Şimdi Ara

rica ediyorum nezle olanlar sınava girmesin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

quote:

Orijinalden alıntı: orhun_ua

quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Orijinalden alıntı: erekdam

dostum sen bu zekayla harcanıyorsun bence buralarda. ygs ye falan girme bence harvard dan teklif gelmedi mi hala sana ?

biliyom çok zekalıyım zatn herkez öyle diyo ama bakıyom şuan için o üni nerdeydi? mudanyada mı

hangi ildeki Mudanya'dan bahsediyorsun

Bu arada uzundur gülmemiştim iyi geldi

kaçırdığım ne var belki aynı ilçedeyizdir diye demiştim ama o istanbulda oturuyormuş

• Adamın elideki birşey mi kardeş nezle olmamak.Nezle olan adam da istemez heralde hasta hasta sınava girmeyi.Bizde istemeyiz nezle olmayı veya nezleli sınıfa düşümeyi.Ancak hasta olan adamları biz mi cezalandıralım ? Son günler sen de nezle olup gelirsen foruma görürüm seni.
  • bunu demen yeterliydi bence.artik rahat ol nezle grip hasta olan kimse sinava girmez.
  • yazamadım bi türlü içimde kaldı.. Sen hasta olursan sende girme sınava ezik ezik kalırsın sonra ezik man :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erekdam

dostum sen bu zekayla harcanıyorsun bence buralarda. ygs ye falan girme bence harvard dan teklif gelmedi mi hala sana ?

biliyom çok zekalıyım zatn herkez öyle diyo ama bakıyom şuan için o üni nerdeydi? mudanyada mı

herkez değil herkes
    deyil değil değil

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=

• Ciddiye alıp cevap verenler bile olmuş.
  • Herkes nezle olabilir.
  • Bir elime düşsen sınavda liseli.
    Tuzlu suyu içip üstüne kusmayan girmesin o sınava zaten
  • kardes kusra bakma senı dusunemedım tamam gırmem ben sınava seneye gırerım nolucak senımı kırıcam
  • al işte girmedım rahatladın mı
  • tamam beyefendi sınav esnasında bir dahakine kolanız yanınızda olacak,masaj yapacaklar sınav olurken
    nezle,grip hastalarını da almayacaklar girmesinler. Bir seneleri boşuna gitsin önemli olan sensin.
  • iyi sözüm ddinlenmiş burnunu çeken yoktu arada ben çetim sadece muhaha şeker verdiler bide nası sevindim anlatamam
  • quote:

iyi sözüm ddinlenmiş burnunu çeken yoktu arada ben çetim sadece muhaha şeker verdiler bide nası sevindim anlatamam

Birader nezle oldum.Girme dedin girmedim.Bu seneki dershane parasıni pm attiğım bankaya havale çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

iyi sözüm ddinlenmiş burnunu çeken yoktu arada ben çetim sadece muhaha şeker verdiler bide nası sevindim anlatamam

Birader nezle oldum.Girme dedin girmedim.Bu seneki dershane parasıni pm attiğım bankaya havale çek.

Öğlen öğlen hiç güleceğim yoktu üstad ya :) Bu çocuk ne yaptı acaba sınavda. Valla benim önümde nezle bir adam vardı. Öldürdü beni hakikaten kötü oluyormuş :)
  • Ezik man
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.