSEM tarafından düzenlenen eğitim Türk Loydu Üzeyir Garih Bilgisayar Donanımlı Eğitim Salonunda gerçekleştirilecek. Toplam 3 hafta sonu cumartesi pazar olmak üzere 36 saat sürecek eğitim 15 Ekim Cumartesi günü başlayacak ve 30 Ekim Pazar günü bitecek.

Bu eğitim ile birlikte katılımcılara ilk önce Rhino 3D ile NURBS Modelleme başlığı altında yoğun ve temel Rhino 3D eğitimi verilecek ve katılımcılar her türlü cismi 3 boyutlu modelleme yeteneği kazanacak. Eğitimin son derslerinde de biri motoryat ve diğeri yelkenli olmak üzere iki adet tekne modelleme uygulaması yapılarak konu ile ilgili sektörün önemli eğitim eksikliklerinden birisi giderilecek.

Katılım için ön şart yoktur. Bilgisayar kullanıcısı ve yat tasarımına meraklı tüm kişilere açıktır.

Detaylı bilgiler ve başvuru için ;

https://www.gmo.org.tr/haberler/rhino-kursu-duzenleniyor

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.