Şimdi Ara

rica ediyorum nezle olanlar sınava girmesin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çekeni rezil etcem sümüklü felan diycem moralide bozulur ve yapamaz o piskolojiyle
  • kardeş senin yazını okudum imana geldim ve sınava girmekten vazgeçtim. teşekkür ederim. +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koyu Kahverengi

quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Orijinalden alıntı: erekdam

dostum sen bu zekayla harcanıyorsun bence buralarda. ygs ye falan girme bence harvard dan teklif gelmedi mi hala sana ?

biliyom çok zekalıyım zatn herkez öyle diyo ama bakıyom şuan için o üni nerdeydi? mudanyada mı

"şu an" ayrı yazılır.

türkçeyi banamı ögretiyon? ben ünide edeb. okuyom olm sizin gibi liseli deyilim ayık olun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Koyu Kahverengi

quote:

quote:

dostum sen bu zekayla harcanıyorsun bence buralarda. ygs ye falan girme bence harvard dan teklif gelmedi mi hala sana ?

biliyom çok zekalıyım zatn herkez öyle diyo ama bakıyom şuan için o üni nerdeydi? mudanyada mı

"şu an" ayrı yazılır.

türkçeyi banamı ögretiyon? ben ünide edeb. okuyom olm sizin gibi liseli deyilim ayık olun.

gel bak bakıyım şu başımda ne yazıyo bide onu oku

• Akşam akşam akşam iyi güldük :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 24 Mart 2012; 19:25:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: materyalist deli

kardeş senin yazını okudum imana geldim ve sınava girmekten vazgeçtim. teşekkür ederim. +rep

• quote:

bütün sınav boyunca hışkk uşşk diye burun çekme seslerinizi, köh köh öksürük seslerinizi çekmek zorunda deyiliz! zekamı böyle şeleri takarak yoramam sadece sınava odaklanmak istiyorum tamam?

Rica ediyorum öksürme burun çekme seslerine dayanamayan sınava girmesin.Müthiş zekamı burnumu çekerken ve öksürürken başkaları rahatsız mı olur diye düşünmeye yoramam.Öle deyil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

bütün sınav boyunca hışkk uşşk diye burun çekme seslerinizi, köh köh öksürük seslerinizi çekmek zorunda deyiliz! zekamı böyle şeleri takarak yoramam sadece sınava odaklanmak istiyorum tamam?

Rica ediyorum öksürme burun çekme seslerine dayanamayan sınava girmesin.Müthiş zekamı burnumu çekerken ve öksürürken başkaları rahatsız mı olur diye düşünmeye yoramam.Öle deyil mi?

Millet delirmiş

• sizin seviyinize inemem liseliler ben liseyi 5.00la bitireli kaç yıl oldu naber? bu sne doktorculuğu kazancam inş.
  • Doktorculuk mu :) Orçu :"Cahilllerrr "
  • la olm yazmayın la, konu üstte kalıyor, gerekli bir şeyi göreceğimiz varsa da göremiyoruz.
  • ya sen nezle olursun ha kuş beyinli mahlukat! İnsanın ne suçu var hasta olmayı kim ister ha !
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QPR -- 24 Mart 2012; 20:12:09 >
  • quote:

sizin seviyinize inemem liseliler ben liseyi 5.00la bitireli kaç yıl oldu naber? bu sne doktorculuğu kazancam inş.

http://inciswf.com/1304539277.swf
  • Olm ne diyosun sanki insanlar hasta olmayı seçiyor da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babun69

quote:

sizin seviyinize inemem liseliler ben liseyi 5.00la bitireli kaç yıl oldu naber? bu sne doktorculuğu kazancam inş.

http://inciswf.com/1304539277.swf

Şuraya mal mal linkler koyma töbe ya. Psikolojim bozuldu 30 puan kaybım var.

• quote:

Kapına da lütfen hasta olanlar gelmesin yazarsın.
  • Konuyu görmekten nezle olucam
  • quote:

quote:

hangi ildeki Mudanya'dan bahsediyorsun

Bu arada uzundur gülmemiştim iyi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

quote:

quote:

hangi ildeki Mudanya'dan bahsediyorsun

Bu arada uzundur gülmemiştim iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.