Arkadaşlar cidden dizi açlığı çekiyorum ne izlediysem bitti ya da şu an yayında bölüm hafta aralıkla geldiği için sıkılıyorum.Bugüne kadar Dexter Breaking Bad House of Cards Under The Dome Vikings TWD Prison Break Fringe Friends HIMYM The Big Bang Theory Shameless Arrow Gotham Hemlock Grove True Blood BMS GoT Spartacus
Bunlar izlediklerim yani söylemeyin diye şey ettim , lütfen güzel bir şey önermenizi bekliyorum
Ohooo bir sürü dizi var.
Oz Sopranos The Wire Deadwood Rome Band of brothers Six feet under
diye uzar gider.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Ohooo bir sürü dizi var.
Oz Sopranos The Wire Deadwood Rome Band of brothers Six feet under
diye uzar gider.
Uzasın hocam boş vakti çok olan bir insanım yani sıkıntı çekmeden spamlerim
quote:
Orijinalden alıntı: Run&Gun
Uzasın hocam boş vakti çok olan bir insanım yani sıkıntı çekmeden spamlerim
Alıntıları Göster
Fargo-True Detective
Fargo ve True Detective izle pişman olmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam
Fargo ve True Detective izle pişman olmazsın.
kesinlikle da vincis demons çok iyi dizi
quote:
Orijinalden alıntı: xiwtudE
kesinlikle da vincis demons çok iyi dizi
Alıntıları Göster
Bu arada Fargo izledim arkadaşlar. True Detective'e bakıcam , Da Vinci's Demons'a başlicaktım zaten , bir pilot izlicem bakalım.
Hocam sitcom izlemeyi düsünüyorsan It's always sunny in philadelphia'yı ve Arrow'u izlediysen The Flash'ı da dene derim
quote:
Orijinalden alıntı: zeqqqqq
Hocam sitcom izlemeyi düsünüyorsan It's always sunny in philadelphia'yı ve Arrow'u izlediysen The Flash'ı da dene derim
Flash'da 5 bölüm izledim de ısınamadım karakterle pek izlemiyorum. It's always sunny in philadelphia'yı cnbc-e sağ olsun parça parça çok izledim , aslında baştan bir başlayıp kapatasım var da , bölüm sistemi sürekli her bölümde belirlenen yönerge ile mi gidiyor yoksa eski bölümlerle süregelen bir senaryo mu var anlayamadım izlediğim bölümlerden
quote:
Orijinalden alıntı: zeqqqqq
Banshee True Detective Orphan Black The Blacklist
fargo 10 bolumde bitiyor konusu . Yeni sezon farklı konusu olacak . Better call saul 3.bölümü dün izledim .Breaking bad havasi var Orphan black guzel dizi izlenebilir Banshee 3.sezonda guzel aksiyon sahneleri var.
quote:
Orijinalden alıntı: Champarator
fargo 10 bolumde bitiyor konusu . Yeni sezon farklı konusu olacak . Better call saul 3.bölümü dün izledim .Breaking bad havasi var Orphan black guzel dizi izlenebilir Banshee 3.sezonda guzel aksiyon sahneleri var.
Better Call Saul gayet güzel
quote:
Flash'da 5 bölüm izledim de ısınamadım karakterle pek izlemiyorum. It's always sunny in philadelphia'yı cnbc-e sağ olsun parça parça çok izledim , aslında baştan bir başlayıp kapatasım var da , bölüm sistemi sürekli her bölümde belirlenen yönerge ile mi gidiyor yoksa eski bölümlerle süregelen bir senaryo mu var anlayamadım izlediğim bölümlerden
Banshee izle pişman olmayacaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ciclista
quote:
Forever izleyeceksin, buraya dönüp bana teşekkür edeceksin.
Bu arada Forever'ı çok sevdim zaten Cnbc-e'den takip ediyorum onu bir kere ölüp spawnlenme olayı çok dikkatimi çekmişti cidden sardı izlemeyen varsa bende öneririm Forever'ı
quote:
Bu arada Forever'ı çok sevdim zaten Cnbc-e'den takip ediyorum onu bir kere ölüp spawnlenme olayı çok dikkatimi çekmişti cidden sardı izlemeyen varsa bende öneririm Forever'ı
marco polo
24 OZ Six Feet Under Lost American Horror Story The Killing Justified Homeland Banshee Sherlock (acil izle) Person of Interest Twin Peaks Suits
Komedi olarak: Black Books (acil izle) Brooklyn Nine Nine Two and a Half Men Coupling (acil izle) How not to Live Your Life Modern Family Its Always Sunny in Philadelphia The It Crowd (acil izle)
24'ü izledim , Live Another Day'i de izledim The It Crowd'u da teşekkür ederim diğerleri için. Two and a Half Man en sevdiğim dizidir zaten. Sherlock'u bilmeyen yok ama izlemiyorum bilerek , diğerlerine teker teker bakıp sevdiklerime devam ederim tekrardan sağ ol.
quote:
24'ü izledim , Live Another Day'i de izledim The It Crowd'u da teşekkür ederim diğerleri için. Two and a Half Man en sevdiğim dizidir zaten. Sherlock'u bilmeyen yok ama izlemiyorum bilerek , diğerlerine teker teker bakıp sevdiklerime devam ederim tekrardan sağ ol.
Bir şey değil ama Sherlock gerçekten olağanüstü bir dizi, HBO çıkışlı olsaydı rahat imdb puanı 9.6, 9.7 falan olurdu ama tabi yeni sezonun 2017 yazında başlayacağını düşününce diziye başlamamak da çok saçma olmaz. (HBO dizileri biraz olması gerekenden daha fazla puan olduğu için böyle söyledim.)