Şimdi Ara

Rica Ediyorum Yeni bir dizi önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fargo,Flash,Better Call Saul,Person of Interest

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüyorum ki daha Lost'u,House Md'yi ve Person of Interest'i izlememişsin,büyük kayıp.

• barisarock13 kullanıcısına yanıt
    House'u izledim hacım her şey tek tek aklıma gelmiyor yazınca siz söyledikçe izlediklerimde aklıma geliyor Person of Interest'de 3. sezondayım daha merak etmeyin John Reese gibi kral bir karakteri izlemeden geçmem , Lost'u izlemedim evet herkesin ağzına ciklet olunca pek haz almam diye düşündüm hep. Zamanında 3-5 bölüm izleyip bıraktım. Bu arada House en sevdiğim diziler arasındandır nasıl aklıma gelmediyse yazmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Fargo ve True Detective izle pişman olmazsın.

Konu konu gezip her yere aynı mesajı yazıyorsun. Mesaj mı kasıyorsun anlamadım ki? Dizi bitirdikçe girip yeni dizi önerin diye açtığım her konuda şu adamın fargo ve true detective izle mesajı var. Copy paste mi yapıyorsun anlamadım ki.

Edit: Bende izlediğim ve beğendiğim son filmleri yazayım. Listeni okudum ama unutabilirim aynısını yazarsam kusura kalma.

Not: Dizilere genelde nedenini bilmediğim bir şekilde yüksek not veririm. Yani otlarım belki abartıdır, bilemiyorum.

Marco Polo 8.9/10
    Da Vinci Demons 9/10
    Hannibal 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 20 Şubat 2015; 2:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Run&Gun

24'ü izledim , Live Another Day'i de izledim The It Crowd'u da teşekkür ederim diğerleri için. Two and a Half Man en sevdiğim dizidir zaten. Sherlock'u bilmeyen yok ama izlemiyorum bilerek , diğerlerine teker teker bakıp sevdiklerime devam ederim tekrardan sağ ol.

Bir şey değil ama Sherlock gerçekten olağanüstü bir dizi, HBO çıkışlı olsaydı rahat imdb puanı 9.6, 9.7 falan olurdu ama tabi yeni sezonun 2017 yazında başlayacağını düşününce diziye başlamamak da çok saçma olmaz. (HBO dizileri biraz olması gerekenden daha fazla puan olduğu için böyle söyledim.)

2017 erken değil mi daha geç başlasın. Bu kadar erken başlatmaya ne gerek var? Sadece 2 yıldır bekliyoruz yeni sezonu. Akıl sır erdiremiyorum bu kadar erken başlatılmasına. En erken 3017 tarihinde falan başlatmaları gerekirdi. Daha yeterince özlemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agire Jiyan

quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Fargo ve True Detective izle pişman olmazsın.

Konu konu gezip her yere aynı mesajı yazıyorsun. Mesaj mı kasıyorsun anlamadım ki? Dizi bitirdikçe girip yeni dizi önerin diye açtığım her konuda şu adamın fargo ve true detective izle mesajı var. Copy paste mi yapıyorsun anlamadım ki.

Edit: Bende izlediğim ve beğendiğim son filmleri yazayım. Listeni okudum ama unutabilirim aynısını yazarsam kusura kalma.

Not: Dizilere genelde nedenini bilmediğim bir şekilde yüksek not veririm. Yani otlarım belki abartıdır, bilemiyorum.

Marco Polo 8.9/10
    Da Vinci Demons 9/10
    Hannibal 10/10

Ben bitirdiğim ve beğendiğim dizileri öneririm izlemek yada izlememek adama kalmış. Forumda hergün bu tarz konu açılır ve tavsiyelerde bulunulur eğer listede Fargo ve True Detective yoksa tavsiye ederim sadece bu iki dizi için geçerli değil, Better Call Saul, Breaking Bad vs. listede yoksa bunlarıda tavsiye ederim. Fakat yinede güzel dizilerdir, sen izlemiştin sanırım beğenmemiştin hatırladığım kadarıyla.

• How to get away with murder bence çok hoş bir dizi olmuş dizide gizem var gençlik var öğrenciler üstünde dönüyor olay ama ergen dizisi değil başta viola davis gibi bir oyuncu var dizinin teması hukuk okuyan öğrencilerin cinayet ve suç gibi ögeleri cinayetten naısl kaçılır adı altında çözebilmesini konu alıyor çözümleme şekilleri ve dizide dönen entrikalar ilgi çekici ve ana konusu gizemden ve entrikadan oluşan bir dizi sezon finaline 3 bölüm kaldı çok popüler bir dizi dğeil ama ben baya başarılı buldum sürükleyici bir dizi öneririm
  • Aman hocam bende göremeyince House ile Person of Interest'i dedim bunları izlemememiş olamaz :) Lost için milletin dediğine bakma, anlamayan çok,laf atıp duruyorlar işte. Bence onu da izlemelisin.

• barisarock13 kullanıcısına yanıt
    Peki dostum , bir efsaneye şimdi başlamaya yüreklendiriyorsun beni bu arada True Detective nedir merak ettim şimdilik bir liste yaptım

Oz
    True Detective
    Better Call Saul - zaten izleyecektim
    Banshee - bakıcam hala-
    Marco Polo
    Lost
    Sherlock

Bakılacakta da en son yazan arkadaşın How to get away with murder var bakalım böyle gidicem.
  • Sons of Anarchy
    24
    True Detective

• Hannibal
    Better Call Saul
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.